Jedi: Fallen Order-előzetes

Cal Kestis túlélte az Order 66-ot, és most próbál boldogulni a galaxisban. Egy játékról van szó, és sajnos EA, de novemberben lehet majd tolni ezt a single player kampányt, amiben a srác felfedezi az erejét az előzménytrilóga filmekben mutatott történések utáni világban.

Sok minden ismerős ebben a trailerben?

24 hozzászólás a “Jedi: Fallen Order-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ugyanezt éreztem amikor láttam az Anthem előzetesét anno és mi lett belőle… Mivel single player, azért bizakodó vagyok.

  2. Na az Star Wars. Sokkal jobban megmozgatta a fantáziám mint a másik trailer. Kedvem lett meg is nézni a Pre Trilógiát

  3. Na ez most megfogott, így esőre jónak tűnik. Ilyen történetből kellene filmet forgatni.

  4. Hát szerintem meg ez a trailer olyan semmilyen. Ifjú jedit üldözi a birodalom az Ep 3 és Ep 4 között – kb ennyi történet jön le a trailerből, szerintem kicsit túltoljátok ezt a “ebből kéne inkább filmet csinálni” dolgot. Nagy meglepetés vagy újdonság ebben se lesz valószínűleg történetileg.

    De.

    A játék maga szinte biztos hogy jó lesz, Chris Avellone, Stig Asmussen és egyéb nagy nevek garanciát adnak erre, csak szerintem nem akartak sokat mutatni az első trailerrel.

    Várós, de nem szakadok ketté a hájptól egyelőre.

  5. Háháhá, ez ezerszer életképesebb, mint a Skywalker Rise vagy mi a fene. “sztarvarszosabb”, a sztori, sokkal érdekesebbnek néz ki, filmben is valami iyesmit kellene csinálni.

    Egyébként emlékeztek még a Bioware 2012-es SW játékának kedvcsinálójára? Az egész jelenlegi trilógiára köröket vert már akkor:

    https://www.youtube.com/watch?v=mm4JEZudf0c

    A Disney sehol nincs ezekhez és ha belegondolok, hogy hozzájuk került az Alien… Jaj…

  6. Ez nagyon hangulatos lett, de a “mindenki elől menekülő, önmagára ébredő underdog főhősről” szóló filmek amúgy is bejönnek általában.

  7. Az a baj, hogy a játékok átestek a ló túloldalára ezzel a multiplayeres dologgal, így a story központú single játékok szinte eltűntek. Megvan a MP játékoknak is a varázsa, de ha egy igazán jó történetet akar elmondani, akkor én inkább a single-t preferálom :)

  8. @George Crusader: és már ez a pár perc is egy mennyivel izgalmasabb, összetettebb történetet vázol mint legutóbbi filmek, és még erős női karakterek is vannak benne, de nem, nekünk dobtak egy Rey-t, akiről még mindig nem tudni semmit és majd kapunk valami ostoba magyarázatot az előéletére..

  9. Mark Hamill – Luke Skywalker/Joker
    Cameron Monaghan – Cal Kestis/Jerome

    “Rossz vége lesz ennek. Már nem is egy van, hanem kettő.”
    – Nute Gunray

  10. Respawn csinálja…single lesz…mikrotranzakciók és lootboxok nélkül.
    eddig érdekel :)

  11. Alapvetően gyengusnak tűnik az egész. Ehhez vegyük hozzá, hogy az EA keze van a dologban, és nagyjából lehet is tudni, mire számíton az ember.

  12. Arra azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy ebből mennyi Hennigék munkája. Mert azt nehezen hiszem el, hogy a Respawn ennyi idő alatt összerakta ezt, mikor az előd projekt vagy 5 évet üldögélt.

  13. Igen, EA szóval félni kellene, de a Respawn hegeszti, akik talán az utolsó csapat ott akik értenek is valamihez.
    Plusz a God of War 3 rendezője a feje ennek a projektnek. A Dice-on kívüli, többi stúdió által kezelhetetlen Frostbite motor helyett UE4 dolgozik. Innen ezt nagyon szar lenne elrontani.

    Viszont furcsa, hogy anno dalolva lőtték le a 1313-at, most pedig verik a mellüket, hogy jön egy only-single player kampány… Hátkösz.

  14. Egy Kicsit 1313 szaga van, az a forgó hajó a második nővérrel, nagyon emlékeztet a demo-ra 2013-ból. Lehet vettek át belőle, nem szándékozom előre eltemetni, de sajnos ott figyel alatta az EA logo, nagyon-nagyon kiemelve…

    Szerintem sokan örülnének egy jobb SW játéknak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.