És a Mortal Kombat reboot jöhet?

A játékfeldolgozásokkal foglalkozó podcastban alig beszéltünk róla, viszont az biztos, hogy James Wan producerként lát puskaport a témában. A rebootban egy férfi főszereplő keveredik bele a dimenzióközi véres versenybe, és eközben felfedezi a saját rejtett tartalékait.

A rendező Simon McQuoid lesz, aki Greg Russso forgatókönyvéből dolgozik majd. És még idén forgatják elvileg!

I’m really happy and excited to be bringing another show back to Australia with Mortal Kombat, especially after having such a great experience filming Aquaman. Now we get to experience South Australia with its scenic locations and a wealth of artistic talent to work with. It will be perfectly suited for this fantasy-action project.

James Wan

17 hozzászólás a “És a Mortal Kombat reboot jöhet?” bejegyzéshez

  1. Most tényleg ennyire futja a story-ból?
    Mert ez így nagyon klisésen hangzik. Kábé 10 éves gyerek talál ki ilyet.
    Hja és remélem pg 13 lesz, mert nem bírom a vér látványát 😉

  2. Scorpion legyen fekete, Sub-Zero pedig egy erős céltudatos nő. Aztán jöhet persze a PG-13, hogy az ódodások is nézhessenek Mortal Kombatot.

  3. csocsó: női Sub-Zero van, Frost elég céltudatos, ha lin kuei ellen fordult.

    Amúgy a 11-nek egész fasza története van, jó casting-gal, Shane Black stílusú szövegekkel simán jó lehetne. Sajnos nagyobb esély van egy trashy-re.

    Human: lehetne egy “reboot/remake” tag az adott filmnél, év végén szörnyülködhetünk, hogy a blockbusterek nagy része az.

  4. annyira mély sztorija a játékoknak se volt, nem lehet annyira nehéz ebből egy szórakoztató filmet készíteni. Kb. két dolog stimmeljen, a karakterek és a bunyók, lásd. Mortal Kombat Legacy

  5. Van benne potenciál, gyerekként nagyon bejött az első rész. Talán az volt az utolsó ” emlékezetes alakítása” Christopher Lambertnek.

  6. Gyula: Szerintem a Ressurection még jó volt tőle.

    Én várom, csak tényleg ne legyen egy PC rettent, mármint túltolva ne legyen.

  7. JohnnyMnemonic: Azt mennyire adnám! Végtelenségig elnyújtott, tőltolt 1 vs 1 bunyókkal, mint a The Night Comes for Us-ban.
    Sztoriba amúgy szerintem sem szükséges sok energiát fektetni, ez “nem erről szól”. Persze ha valami értelmes történetet is alá tudnak rántani, az csak hab lenne a tortán.

  8. Persze, hogy várom. De lehet, hogy az egész hír csak KACSA.

  9. @tükör: Kezdetben Nem volt mély sztorija a játéknak, viszont az évtizedek során egy komplett és összetett univerzum épült köré csomó érdekes karakterrel, akiknek külön-külön is lehetne filmet csinálni. Mára már egy teljesen működőképes fantasy világ a Mortal Kombat-é.
    Viszont épp ezért én sokkal inkább el tudnék képzelni egy Game of Thrones szerű, R besorolású, nagy költségvetésű sorozatot, mert mozifilmen max egy látványos de egyszer nézhető csihi-puhi verekedős akciófilmet lehet kihozni belőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.