8 hozzászólás a “A Star Wars Jedi: Fallen Order új előzetese” bejegyzéshez

  1. Még csak nem is Beta játékmenet bemutató: lehangoló gameplay videó.
    Tökjól láthatóan gameplay grafikás bemutató: új előzetes.

    Na mindegy amúgy, csak izé.

  2. Na meg mindenki elfelejti, hogy Konzol bemutató volt. Nem csoda, hogy nem vitte végig a 60at és a grafika is 2015 volt..

  3. ha ennyire védeni kell meg magyarázni, akkor hülyeség volt az E3-on mutogatni a gameplayt. bár szerintem nem fog annyit változni, mint tippelitek.

  4. Nem védi itt senki, csak megy a bullshitelés össze vissza. Te is human szűröd a pletykákat meg a túl szubjektív hozzáállást. Előző postban is volt róla szó, hogy hagy kívánni valót maga után, de messze nem az a borzalom, ahogyan azt sokan lereagálják. Mechanikán volt a hangsúly a gameplayen, minden más közepes volt. De igen, itt jön a képbe, hogy ez nem a végleges verzió, Konzol verzió és egy open world játékból egy lineáris rész. Egy fél falatott láttunk az egész estés vacsorából és megy a temetés. Aláírom, hogy az októberi kiadás nekem is necces, de a Respawn (volt Infinity Ward) egyáltalán nem kutyaütő dev. Amiben jelenleg iszonyat gyengének tűnik, az az animáció, főleg a Sekiro után.
    Hogy miért kellett mutatni anyagot? Mert E3 baszki és EA a kiadó. Abba meg bele se menjünk, hogy ilyenkor a devnek mennyi beleszólása van a promóba, kiadási dátumba stb..

  5. Még hogy lehangoló?! Te mit szívtál a friss levegőn kívül?!
    A gameplay rohadt jó volt. És végre kapunk egy normális SW játékot. Jobban néz ki, mint Battlefront, vagy Force Unleashed.

  6. nem kell védeni se magyarázni… kidobtak egy alpha footage gameplay-t kb. technikai jelleggel… az alapszerkezetet és a motort lehet vele stírölni nem játékot…

    szerintem az a lehangoló, ami star wars-sal történt – úgy általában

    az viszont eléggé feldob, h lehetséges a jövőben egy jedi outcast, jedi academy-hez hasonlatos játékélmény….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.