A Black Christmas is felújítást kap

Annyira bejött a Halloween új rebootja, hogy most a Black Christmas című klasszikus horrorhoz nyúlnak. A premier még idén lesz, ahogy a poszter is mondja.

A Hawthorne főiskolán valaki sorban öli a a lányokat, de idővel rá kell döbbennie, hogy a mostani generáció fiataljai már nem olyan védtelenek. A rendező Sophia Takal (Always Shine), aki a forgatókönyvbe is beszállt April Wolfe mellé. A főszerepben pedig Imogen Poots (Need for Speed).

8 hozzászólás a “A Black Christmas is felújítást kap” bejegyzéshez

  1. Azért az első Black Christmas eléggé kultikus film a műfajban… talán minden idők egyik legmeghatározóbb slasher horrorja, nélküle nem létezne a műfaj (halloween, friday the 13th, scream, the collector stb.)

    De egyszer már megpróbálták remakelni és az meg minden idők egyik legszarabb filmje lett…

  2. Milyen jó, hogy lassan mindenre rá lehet sütni hogy kult. Előveszünk vmi régi szemetet, és rányomjuk, hogy a kultikus mittudoménmi alapján, úgyse emlékszik rá a kutya se.

  3. és egy kurva nagy szar is. röhejesen béna az egész, ez csak jobb lehet az eredetinél.

  4. ez olyan mintha én most beszabadulnék az én pici pónim klubba és szénnétrollkodnám, mert nekem mind ugyanolyan, annyira nem mozgat. ha valaki sem ismeri az eredeti black christmas-t, az nem azt jelenti, hogy azt senki más sem, csak valószínűleg az illető szart se tud a slasher horrorokról vagy csípőből utálja és csak a jump scare-re nedvesedik be vagy arra se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.