Prince Aliii

Na, az Aladdinhoz van egy rakat tv-spot, viszont a klasszikus Prince Ali dalból is hallhatunk részletet. Mármint sokan szerintem ezt kedvelik a rajzfilmből a legjobban. Na Will Smith így adja elő:

Backup.

Ezek meg a TV-spotok:

human
írta
2019. 05. 14. 18:11
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Prince Aliii” bejegyzéshez

  1. Remélem fel tud nőni Will Smith a nagy elődhöz de a többi szereplő olyan mintha az eredeti karakterek vékonyított kiadását látnám :S

  2. Jaj. Ez szörnyű. Rossz stílusban és ritmusban énekel, rossz a mimika. Az eredetiben a Dzsini mindenhol jelen van, hol idősként, hol gyerekként, hol nőként és úgy tüzeli fel a népet. Az egész grandiózusabb ott. Aztán a koreográfia legalább javul a közepére, de hozzá ezek a gagyi díszletetek és a tömeg hiánya csak ront az egészen. Ráadásul az egész úgy néz ki, mintha mindenki frissen lépett volna ki a mosodából, mert minden jelmez tökéletesen tiszta és rikító színű… Szóval meg fogom nézni, de az elvárásaimat nagyon lentre tettem már.

  3. Az a helyzet, hogy nekem ez kezd tetszeni. Először Aladdin kasztingját nem értettem, de ha belegondolok, ő alapvetően egy éretlen, felelőtlen suhanc, ahhoz teljesen jó a színész. Will Smitht eleve jó választásnak tartottam. Az autotune-t viszont túltolták kicsit szerintem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.