Ezt Amerika előtt láttuk

A Brightburn új, végső előzeteséből esett le, hogy ezt bizony előbb hozták be hozzánk. Sajnos? Aki látta írjon már pár szót róla.

Végül nem mentem el, csak itthon akarom majd megnézni, de ha most iszonyat földbedöngölés várja az Amerikai premierrel, akkor lehet majd akkor sem.

Tehát: ki mondja azt, amit ebben a trailerben az a csávó? No, no no no? Shia elbújhat lassan.

human
írta
2019. 05. 21. 15:01
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Ezt Amerika előtt láttuk” bejegyzéshez

  1. Az a csávó aki nónózik gyerek nagybátyja.

    spoiler
    nagyon fos a film. spóroljátok meg a pénzt. még horrornak is gyenge, teli hülyeséggel. ha a fiúnak az öldökléshez az a kulcs, hogy féreérti az apja mondatát miszerint ha rájön a marokmarcsi akkor csinálja akkor ott nagy bajok vannak. Iszonyatosan untam.

  2. Méltatlan. Egy gagyi megszállós horrort csináltak az egészből. Van benne pár szaftos jelenet, meg az első fél óra is kb ígéretes, de azon kívül nem tud sok mindent felmutatni.

  3. SPOILERES

    Kurvajól átforgat mindent az ellentétére.

    Ahogy Kal-elt menekültnek küldték isde, hogy elrejtőzzün és itt tuléljen, addig itt a srácot egyértelmüen hóditani.
    Még Lana Lang karakterét is átforditották, akinek Clark felfedi magát. Nos, ez itt is megtörténik, csak zaklatással, aztán az egész szál elfelejtődik.

    Amig Kent papa mindenáron védi a fiát minden verzióban, addig itt a papa azonnal gyanakszik, rémálmai vannak és rálő.

    Amíg Kent mama a legnagyobb mentsvára és lelki iránytűje Supermannek, addig itt az utolsó szál ami miatt még nem ment át a srác totális szociopatába.

    Sajnos ezt egy 80 perces igen fos filmben sikerült úgy tálalni, hogy az egész szanaszét kapkod, semmit se bont ki igazán. A trükkök gagyik de az ölések szépek. Mindenki gondolkozott már, hogy égetne ki agyat a hőlátás, vagy hogy robbanna szét egy test ha superman teljes erőből nekirepülne (ez ugye a BvS-nél is vita volt, hogy Supes keresztülküldte több falon is a terroristavezért, valószinüleg cseppfolyóssá váltak tőle a szervei. Na ez itt benne van igen szépen).

    Baromi gyorsan kibomlik az egész, a gyerek még csak nem is akar vigyázni rá hogy ne gyanakodjanak rá. A szülők azok nagyon okosnak ábrázolt full ostobák. Kettőt pislogsz, vége is. Én élveztem amugy, de ebben annyival több volt. Igazábol az első trailer mindent lelőtt, aztán a második még a jobban sikerült trükköket is megmutatta. Tehát ha úgy vesszük, már láttad is a filmet, human.

    Otthon elalváshoz jó. Moziba max akkor lenne az, ha lenne fapados mozijegy. Tudod, 500 ft csak, és tudod hogy SZAR film lesz, de ócsó. És akkor mehetne oda mint a Szellemlovasok meg ilyen trágyák. 3D meg mozi meg popcorn meg élmény, csak olcsóbb és szar.

    Azt már ki se vesézem, hogy a stáblista közbeni jelenetben Gunn épp univerzumot épitene az ilyen átforditott eredetű negatív hősökböl. Inkább ne.

  4. Én azért nem húznám le túlzottan,szerintem egy otthon nézős korrekt film lett.
    Az alap történet teljesen megállja a helyét,de az írók sajnos nem voltak a helyzet magaslatán a fordulatos témákban.
    Én mondjuk moziban néztem,de aki nagyon unatkozik,szerintem nem fogja megbánni ha rázsánja az időt,jelenleg és sajnos a továbbiakban is sokkal gyengébb filmek lesznek a porondon

  5. Eletemben eloszor elaludtam moziban. Raadasul majdnem az egesz filmet vegig aludtam, csak akkor keltem fel amikor indokalatlan, kurva hangos robajok voltak.
    Otthon is max “netflix and chill”-nek ajanlatos berakni…garantalt, hogy egy csajjal nem nezitek vegig.
    Sok sikert mindenkinek!

  6. haha! mutatom!

    Malachi says:
    2019. March 31 at 10:23
    Ahogy a fenti mondja: orbitális koppanás lesz ez a film, a jó ötlet ellenére már ennyiből bűzlik, hogy töküres lesz az egész, a puskaport már az előzetes ellövi. Ijesztgetős gyilkolászás, sablonhegyek. Persze nyilván nézzük! :)

    szóval legalább nem fogok csalódni, mert továbbra is tartom, hogy nyilván nézzük!

  7. Nagyobb a füstje, mint a lángja. Volt a készítőknek egy elképzelése, de nem nagyon feküdtek rá. Meg azért az alapsztorihoz 90 perc nagyon kevés. Véresnek nagyon véres volt, de nagyon kiszámítható volt a történet.

    Én valami jobbat vártam a filmtől.

  8. SPOILER? de hát kit érdekel, ez egy szar xd és még a kukorica is sótlan volt

    reménykedve ültem be, de nagyon gyenge volt. általában szoktam hinni a reviewknak imdb-n, jobban, mint a pontszámnak, hát itt hiba volt. pofám leszakad, eszem megáll, miket írnak erről a max 10/5ös filmről. horrornak nagyon kevés, szórakoztató véres agykikapcsolós hülyülésnek meg se nem elég szórakoztató, se nem elég véres. nagyon szégyenlősek voltak az öléseknél, csak a végkifejletet mutatták szinte mindig. és azok az ijesztések, te jó ég. talán még a Nun is jobban teljesített ilyen téren. a lehető legolcsóbb jumpscare-ek az egész filmben. egy 0 az egész na. ne adjatok ki rá pénzt könyörgöm, tanuljatok mások hibájából. valamelyik hülye még azt írja imdb-n, hogy erősebb a We Need to talk about Kevinnél xdd meg hogy 2019 legjobb horrorja:DD elképesztő, az amcsik tényleg hülyék mint a segg. nagyon súlytalan az egész amúgy, lényegében semmi nem jön át a nagy drámából. nem is értem, minek írok ennyit, ne nézzétek meg pénzért oszt heló

  9. Én nem értem mi a franc baja van mindenkinek ezzel a filmmel, én jól szórakoztam rajta. Végig lekötött és nem volt unalmas, gyorsan eltelt az a 90 perc. Nem tudom, hogy mi fenét várt mindenki ettől a filmtől, világmegváltást vagy mit? Egy jó kis kifordított superman story, ennyi, se több, se kevesebb!

  10. Unokahúgom kedvéért megnéztük moziba, nem kellett volna. Nem akarom megsérteni a 90-es évek horrorjait, tehát nem is teszem! :)

  11. Rettenetesen gyenge lett. Előzetes alapján sokkal többet vártam. Érdekes alapötlet, de nem tudtak mit kezdeni vele… Unalmas, sok helyen indokolatlanul buta, a szövegkönyv pedig néha mintha egy ötödikestől jött volna:

    *Spoiler

    RENDŐR ÉS TÁRSA MEGLÁTJÁK A K*RVANAGY LIKAT A HÁZ OLDALÁN, ELKÉPEDNEK

    RENDŐRNŐ:

    – Azt a rohadt…

    TÁRSA (BÓLINTVA)

    – Ja…

    Továbbá: Az itt megosztott jelenetből meg moziban kivágták azt a részt, mikor a nő kiszedi a szilánkot a szeméből. 18-as karikás filmet miért kell vagdosni?

    *Spoiler vége

    Egy-két jól elkapott shot azért van benne, de az nem éri meg a mozit. Egy kicsit sem.

  12. Egyetértek, elég nagy csalódás, nagyon semmilyen volt, olyan megnézted és elfelejted örökre. Ami a film vége után jött volna, na az érdekesebb lett volna.
    @hick : pont ennél a jelenetnél nem bírtam tovább, kiszakadt belőlem egy röhögés, erre az egész mozi (vagy 10 ember) csatlakozott. :D Ez volt a legmaradandóbb a filmből.

  13. Nekem bejött a film. Tény, hogy nem nagy durranás, de nem unatkoztam.
    Bár olvasva a rengeteg negatív kritikát, felmerült bennem a gondolat, hogy nekem már csak a szar filmek tetszenek. Mivel az összes lehúzott film bejött idén :D
    Na jó a Glass nem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.