Heti mozibemutatók: május 23.

Didergünk a hidegben, de mehetünk a moziba melegedni és nem elázni? Nézzük mi jött. Azt hiszem nekem az Aladdin felejtős, rottenen már lejjebb van, mint a halálunalmas élőszereplős Beauty and the Beast. De csinálok neki kibeszélőt, mert miért ne. Itt amúgy szavazhattok, hogy mentek-e.

  • Fájdalom és dicsőség (Dolor y gloria) – Almodóvar legújabb filmje.
  • Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány (Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile)Al Ted Bundy a mozikban.
  • Aladdin – a film ami arra épül, hogy mindenki ismeri a mesét.
  • A gyermek (The Hole in the Ground) – ír horror.
human
írta
2019. 05. 23. 17:24
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: május 23.” bejegyzéshez

  1. Miért kellene otthon megnéznem, ha rohadt unalmas? :)
    Egyetértek, pihenek én is a King of the Monsterre.

  2. A Bundy filmre fel vagyok pörögve mióta láttam a Netflixes Conversation with a killer doksit.Kíváncsi vagyok milyen élmény lesz ha már ismerem a sztorit ily módon.Tud-e hozzáadni valamit a film.

  3. Bundyt eléggé lehúzták a kritikusok, hogy pont nem lehet semmit érzékelni abból hogy a csávó miért olyan és miért követte el a dolgokat és még csak erőszak sincs benne pedig a munkái elég kemények voltak. Azért ha valaki elintéz több mint 30 embert ott lehetnek gondok erősen. És ezt totál kihagyja a film állítólag….
    Almodóvár érdekes lehet

  4. Piemaker: Ugyanaz rendezte, mint aki a doksit is. Hát nem kellett volna megcsinálnia a filmet, borzalmasan unalmas és érdektelen, a 2. felét tekerve néztem.

  5. A Bundy filmmel az a baj, hogy a film végéig úgy kezeli, hogy NEM TUDJUK HOGY Ő VOLT-E. Ami rohadt nagy baromság, mert mindenki tisztában van a történtekkel. Így nincs benne egy deka feszültség sem.

  6. A Bundy filmet ma este néztem meg moziban. Nekem tetszett.
    A filmnek pont az az erőssége, hogy végig a cuki Bundyt mutatja, ahogyan az emberek és szeretői előtt mutatkozott, közben a nézőben dolgozik az igazság, hogy ez a faszi kegyetlen gyilkos volt. A majdnem feleség figurája a kulcspont, aki olyan mint a néző, hinni akar a cuki fickónak, de közben sejti, hogy mit tett. A film végén a csúcspont tökéletes volt.
    Egyáltalán nem éreztem unalmasnak, pedig szoktam unottan félrenézni, ha valami nem oké nekem. Zac Efron remek volt.

  7. Most jöttem ki Aladdinról. Szerintem baromi jó lett! Nem teljesen szolgai másolása a mesének, updatelték 1-2 helyen a sztorit, de tök jót tett neki! A zenés betétek tök erősek, ahogy a casting is jól sikerült, illetve Dzsini sem volt gáz.. őszintén kb nulla elvárásom volt, de nagyon jól szórakoztam rajta! Nagyon vicces volt és baromi látványos, úgyhogy bátran ajánlom. Sztm mindenképpen a jobban sikerült disney remakekhez tartozik.

  8. Nem lesz Aladdin kibeszelő, mert erdekelne a többségnek tetszett-e? Persze mar aki elmegy rá, en elmentem. Furan indul, az első két éneklős betéten meg furán néztem, aztán a dzsin megjelenesével beindul rendesen és a film középső 1 óráján marhajól szórakoztam. A finálé viszont számomra kicsit lagymatag volt. Összességében viszont nem volt rossz, meglepő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.