Tom Hanks minden illúziót lerombol

Gondolom aki 1-1 filmnél sok interjút megnéz, az gyorsan rájön, hogy sokszor mondják érdekesen ugyanazt a mű sztárjai, készítői. Nem meglepő, a PR-osok és még ki tudja kik állítanak össze mindent: mit lehet és nem lehet mondani, és mi az amit ki kellene emelniük akkor is, ha nincs rá konkrét kérdés.

Viszont Tom Hanks beugrott Jimmy Kimmel talkshowjába, hogy a Toy Story 4-et reklámozza, és konkrétan elővette a “talking points” papírjait, amiket a Disney állított neki össze. Tényleg, ebben nem az a meglepő, hogy léteznek, hanem az ilyen nyílt lebegtetésük volt vicces. Nyilván bizonyos szinten ez is egy reklám, hogy elővette, nincsenek nagy megfejtések, simán lehet megbeszélt az egész, amit jóvá is hagytak a vertical integrated marketing division-nél.

Ennek fényében ugye amit Tom Holland művel az sem véletlen. Szintén nem meglepő. És nem azt mondom, hogy mostantól tök cinikusan kell nézni a videóit, hanem egyszerűen csak a helyén kell kezelni ezeket a pr dolgokat, és úgy élvezni simán. Ez pont olyan, mint a Reynolds vs. Jackman, hogy valami közkedveltebb dolgot is említsek. Nyilván utalják egymást… (pontpont) Ez is csak a show része, ha nem szórakoztat, akkor nem kell a neten ezeket keresni szerintem.

Részemről ez a Tom Hankses interjú mosolygós volt, jó húzás. Viszont amikor a filmmel körbejárnak és a szokásos “fontos volt nekem az alapmű, amit feldolgozunk” “ragaszkodunk a karakter lényegéhez” és a többi ilyesmi az már lepattan rólam. Tudják mit kell mondani a fanoknak, ennyi. A filmet meg nyilván úgy csinálták, ahogy működőnek gondolták.

3:52-től van:

human
írta
2019. 06. 16. 03:26
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Tom Hanks minden illúziót lerombol” bejegyzéshez

  1. Több jógitól, spirituális vezetőtől, hallottam illetve olvastam is azt a tanítást, miszerint megvilágosodáshoz vezető utat a mai világban legkönnyebben a marketing (reklámozás “tudomány”) megértésén keresztül lehet elkezdeni. A fenti levezetés, példázat, jó alapja lehet az útnak. Én azt a címet adnám neki, hogy: “illúzió valósága, kontra valóság illúziója”. Mindkettő vagy egyik sem?

  2. Poén hogy Tom Hankset annyira univerzálisan szereti mindenki, hogy simán megteheti ezt is.

  3. delMaar: nem, Tom Holland “spoilerezésére” céloztam ott, a másik ilyen nagyobb Pr “bakira” ami viszotn biztosan nem baki.

  4. @human: okok! egyébiránt teljesen egyetértek, vicces sejteni, fusztráló “tudni”.

  5. Szerintem van egy másik Disney direktívája Tom Hanksnek, ahol azt írták, hogy mutassa meg a fake (de életszagú) Disney direktívát :)

  6. Ma este megyek a Graham Norton show forgatasra és pint Tom Hanks meg Tom Holland lesznek a fő nevek lol 😂

  7. Na ezért szerettem Craig Ferguson műsorát. Nála legtöbbször azt sem tudtam milyen film kapcsán van ott az illető vendég.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.