Hosszabb Once Upon a Time In Hollywood várható

Cannes-ban már lement a film, vastaps, Oscar emlegetés, satöbbi. Mondjuk utóbbi jogos, mert Hollywood imádja a filmeket, amik róluk szólnak, mármint a filmkészítésről. A lényeg, hogy ugye az exkluzív élmény tuti dob a film értékelésén, ők láthatták először Tarantino 9. filmjét, nincs az az isten, hogy helyben az nem hype. Mármint nem negatívkodni akarok, rohadtul várom, csak a túléltetése után nagyobb csalódás lehet. Mint amikor azt mondják, hogy a “Childref of Men a legfontosabb és legjobb sci-fi”, és ha még nem láttad, de ezzel ülsz neki, akkor nehezen nő fel hozzá.

A lényeg, na, csak eljutok oda: Tarantino azt mondta egy interjúban, hogy a moziváltozatot lehet hosszabbra vágja, mint ami lement Cannes-ban, mivel finomhangolni akarja miután a közönséggel együtt nézte a filmfesztiválon. Amúgy az Inglorious Basterds-szel is ezt tette anno.

Az assembly cut, vagyis a mindentbele az 4 óra 20 perces volt elvileg, Cannes-ban pedig 2 óra 39 percest vetített. Ez a két szám között még van anyag, az biztos, a kérdés, hogy erős-e.

4 hozzászólás a “Hosszabb Once Upon a Time In Hollywood várható” bejegyzéshez

  1. Miután lejatszották a filmet,a sajtótájékoztatón megkérdezték Tarantino-t,
    miért volt ilyen kevés szerepe Sharon Tate-nek akit Margo Robbie alakít?

    Tarantino csak ennyit válaszolt:

    ,,Elutasítom a feltételezést”

    Király ez a csávó xDdddd

  2. Azt is kérdezték Quentintől, hogy melyik korban élne inkább: a jelenben vagy a 70-es években? Ezt válaszolta: Bármely korban, amelyikben nincsenek mobiltelefonok!
    (A rendező amúgy a forgatókönyveit állítólag ceruzával írja.)

  3. A Children of Men-t nem lehet annyira hype-olni, hogy csalódás legyen…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.