Rövidfilm: Night Shift

Kijött a következő ingyen nézhető Alien-kisfilm. Nyilván az éjszaka közepe a legjobb időpont a posztolására. A címkén ott a többi, ha valakinek eddig kimaradt.

7 hozzászólás a “Rövidfilm: Night Shift” bejegyzéshez

  1. A háromból ez eddig a leggyengébb. Amúgy most vált nekem gyanússá, ebben az univerzumban főhős csak csajszi lehet? Eddig a kisfilmeket tekintve 3/3, aztán elkezdtem visszagondolni, hogy Ripley quadrology ugye adott. De aztán Prometheus, Covenant, AvP, még az Isolation is.

  2. Ezek a rövid filmek sokkal jobbak, mint Ridley Scott Covenantja. Még akkor is, ha ez a rész most az első kettőhöz képest gyenge lett.

  3. Hát igen.
    De amilyen ötletei voltak anno a Prometheus 2-höz… Inkább azt kellett volna megvalósítania, ahelyett hogy hallgatott volna az általa rajongónak gyűlölködőre és nem durcáskodott volna azon, hogy Neil Blompkap közben egy Alien 5-öt akart csinálni. Talán még a megosztó első részen is javított volna az folytatás. Mert a Covanant inkább magával rántotta a mocsokba.

  4. Gunslinger: És mindig férfiakból jött ki az alien. A kutya is hím volt. Ilyen durva világ ez.

  5. Ez nem teljesen igaz, mert ha nem is számoljuk Ripley rémálmát, akkor is a falra taknyolt női telepesből kel ki mikor elindul a móka a Bolygó nevében.

    Amúgy nem értem, hogyha a Fox a nevére veszi ezeket, meg 40th anniversary akkor miért nem tudott egy kis dellát is adni rá. Kicsit komikus, hogy már a chestbursterek vagdossák le az embereket, és azok is csak villanásra látszanak. Ez a nagy misztikusság működne kb. a 3rd anniversaryn most már inkább csak csórónak meg ócskának hat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.