Spider-Man: Far From Home új előzetese

Ugye ma lett vége az Endgame spoiler bannak, mármint a Marvel ezt úgy érti, hogy végre kiadhatott egy rendes előzetest a nyári Pókember filmhez, amiben kicsit konkrétabbak is lehetnek olyan témákban, amik a fő Avengers filmben voltak ellőve.

A lényeg, hogy csak az Endgame után nézhetően, de itt az új előzetes. Így már érthetőbb Jake Gyllenhaal karaktere is, és…

A DC a Flash film tologatásával lemaradt a multiverse buliról, mint az aprópénz.

36 hozzászólás a “Spider-Man: Far From Home új előzetese” bejegyzéshez

  1. Valahogy súlytalan számomra az Endgame után…
    Majd most kiderül mekkora fanok vannak :)

  2. Én viszont fullosan fel vagyok hypeolva! Jöhet!

    Multiversum = X-men, Fantastic Four, Deadpool? :P

  3. az az egy szó milyen szinten fel tud hypeolni,hihetetlen..viszont innentől tényleg bármit megtehetnek bárkivel bárhol, még csak nem is kell egy nagy háttérszál ami mozgatja az egészet,nem szükséges többé kapcsolat
    hogy ez jó vagy rossz azt nem tudom eldönteni egyelőre

    (és igen,a dc megint szívhatja a fogát,mert erről is lecsúszott úgytűnik)

  4. A DC érdeme, hogy tényleg ők adták a világnak az első igazán tényleg sikeres női szuperhősfilmet, de ezt leszámítva nekem az látszik, hogy kicsit elengedték ezt a dolgot és már nem próbálnak úgy építkezni, mint a Marvel.

  5. Multiverzum?!! Ez komoly? Ez tudjátok mit jelent? Végtelen Marvel film, végtelen pénz!
    Szerintem az igazi Marvel-korszak csak most kezdődik. Akkor idővel jöhet egy Battleworld sztori, God Emperor Doom-al a főszerepben! Kéne már egy igazi Isten karakter a nagyvászonra, hisz annyi van belőlük, de még egyet se villantottak.

  6. mielőtt még mindenki felszáll a multiverzum hype-vonatra:

    van egy olyan érzésem, hogy Mysterio karaktere ezzel kőkeményen kamuzni fog és ugyanolyan földi lesz a végén, mint mindenki más.

  7. nekem nagyon bejön …. :D

    Aki ismeri a képregényeket az légyszi mondja már meg hogy mysterio pozitív vagy negatív karakter?

    Csak mert nekem negatívként élt eddig a tudatomba.

  8. @Abu

    Alapvetően inkább gonosz volt mindig is, de van egy erős anti-hős aspektusa is a karakternek.

  9. Nekem tetszik, főleg, mivel most ebben sokkal több szerepet kapnak a mellékkarakterek (Happy az új apafigura?). Kicsit földhözragadtabb lesz, mint az IW és EG.

  10. gore: köszönöm!
    Akkor van rá esély hogy a dr. strangeben látott Mordo-hoz hasonló történetet kapunk? Hogy első megjelenésben (talán) pozitív karakter, de a jövőben átmegy negatívba?

  11. Mondjuk az is durva, hogy a frissen behozott karaktereknek kinézőben sincs következő részük…
    lásd dr. strange ki tudja mennyit kell várni rá, akkor GoG 3 az is ki tudja mikor jön … Fekete párduc 2, … plusz ki tudja kiket hoznak be újnak.

    Vízió is teljesen meglepett hogy ennyi volt… mondjuk nem is nagyon tudtak vele se mit kezdeni kb. mint Marvel kappal.

    Na mindegy azt akartam kihozni ebből, hogy a többi projecthez képest elég hamar hozták a pókember 2-t.

  12. Akik nagyon erősködtek, hogy a sztori bizony az Endgame előtt játszódik, most csapják arcon magukat. Feige is megmondta. :D
    A film pedig nagyon várós!

  13. SPOILER:

    Csak hogy tiszta legyen, a kötekedőknek, és a hibakeresőknek, az Endgame-ben, nem Vasember halt meg. Csak RDJ búcsúzott a karaktertől …
    Az MCU be fog hozni egy új vasembert … ezt szinte biztosra veszem.
    Most hogy így újranézegettem a trailereket, totál utalnak rá.
    Legalábbis nekem ez jött le. Pár év pihi aztán jöhet az új színész új névvel.

  14. Ez jól néz ki, ráadásul London, Prága és Velence kellemes felüdülés a korábbi helyszínekhez képest.

    Azért nem bánnám, ha lenne végre phase4 bejelentés is. Az őszi-téli időszakot sem fedték le idén sem, tehát nem értem miért kell az évi 3 MCU filmet kéthavonta ellőni az év első felében. Vagy átállnak majd az évi 4 filmre? A rajongók nem bánnák szerintem.

  15. abu: A következő filmek: Black Widow, The Eternal, Doctor Strange 2
    Black Panther 2 ,Shang-Chi, Guardians of the Galaxy Vol. 3

  16. Soldierdsgn says: Az oké, de ezek már bejelentettek vagy csak tervezettek? :)

  17. Soldierdsgn:
    Ezek közül nekem egyedül a The Eternals az egyetlen marvel film, ami rohadtul nem érdekel.

  18. Multiverzum? Időutazás? Akkor bármi, ami történik a filmben annak, van valami súlya?

  19. 22. Nova és 24. Malachi:

    Pusztán témázgatás miatt kérdezem. Vitát nem szeretnék generálni, aki ilyemi céllal olvassa az kérem ne is reagáljon.

    A súly kapcsán komolyan felmerült bennem pár dolog és érdekel a véleményetek a Batman Vs. Superman filmről … csak mert ott konkrétan tudta mindenki hogy a következő filmben fel éled a fő karakter.

    Számotokra mi ad súlyt egy filmnek? Csak a halál?

  20. Abu says:

    Ha történik valami, annak komoly következménye van, ami megmásíthatatlan. Legyen az egy karakter döntése vagy más miatt kialakult cselekmények.
    Ellenben párhuzamos világokkal, időutazással ezt némileg, ha nem is egészben kiveszik szerintem.

  21. A “súly” (ami valójában tét, de whatever) is olyan trendi kifejezés lett, mint a Star Wars 7 kapcsán a Mary Sue… :) Pár “nagytudású” blogger elkezdte használni, hogy megmondják vele a trút, de közben bele se gondolnak a jelentésébe egy forgatókönyv szintjén.

    Miért ne lehetne valamiben súly (tét), amiben időutazás vagy multiverzum van? Back to the Future-ben nincs súly? Vagy a Bioshock: Infinite-ben? Looper? Holnap határa? Coherence (ha már multiverzum)?

    Továbbra sem az emeli a tétet (SÚLYT!!!) egy történetben, ha percenként hal meg valaki. A 12 dühös emberben egy deka ember nem hal meg, mégis a körmömet levágom a végéig.

    Karakterek döntenek és cselekednek a céljuk elérésében, ami tétekkel, kockázattal és következményekkel jár. Hogy ez az adott esetben micsoda, azt története válogatja, meglepő mód. Az Amerikai Pitében hogy elveszítik-e a srácok a ballagásig a szüzességüket és eközben a baráti/szerelmi kapcsolataik hogyan sínylik ezt meg. Marty esetében az életben maradás és a jövő helyreigazítása.

    Eleve a képregényes adaptációkban 2019-ben még azt várni, hogy karakterek halála adja a SÚLYT, teljes nonszensz. Mintha azt mondaná az ember, hogy “Oh nocsak, egy horrorban már megint félni fogunk, mennyire eredeti…”

  22. gore: +1 köszönöm
    vannak még akik helyén kezelik a dolgokat…

    Nem is értem 10-11 évnyi marvel film után egy pókember folytatásos blogban mit keresnek súlyemelő emberek … :S

  23. gore: +1 köszönöm! Már rég tele a tököm nekem is ezzel a bullshit-el, és örülök, hogy végre valaki ilyen szépen, velősen megfogalmazta.

    Mintha 2019-re már nem ütné meg semmi a néző ingerküszöbét csak a halál. Ha meg megkapja, akkor az sem jó úgy ahogy tálalva van, mert az gagyi. Kicsit talán kezd sok lenni a fanteóriákból és a nézők saját maguk által túltolt elvárásaiból (persze a marketing is tehet erről nagyban). Örülök, hogy nekem néha a család és a meló mellett néha még arra sincs időm, hogy egy előzetest megnézzek, nemhogy azokat kockáról kockára kielemezzem, összerakjak a fejemben egy filmet ez alapján és ha nem azt kapom később akkor hetekig sírjak a neten emiatt :)

  24. mi, hogy mi? súly? tét? szerintem nem tőlem kell ezt kérdezned, én nem beszéltem semmi másról csak arra gondoltam, hogy a felemásra sikeredett Endgame után nekem lezáródott az MCU világ, eddig voltam vevő a filmjeikre. (értsd, eddig fizettem mozijegyet értük)

    az szerintem egy kerek egész sztori, volt eleje, közepe meg vége, jól esett, köszi MARVEL.

    aztán ha érdekel itt most azt látom ennyiből, hogy behozzák a multiverzumot, ami nagyon jó ötlet, mert számtalan bőrt lehet majd még lehúzni a képregényes világról. simán lehet, hogy lesznek az új phase-ben remek filmek mint volt mondjuk a Winter Soldier vagy az IW (nekem), de mondom, számomra lezárult az a korszak, amiben az újdonság erejével akár be tudtak vinni a moziba. mert nyilván nem fognak és nem is akarnak leállni, öntik majd tovább az új filmeket is spinoffokat és folytatódik az, hogy a képregényfilmek eluralják a nyári blockbuster szezont. amit kicsit sajnálok, még ha talán tévesen is érzékelem.

    mi van még, ja, Batman v Superman, nem tudom, az is egy nézhető film volt viszonylag. szemben a ligával, mert az meg nem. és?

  25. Az Endgame után jó lesz egy kicsit földhözragadtabb sztori. Viszont ez így mégis csak ad egy kis csavart a dolognak.

  26. A súly témához annyit szeretnék írni, hogy az IW végén már egyből jöttek a fanyalgók, hogy Pókembert minek porlasztották el, úgyis övé a következő film, és visszatér, meg a többiek halála sem végleges. Ennek ellenére szerintem az, ahogy utánna póki megjelenik, illetve az a jelenet mikor Tony megöleli, plusz Kapitány reakciója a többiek megérkezésére mutatja, mekkora ‘súlya’ is volt az egésznek, és senki nem kiáltott fel a moziban hogy háhá bezzeg én már tavaly megmondtam hogy úgyis visszatérnek! gabeszka79-nek teljesen igaza van, sose jó semmi, ha meghal, akkor nemjól, ha nem hal meg az a baj stb.

    Hogy magáról a filmről is beszéljek, az Endgame után énis úgy éreztem, hogy bezárult ez az egész, és annyira ez már nem érdekel, de az a trailer nagyon meghozta a kedvem!

  27. Az előzetes bejött, sokkal jobbnak tűnik mint az 1. rész. Viszont ezt a Multiverzumot baromira nem veszem be. Most mindenki azon picsog hogy jaj de jó jön a Fantasztikus 4-es meg az X-Men de ez rohadtul nem ezt jelenti srácok. :D DE az hogy ezt pont Mysteriónál játszák be így el is lőtték kvázi az egész filmet. Na meg ne feledjük el hogy Marvel Kapitánnyal se tudtak mit kezdeni akkor mit tudnának kezdenia Marveles multiverzummal hiszen képregényben is megbuktak vele. Bár az tény hogy a Pókverzum animációs film az számomra az év legjobbja lett és elvileg ugyan az a producer csinálja ezt is de én akkor se veszem be hogy most tényleg felvezetik a multiverzumot.

    De ami a legjobban felcseszte az agyam talán hogy olyanokat jelentenek ki benne hogy Tony azért áldozta fel magát mert tudta itt van Peter? MI VAN? Közben elfelejtette hogy van egy felesége meg egy lánya? Takarodj már Marvel. Értem hogy szerette Petert én is csípem de azért talán ilyeneket nem kéne kijelenteni. Tony halálának semmi köze nem volt Peterhez. Elvégre Peter már feltámadt mikor Tony öngyilkos lett.

    Ettől eltekintve mivel az előzetes bejött és ez lesz az utolsó film a 4. fázisban megnézem de hogy aztán mi lesz azt nem tudom. Szerintem jól fog hozni anyagilag pont azért amiért a Marvel Kapitány is. Utóbbi ugye a Végjáték felvezetése volt kamuból ez meg a levezetése. Amúgy tényleg odacsaphatna már valaki az asztalra a Marvelnél. Önálló filmekben miért kell kijelenteni hogy Thor nem ér rá mert az Örzőkkel bratyizik Carolt meg szokás szerint nem lehet elérni. Ez akkora baromság szerintem és tök fölösleges is. Viszont úgy fest itt hívják először Marvel Kapitányak Carolt ami azért fura.

  28. Azt azért remélem megmagyarázzák valahogy, hogy hogyan lehetséges ez az egész sulis utazás. Eltűnt 3 milliárd ember, kormányok dőltek össze majd 5 évvel később hirtelen megjelenik újra a 3 milliárd ember. Kb martial lawn-nak vagy anarchiának kéne lennie. Kétlem, hogy erre kitérnek majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.