Brittany Runs a Marathon-előzetes

Egy túlsúlyos csaj összeszedi az életét. Igazából nem a futásról szól a film, hanem az újrakezdésről, arról ahogy megtalálja magát. Tényleg csak ennyi az egész, elhatározza, hogy futni fog, és ez a célkitűzés, na meg amit tesz érte, szépen helyrebillenti más dolgokban is.

human
írta
2019. 06. 06. 03:21
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Brittany Runs a Marathon-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nem az amire várok. Olyan kurva jó néha belefutni blogokon random arcokba, akik végigvezetik, hogy lettek 150kilós tohonya alakból, kisportolt, egészségtudatos emberek. Komolyan felemelő és inpiráló. Ezt kéne feldolgoznia egy filmnek tisztességesen. Szerintem Christian Bale le is csapna a szerepre, ahol végre bemutathatná egy filmen belül az átalakulóképességét :) (ez persze csak vicc)

  2. totoro, pedig mekkora otlet lenne? :D Sot akar egy komplett kort is bemutathatna, hogyan hizik el, majd hogy adja le :D

  3. Szerintem se tűnik kövérnek a lány, szóval igy talán kevésbé(?) felemelő, vagy nem is tudom.

  4. Human:
    Egy túlsúlyos csaj …
    így kezdődik a bejegyzés,most én daginak írtam hívtam,nem túlsúlyosnak.

  5. Oh egy átlag nő ilyen testtel bőven bálnának látja magát és sír a tükör előtt, nyugi és tökre lesz*rja hogy annak látja-e más vagy nem, úgyse hiszi el. A feszes testű kis csaj bikiniben a strandon is szétvizsgálja a “hurkáit” mielőtt kimegy. Ez ilyen alap sajnos és inkább az a ritka amikor őszintén elégedett valaki.

  6. 8. Átlag fölötti a BMI, ergo túlsúlyos ha szigorúan a táblázatban meghatározott adatokat nézzük (a BMI egy tökéletlen támpont, de ez most más kérdés…) Egyébként egészségügyi problémák miatt ajánlja neki a háziorvos, hogy mozogjon és fogyjon. És valóban nem a fogyás a fő téma, hanem felelősséget vállalni a saját sorsáért, célokat kitűzni, stb.
    Végre nem egy felszínes filmet kapunk, hanem egy kifejezetten jó kis dramedy-t, ritka jó soundtrackkel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.