MCU hírek: Pókember és Guardians

A THR szerint a Guardians of the Galaxy vol. 3 munkálatai, ugye a visszatért James Gunn-nal, jövőre, azaz 2020-ban kezdődhetnek el. Nyilván várnunk kell, hiszen előtte még a Suicide Squad 2-t húzza ki a szarból. Vagy teszi még mélyebbe, majd meglátjuk.

Gondolom Endgame spoiler minden, ami a most nyári Pókember filmről beszél, szóval a tovább mögött:

Joe Russo arról beszélt, hogy Pókember fél osztálya is snappolva volt, így akik nem öregedtek, azok Peter Parkerhez hasonló sorssal bírtak. Sőt, konkrétumot is elárult: akik elporladtak, azok “hosszú álomban voltak”, semmit sem tudnak az elmúlt időről. Így van ismét középiskolában Parker, és a legjobb barátja is.

Bonyolult világ lesz ez az Endgame utáni.

8 hozzászólás a “MCU hírek: Pókember és Guardians” bejegyzéshez

  1. SPOILER

    Remélem Thor benne lesz a Galaxis őrzői 3-ban, ha már ezt a Végjátékban belengették. Meg ugyebár állítólag Adam Warlock lesz a főgonosz, így kell egy erősebb karakter a csapatba.

  2. ez nem akkora spoiler, amit SZSZFILM mondott. Én már az Infinity War után eltudtam volna képzelni, hogy csinálnak egy Thor+Guardians filmet.

  3. Én egész biztosra veszem, hogy a GotG v3 még az Infinity War előtt fog játszódni. Valahogy nehezemre esik elhinni, hogy az arany nőci egy évtizedet várt volna a bosszújával. Meg tudtommal Gunn már az Infinity War előtt kész volt a forgatókönyvvel, és gondolom, ő számolt Gamorával is.

  4. zolij: igen, ez igaz, de még a négy év is soknak tűnik. Mindegy, meglátjuk. :)

  5. SPOILER

    Én is remélem ,hogy Thor összeáll a Guardians csapattal. Quill és a csapat tuti Gamora után ered.

  6. Szerintem évekre előre megvannak a tervek a filmek fő vonalvezetésére, így amikor odakerül a sor hogy leforgassák addigra már csak ki kell egészíteni a játék időt izgalmas töltelékkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.