Változik Sonic kinézete

Ilyet is ritkán látni: a Sonic múltkori előzetese után a rajongók, meg sokan mások, eléggé elborultak. Iszonyat youtube leszavazások és hasonlók, és az egyik fő kritikának az hangzott, hogy milyen siralmasan néz ki Sonic maga, mivel a stúdió emberszerűbbé akarta tenni a karaktert.

Hát a rendező twitteren válaszolt:

Thank you for the support. And the criticism. The message is loud and clear… you aren’t happy with the design & you want changes. It’s going to happen. Everyone at Paramount & Sega are fully committed to making this character the BEST he can be… #sonicmovie #gottafixfast”

Jeff Fowler

Avagy röviden: értik az üzenetet, a design változni fog.

Novemberig van idejük…

20 hozzászólás a “Változik Sonic kinézete” bejegyzéshez

  1. A mai világban ez becsülendő, el sem hiszem. A többi retardált, sagákat megerőszakoló stúdió is példát vehetne róluk.

  2. Igen!
    Carrey remekül fest mint Dr.Eggman/Robotnik (mondjuk csak az utolsó snittben)
    de Sonicnak tényleg változnia kell mert szerencsétlen rohadt ijesztő ezzel a kis szemmel és emberi fogakkal.

    Ezzel megkapták a szimpátiámat. Várom a fejleményeket

  3. És mi fog történni, ha a következő verzió se fog tetszeni az embereknek? Mert ugye nincs semmi garancia, hogy hirtelen mindenki szeretni fogja. Akkor majd újra változtatják?

    Amúgy csináltak valamit, amiért gyakorlatilag midenki mondta előre, hogy nem fog pénzt adni, és a studió – aki azért csinálta az egészet, hogy pénzt kapjon érte- úgy döntött inkább olyan verziót csinál, amiért pénzt hajlandók adni az emberek. Respect.

    Rise of the Skywalker egyébként ugyanez a kategória.

  4. Ah.. Annyira reménykedtem, hogy bevallaljak.. Kilehetne ebbol hozni azert jobbat is!

  5. Van olyan hiszti ami jogos,és ez most az volt.

    Teszem fel a kérdést.
    Ezek után ha sok nézőnek nem tetszik valami addig hisztiznek mig meg nem kapják amit akarnak,és itt ez most bejött

  6. Egyébként ha Sonic külselyét helyrehozzák, akkor egész príma kis filmnek néz ki!

  7. Sonic alapból CGI karakter, és hozzá elég high fidelity is már az utóbbi években. Tyű, de nehéz lett volna kvázi átkopipésztelni képernyőről képernyőre. Nem csoda, hogy belebuktak, ez egyenesen a megoldhatatlan feladat definíciójának hangzik.

  8. annyira nem értek hozzá, de akármekkora módosítást is végeznek a külsején azért az nem csak annyi lesz, hogy egy kattintással kicserélik a skeletont meg bőrt a cgi karakteren, még olcsónak se mondanám… de annál egyszerűbb, mintha egy színészcsere történne és felvennék újra vele az összes jelenetet.

    dicséretes, hogy hajlandó a stúdió változtatni, de ezt hogy a francba nem látták előre… most így alapból mínuszról indul az egész.

  9. Így viszont elég kölcséges lesz és nagyot kell kaszálnia a pénztáraknál, hogy visszahozza az árát és meg profit is legyen gondolom.

    Trailer meg eleve wtf volt azzal a zeneválasztással aztán amikor mutatta azt a szép fogsorát majdnem kikapcsoltam.

  10. Mikor a trollok döntik el mi legyen egy filmben vagy bármiben ott ér véget a filmgyártás. Ugyan ez volt az Alitánál mindenki anyázott az első előzetesnél majd nagyobb lett az írisze hogy realisztikusabb legyen aztán mégis mindenki leszarta a filmben a szemét mert fel se tűnt. Ugyan ez lett volna itt is. Attól hogy nagyobb lesz a szeme nem lesz jobb a film tőle. Szerintem rohadtul nem becsülendő hogy a készítők úgy ugrálnak ahogy pár ezer troll ugat. Főleg hogy többségük meg sem nézte volna amúgysem moziban a filmet.

  11. nem pár trollról van szó ez esetben, de amúgy inkább azt mutatja, hogy semmi tényleges koncepciójuk nem volt mögötte.

  12. Nekem ez a szituáció inkább ijesztő, 2019ben most tényleg ott tartunk, hogy egy Sonic filmen és annak a grafikáján hőbörög a fél internet?
    Sok dolgot nem értek ami a világban történik de ez most lista vezető.

  13. Guglizzatok már rá, hogy Sonic bakker, szerintetek mennyire hasonlít rá? Semennyire. Sonic névvel ne egy undorító fost hozzanak már ki, mit nem lehet ezen érteni? Batman apró fülén bezzeg pörögtetek.

  14. Egy közel 30 éves, mai napig aktív franchise-nál azért igenis számít, hogy milyen lesz az első élőszereplős film debütálás.
    Ennél durvább már tényleg csak a metal gear solid film fogantatása lehet majd, bár ott már kinyírták a játékokat a legutóbbi címekkel, nincs sok veszítenivaló, a Sonic-nál még van.

  15. tükör: Oké azt megértem hogy aktívnak aktív, de erősen kétlem, hogy akkora brand legyen, akkora rajongó bázissal amire egy bevételileg sikeres block buster filmet lehet építeni.
    Ez a film biztos nem a rajongóknak hanem a nagyközönségnek készült.(akkor karakterhűbb lenne az elejétől kezdve)
    Az átlag szülők, akik beülnek rá a gyerekekkel biztos nem fognak fennakadni azon hogyan lett leanimálva a süni.

  16. jó, de érted, a pikachunál tudták tartani, itt mi akadályozta meg őket. szinte látni a meetinget, hogy a “realistább” kinézetű sonic majd jobban szerepel, mert sok új embert ér el.

  17. Én azt a kettőt nem hasonlítanám össze. Valószinűleg Pikachu sokkal ismertebb világ viszonylatban, amiért a készítők inkább ragaszkodtak az alapanyaghoz.
    Másrészt egy Pikachu animálásnál nem nagyon tudsz bakot lőni, ő pont egy olyan kis szörny ami inkább rendelkezik állati karakterjegyekkel, mint emberivel. Sonic meg inkább viselkedik emberként mint sünként.

  18. Már hogyafenébe ne a rajongóknak készülne, ha csak egy családi random rajzfilmről lenne szó, akkor minek ölnének nagy pénzeket a licencbe. Nyilván az is szempont, hogy a nagyközönség számára is emészthető legyen, de a cél, hogy azokat a 30-40 körüli szülőket fejjék meg, akik ismerik a karaktert és becipelik rá az összes gyereküket olyan kifogással, hogy a gyerek miatt mennek.

    A készítők meg látták, hogy a pokemon betalált, így csináltak egy ember-pokemon hibridet sonicból is, csak visszanyalt a fagyi. A pokemon film első számú célközönsége se a random kovács pista, aki még sosem hallott róluk.

    Azt nem mondanám, hogy a pokémonnak kisebb a rajongói bázisa, de azért nem sokkal lehet nagyobb a sonic-énál. Itt Magyarországon is csak azt a szűk keresztmetszetet hozza lázba, akik még lemaradtak a dragon ball lázról, de már idősek voltak a digimon/yugioh/stb. mire azok ideértek, azért az nem olyan sok ember kis hazánkban. Külföldön meg talán a Sonic még nagyobb rajongói táborral bír, mint a Pokemon, hiszen nem csak egy cím volt a sok közül, hanem kb. a SEGA névjegye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.