Így már jobban érhető az I Am Mother

A Netflixre érkező sci-fi horrorfilmről van szó, amihez végre jött angol nyelvű előzetes is. A történetben egy kislány a Mother nevű robot bétatesztje erre az egész gyereknevelés dologra, és ha ez sikerrel jár, akkor a többi tárolt embrióból újranépesíti a Földet.

Vagyis az egész eddigi információadagot megbolygatja egy az elvileg “minden élőlény halott” külvilágból érkező nő. Na nézzük azt az egész spoileres trailert.

9 hozzászólás a “Így már jobban érhető az I Am Mother” bejegyzéshez

  1. Az a baj az előzetessel, hogy szinte láttam az egész filmet. Pedig nem tűnik rossznak.

    Ahogy korábbi posztnál írta valaki, Hilary Swank itt tényleg tiszta Linda Hamilton a Terminator 2-ből:D

  2. Imádom az ilyen hangulatú filmeket,de nagyon ritkán találják el mit és hogyan kellennne.
    Bízom benne,hogy jó lesz.

  3. Remélem jó lesz mert ennyi alapján annak tűnik. Én a robotok mellett állok ezúttal is. :D Tuti az lesz hogy az emberek megint a saját hülyeségeik miatt kerültek ilyen szituba és a robik látják ezért saját embereket nevelnek.

    Amúgy Hilary tényleg tiszta Sarah Connor.

    Rottenen egész jól áll amúgy a film.

  4. Nekem is tetszik, de kár, hogy kb. láttuk az egész filmet, ráadásul a trailer fele kb. a film vége lehet, meglepődnék ha nem így lenne.

  5. Én ebben nem vagyok szakértő, de honnan ismeritek fel, hogy az egész filmet láttuk? Mert a felnövés részét, amíg megérkezik az idegen, le lehet zavarni 10-20 percben, és utána még van 1 – 1.5 óra a bonyodalomra, csavarokra. Honnan tudjuk, hogy a futás a nagyrobot elől nem mondjuk 1 óránál van? Ok, mivel a Sundance-en már bemutatták, gondolom meg lehetne keresni a spoileres leírást a neten, és tényleg lehet, hogy igazatok van, csak az 1 db előzetesből nem látom.

    Mert ha én forgatnék egy ilyen kaliberű filmet, akkor biztos nem szúrnám el egy átlagos történetmesélős előzetessel. Vagy az előzetesbe már nincs beleszólása a készítőknek, hanem a network (itt Netflix) eldöntheti, hogy hogyan reklámozza?

  6. Most utálni fogtok, de Linda Hamilton nekem sokkal kevésbé volt hiteles Sarah Connor, mint a sorozatban szereplő Lena Headey. Nekem ő az igazi Sarah Connor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.