Podcast in Limbo #1 – A hullámzó MCU és a Végjáték

Gondolom nem olyan sokan követtek innen twitteren, amit teljesen megértek, viszont így lehet nem értesültetek még arról, hogy nagyjából kiléptem a Nyilvános vetítés podcastből. Néha vendégszerepelek majd, nincs semmi harag vagy ilyesmi, csak kicsit mást akartam csinálni. Nem tudom pontosan mit, de már van 1-2 elképzelésem, viszont addig sem áll be a szám. Nyilván akit ez zavar, az semmiképp se hallgasson bele ebbe az adásba.

A lényeg, hogy meghívtam gore-t, akivel először dumáltunk így neten át, de így is remek adás lett belőle. Főleg az MCU a téma, az eddigi 22 film legrosszabb és legjobb darabja, na meg az Endgame. Nyilván spoileresen, aki a Végjáték elemzését el akarja kerülni, az ne menjen 48 perc mögé. Remélem tetszeni fog nektek is.

Itt simán mp3 formában, sokkal kevesebb sávszélért meghallgatható. Vagy le is tölthető.

27 hozzászólás a “Podcast in Limbo #1 – A hullámzó MCU és a Végjáték” bejegyzéshez

  1. Human, imádtam a nyilvános vetítést és a blognak és nagy híve vagyok. Igaz, volt egy posztom (meggondolva 2), de nálad olvasom a híreket és csípem, ahogy beszélsz a filmekről. Csak így tovább!

  2. Zidane66: nem lehet mindenben egymás hátát verni :) mondjuk elmondtam, hogy a thor 2-t nekem mi emeli fel

  3. Amúgy Age of Ultron simán az MCU eddigi legroszabb darabja. Az én listámon tuti a legutolsó helyen szerepel. A legjobb MCU film meg továbbra is a Winter Soldier számomra, legyen itt IW vagy Endgame, nem érdekel. A Winter Soldier a legjobb és kész.

  4. Ez valami olyan helyen is elérhető lesz, ami rendes podcast alkalmazásokkal is elérhető?

  5. Apple podcast app beli elérhetőségnek én is örülnék. :D És abba ne hagyd a content gyártást!!

  6. Gyakran nem értettem veled egyet a NYV-ben, pont ezért volt fasza, hogy ott voltál :)

  7. hogy az ultron a legrosszabb lenne, azzal lehet vitatkozni, de hogy a legfontosabb az mcuban, azzal nem

  8. SpreeNaute: igen.

    korum: itt sem érthetünk egyet, írd le, és akkor nem cinikusan válaszolok is a következő adáson belül :)

  9. Én is örülnék majd rss elérhetőségnek, ha már podcast.

    Amúgy örülök, hogy új podcastbe kezdesz, mert ami az NyV-ben ment az teljesen élhetetlen volt. Átfutottatok mindig csomó filmen, amikről lényegében csak kijelentettétek, hogy nem érdekel titeket, rossznak tűnnek már látatlanban is. Utána meg úgy történtek a filmkritika részek, hogy volt aki nem nézett egy filmet se az előző adás óta, akik néztek, azok meg véletlen se nézték soha ugyanazt a filmet, hátha tudtak volna róla beszélgetni.

    Ez az új podcast sokkal ígéretesebbnek tűnik, hajrá!

  10. Az első adás után úgy tűnik, a lehető legjobb döntést hoztad. Sokkal színvonalasabb műsor, talán azért, mert most valóban tudtál kivel beszélgetni. Kíváncsian várom a folytatást.

  11. Nagyon jó beszélgetés , értékes gondolatokkal és felvetésekkel. Illetve tiszta, jól kibontott és lezárt gondolatmenetek.

    A beszélgető partnernek annyi konstruktiv kritika, hogy nem kell ahhoz feltétlen idegen és szakkifejezéseket használni, hogy komolyabbnak, felkészültnek tűnjön. Csak olyan szavakat emelünk be egy beszélgetésbe, amit jól és okkal használunk , különben hiteltelenné válik az ember (pl kognitív disszonancia, perszonális, stb)

  12. Jól lett, először meglepődtem, hogy 2 órás, de lekötött végig. Csak így tovább, jöjjön még több ilyen!

  13. szerintem csak más, például a NYV-ben én kedveltem a “sörreklám” részt, illett a stílusába.

  14. Jó lett, grat. Megmondom őszintén én a nyilvános vetítést már jóideje nem hallgatom főleg a már fentebb említett okok miatt. Ez viszont tetszett nagyon. Elég sokmindenről szó volt benne az MCU mellett Tarantino, DC, sorozatok, jó volt ezekről is hallani a gondolataitokat.

    Amúgy nem gondolkoztál rajta, hogy twitch-re kéne vinni?

  15. Mp3ban letoltve 1 ora 23 percnel van vege, nincs valami gaz ezzel a Box-szal?
    Youtubeon is mintha mondat kozben lenne hirtelen vege

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.