Captain Marvel és az Audi

Mivel a csaj ki tudja hol, de főleg az űrben lopta a napot, így lemaradt rengeteg újdonságról a Földön. De most gyorsan felzárkózik ebben az Audi reklámban, ahol a kocsi képviseli a jövőt, a technológia csúcsát.

human
írta
2019. 04. 20. 10:28
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Captain Marvel és az Audi” bejegyzéshez

  1. Annyira de annyira unszimpatikus. Nem értem disney hogy tudta ezt elérni. Az eddigi szereplőgárdára ránézek olyanok mint a legjobb barát, erre a nőre ránézek rosszul vagyok. És nem csak amikor játszik, nézzétek meg a összes interjút, a többi szereplő rosszul érzi magát mellette.

  2. szpojleres mókus:
    Küldenél pár linket?
    Mert azokat az interjúkat amiket én láttam, abból 2 volt amire lehetne azt mondani, hogy a csaj unszimpatikus de azok is inkább érződnek megjátszottnak, mint valódinak.

  3. SZSZFilm:

    Avengers: Endgame: Chris Hemsworth, Brie Larson and Don Cheadle (FULL
    INTERVIEW)

    nézd meg ezt, kíméletlenül szopatja Hemsworth és Don Cheadle, és érződik, hogy ez nem csak amolyan humoros-aranyos szurkálódás :D

  4. tortadara:
    Ezt láttam.
    Nekem csak az érződött, hogy Don Cheadle nem bírja őt (az is csak az elején érződött leginkább). A többi résznél inkább úgy éreztem, mint anno a Tél Katonája (vagy talán Polgárháború) Anthony Mackie és Sebastian Stan interjúnál.

  5. Ki a fene nyomja ezt a nőt ennyire Hollywoodban?
    Olyan szinten karizmátlan, semmi jelenléte nincs a vásznon hogy az borzasztó.

  6. Nekem is nagyon szimpatikus, pláne a Buzzfeed interjúja óta, amikor úgy kellett kérdésekre válaszolnia, hogy körberakták 5-6 izgő-mozgó kiskutyával. És ő meg próbált mindegyikkel ugyanannyira foglalkozni válaszadás közben. :D

    Van, akinknek irritáló egy nagyszájú nő, azt is megértem, akinek nem ez a típus a zsánere (amúgy nekem sem), de azt, hogy ostoba és agresszív lenne – amit mondjuk tényleg lehetne utálni -, szerintem senki sem állíthatja.

    Nem szerettem a Captain Marvelt, se a sztori, se az effektek, se a párbeszédek nem voltak számomra maradandóak, de szerintem jobb és kreatívabb rendezők sokkal többet ki fognak tudni hozni a színésznőből és a karakterből.

    Témánál maradva: ez a reklám a szándékosan “camp” (kicsit kínos, kicsit vicces, kicsit kikacsintós) kategória és jót vigyorogtam rajta, nem kell rögtön démonizálni azért, mert egy kicsit infantilis.

  7. KenChi és Yakhead:
    Most már hárman. :)
    Különben a Bosszúállók színészei is szeretik őt. Csak egy interjú van ahol Brie Larson nagyképű és többiek (Hemsworth és Cheadle) ilyen undorfejet vágnak, amikor ránéznek. De utána egy másik interjúban meg együtt kacarásznak:
    https://www.youtube.com/watch?v=6xA6vGu2YeA

    Csak megint a Youtuberek fölnagyítják az egész dolgot. Arról nem is beszélve, hogy azaz egy interjú is csak egy nagy műbalhé.

  8. @KenChi: Legyünk hárman ;-)
    Nem értem a fanyalgókat, semmi gond nincs a csajjal.

  9. stevenmaldoran:
    Csak az fáj a fanyalgóknak, hogy le fehérrezett egy riportert. Csak azt meg sokan elfelejtik, hogy előtte a riporter miután megkérdezte tőle, hogy mi a véleménye az Időcsavar című filmről, utána elkezdett rinyálni Brie-nek mennyire irritálja, hogy a filmben több a színes bőrű színész, mint a fehér bőrű.

  10. @tortadara: Az interjút látva.
    Thor: I like this one.
    Oscart érdemlő alakítás.

  11. A reklám gyenge volt,de a csaj simán hozza a szintet.Nem értem a fanyalgók minek nézik,ha úgysem lesz jó a főszereplő.
    Nézzetek aquaman-t az lesz a tuti xD

  12. Mate815:
    Mert jó rendezőt választottak hozzá. Ha a Captain Marvelt is James Wan rendezte volna, akkor nem lenne a film “megosztó”. Most Russo-ékon fog állni, hogy jól bánnak e karakterrel.

  13. 19: Így van de ez nem változtat a tényen. Az egyik egy izgalmas, látványos, true blockbuster a másik meg minden téren középszer. Russokban én is bízom, hogy máshogy kezelik Cap Marvel karakterét.

  14. :D szóval most már cenzúrázva vagyok? :D
    na ide sem jövök többet. további szép jövőt.

  15. két dolog: 1: szerinted érdemben szóltál hozzá, és nem csak a hangulatot keltetted? ha máshogy fogalmazod lehet tök jó lett volna a kommented, mert tényleg furcsa, h mennyit foglalkoznak vele az emberek. 2: ha szerinted egy random kis siteon való törlés cenzúra, akkor szerintem olvass utána a szó jelentésének.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.