9 hozzászólás a “Dark Phoenix a rajzolt poszteren” bejegyzéshez

  1. Azért nem törték össze magukat, ez kb. bármelyik lelkes photoshop amatőrnek menne…

  2. Elég gyenge a marketingje ennek a filmnek. Azt hittem, majd jobban kihangsúlyozzàk, hogy ez az utolsó film ezzel a gárdával és majd jonnek az ilyen ‘The epic conclusion to the X-Men saga’ szerű szlogenek. De ez így elég érdektelen. Engem max a kiváló kritikák győznének meg.
    Nem rég újra akartam nézni az Apokalipszist, de a film utolsó harmada már konkrétan értékelhetetlen, és nem bîrtam befejezni… :/ Végülis annál ez csak jobb lehet.

  3. Wtom89:

    Kíváncsian várom, ahogyan ezt a posztert kézzel megrajzolod. (Illusztrátorként szólok hozzá, nem a poszter minőségét megítélve, hanem a megvalósítását.)

  4. Nem tudom, de valamiért nem vonz ez a film. Mondjuk ez a plakát attól még nem néz ki rosszul.

  5. én azon lepődöm meg, hogy megmagyarázhatatlan okokból engem még mindig vonz egy kicsit:D biztos csak a music by Hans Zimmer az oka.

  6. Kár, hogy ezekkel a C-kategóriás színészekkel ilyen irányba vitték ezt a franchiset. Persze nem McAvoyra vagy Péniszhajlítóra gondolok. De basszus azért Sansa Stark és Famke Janssen között van különbség. Cyclops-ot pedig talán majd az MCU-ban végre megcsinálják annak a badass vezérnek, akinek lennie kell, anno Marsden és ez az új hülyegyerek is nagyon gyenge eresztések. A filmet nagyjából Quicksilver szokásos nagyjelenete miatt fogom megnézni.

  7. BT! Nem azt mondtam, hogy könnyű lenne megrajzolni…főleg úgy, hogy szeintem sem rajzolt. Gondolom rátoltak pár stilizált filtert a fényképekre és így jött ki ez az airbrush-stílus utánzat… csupán erre céloztam, és valljuk be, hogy ötöt kattintani PS-ben nem nagy kihívás.

  8. ez azért nem 5 kattintásos munka, ha annyi lenne akkor tele lenne a net hasonló képekkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.