Jon Hamm a Top Gun 2-ről beszélt

Ugye szerepel a filmben, és a Good Omens sorozat reklámozása közben azért a Cruise klasszikus folytatásáról is kérdezték. Ezt mondta:

We’re shooting the movie in, I think, 6K, so it’s incredibly hi-def. The aerial footage is mind-blowing. And it’s mostly practical. There’s not a lot of CG. Those guys are really up in planes and getting thrown around in multiple Gs.

Jon Hamm

Avagy szerinte 6k-ban forgatnak, de nem is ez a lényeg, hanem hogy sok repülőgépes jelenetet nem CGI-jal oldanak meg. Mondjuk ha a főszereplő Tom Cruise, akkor jogos ez a “fordulat”.

Kemény volt a 80-as évek.
human
írta
2019. 05. 30. 10:10
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Jon Hamm a Top Gun 2-ről beszélt” bejegyzéshez

  1. Azért lehet abban bízni mindig, hogy a srác aki amellett, hogy színészileg sem senki, ha már minden filmjében mostanában a kiváló kaszkadőrmunkáról ÉS a lebilincselő rendezésről lett híres, akkor csak nem fog CGI repülőket megtűrni ott, ahol lehetne valódi is. Megjegyzem van egy P51-ese, csak úgy, mert hát szeret repülni :).

  2. (Direkt szeded más betűtípussal a képaláírásokat mint a bejegyzéseket, vagy csak bug? :) )

  3. nem, csak az új wp hozta és még basztam megcsinálni a css-t, de jogos felvetés.

  4. Nekem ez a film nagyon várós. 2020-ban a Dűne után ezt várom a legjobban. Az első rész hiába nagy baromság és fikció, gyerekkorom meghatározó élménye volt.

  5. Egyébként a US Navy helyében biztos megpróbálnám promotálni az F-35C-t a filmen keresztül, hogy az adófizetők ne tekintsék felesleges pénz kidobásnak és a ruszkik, kínaiak orra alá is lehetne dörgölni, hogy nekik már van hajófedélzeti 5. gen stealth gépük szolgálatban. Mire kijön a film addigra már feláll az első teljes F-35C squadron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.