A Disney nem hagyja annyiban az Endgame ezüstérmét

Bár szinte felesleges összehasonlítgatni ennyi év eltéréssel bemutatott filmeket, hiszen azóta az otthoni és mobil szórakozás bőven előretört, mióta az Avatart bemutatták moziban. Viszont az összbevételi listán még mindig az van legelöl, 45 millióval lemaradva “küszköd” az Endgame.

Hogy mi a megoldás a csúcsdöntésre? Új jeleneteket tesznek az Avengers: Endgame-hez és bővítik a teremszámot június 28-tól (odakinn legalábbis). A végefőcímbe adnak valami plusz (egy törölt jelenet, egy tisztelgés, és még valami), amivel nyilván azt remélik, hogy elegen mennek el újranézni a filmet.

If you stay and watch the movie, after the credits, there’ll be a deleted scene, a little tribute, and a few surprises.

Kevin Feige
human
írta
2019. 06. 19. 18:22
megjelenés
43
hozzászolás


43 hozzászólás a “A Disney nem hagyja annyiban az Endgame ezüstérmét” bejegyzéshez

  1. @ human

    Az Avatart is megmoziztatták már legalább 1x azóta, valami digitális ráncfelvarrás (vagy jubilálás okán).
    A korábbi bevételhez hozzápakoltak még 30-40 milliót.
    Így van meg a jelenlegi végösszeg.

    Szinte biztos vagyok, hogy lesz megint a 2. rész előtt.
    Amivel, ha letaszítják, visszaveszi az első helyet.

    Ez egy ilyen szakma. :)

  2. Várható volt, hogy a Disney megtolja még egy kicsit. Legyünk őszinték, bármelyikünk ülne ott a székben a Disneynél, mindenki ezt csinálná, ez egy tök logikus lépés.

  3. Csak jelzem: nem bronz hanem az ezüstérmet nem hagyják annyiban.
    Amúgy förtelmes megoldás. Remélem erre is beülnek 3-4x páran. Alig várom h alapítványi jelenés után lehúzzam és elengedjem az egész MCU-t. Tényleg csak a lezárás miatt érdekel.

  4. Ez elég patkány húzás. Olyan diznis. Ha ez se jön be, majd jön az alternatív befejezés.

  5. nem ertem azokat akik human kommentje utan is ugyanazon porognek.

    ha az avatart lehet ketszer vetiteni akkor az endgamet miert nem?
    pont hogy arra lehetne mutogatni hogy csalas …

    az is ketszer volt
    ez is ketszer less

    ez szerintem igy korrekt

  6. 8.: nem a kétszeri vetítés baj, hanem a plusz tartalom amit azok nem kaptak meg, akik összehozták a bevétel 99%-át.

  7. Az a plusz tartalom egy darab törölt jelenet lesz, ami úgyis felkerül a DVD-re, egy megemlékezés vaj’ kiről meg valszeg egy betekintés a nyári felhozatalba/Far From Home-ba.

    És ugyanúgy meglesz megint mindenkinek a joga, hogy ezért kifizessen egy teljesértékű mozijegyet. Comic Conon is hamarabb vagy csak ott kapják meg picit az emberek az anyagot, mivel hogy ha már kifizették a jegyet, csak járjon is érte valami.

    Nem kap alternatív befejezést vagy egy random Namor kameót a film a közepén.

  8. Remélem Cameronék is visszaküldik az Avatar 2 előtt az 1-et a moziba és mutatnak egy középső ujjat ennek az izzadt próbálkozásnak:)

  9. Nyugodtan csinálják csak, sztem meg lesz. Én szurkolok, bár mem volt egy nagyon jó mcu film.

  10. PR miatt kell nekik, meg most ezután egy jó ideig semmi nem hoz majd ennyi pénzt, szóval most vagy “soha”

  11. Aztán majd 10 év múlva visszahozzák a Az Infinity War – Engame-t a mozikba és visszaveszik újra majd az elsőt, ha ezzel a húzásukkal most átveszik.

    Amúgy még a pár hét alatt nem tudja behozni azt a 40 milliót vagy mennyi kell neki?

  12. csalás??? ne haragudjon meg senki, hiszen lehet azon dödögni, h milyen dolog, még tovább, vagy újra tolni egy filmet egy ilyen összbevétel versenyben, de!: azt azért ne felejtsük el, h 45M-et kell itt összekalapoznia, basszus. ez az összeg egy átlag film számára még alapjáraton, frissen moziba kerülve sem egy kötelező teljesítmény, sőt..

    szóval nyugodt szívvel mondom, hogy ha csak úgy 45 millát összelehetne egy restarttal csak úgy eprészkedni, akkor baszki, minden második filmet újraadnának. szóval ez nem evidens, és nem kis teljesítmény bármely film részérő egy ilyen esetben – csak van amelyek megugorják, mások meg inkább rohadtul nem.

  13. Egyértelmű volt,hogy ez lesz de azért bekaphatják,hogy nem láthatom majd csak dvd-n.

  14. No comment. Ez tényleg pofátlanság netovábbja. Akkor legyen már bennük annyi hogy ne csak a nyomi amcsik nézhessék meg. Nem mintha elmennék rá de azért akkor is. Tőlem aztán hajthatják az Avatárt de attól hogy most majd esetleg átveszik a vezetést nem lesz jobb film. Epenisz növelésre jó lesz majd.

    Mondjuk ez tuti nem lesz porondon 10-20 évig.

  15. Nálunk is lesz, de sajnos csak angol nyelven és csak imax-be ha jól emlékszem. Azért ez szívás, mert én szívesen újráznám.

  16. Most komolyan aki csalást meg pofátlanságot kiálltanak azok hol élnek? Ne tegyünk már úgy mintha ez valami különleges dolog lenne. Hányszor volt már olyan hogy akármelyik stúdió újra beküldte a moziba a filmjét csakhogy átrugdossa a 100 millión?

  17. Ezek szernt a Star wars eredeti bevételébe is beleszámít az új jelenetekkel levetített valtozat????!!!!

  18. Még egy gondolat: Cameron a 2 elé beteszi az 1-et is újra moziba (1 perc plussz jelenettel) és máris visszanyerte… :) Legjobb 3D moziélmény volt! Kivéve persze az Universal studiot, de az más kategória ;)

  19. Annyi a különbség hogy az endgame az egy több mint egy évtizednyi és 20+ filmnyi anyag széthypeolt climaxa. Az avatar meg a titanic is egy mindentől független önálló film, ami már eleve hatalmas hátránnyal indul. Csípem a marvelt, de valahogy nem tudom értékes alkotásnak, filmnek nevezni a műveiket, max fasza reklámnak ami elszórakoztat. Van akinek persze ez a lényeg.

  20. Gekko: T2 3D mekkora istencsászárság a Universalban? Nem hittel el!

    Fearandloathing: Fastfood cinema…

  21. Az Avatart meg a Titanicot is többször moziba küldték a megjelenése óta, szóval ha azok nem lettek volna megtolva, akkor az Endgame már rég az első helyen lenne. Gondoltam, hogy lépnek egy ilyesmit vagy hasonlót. Először kicsit szánalmasnak érződött, de alapvetően megértem őket. Legyen csak az Endgame az első helyen, megérdemli a 10 éves franchise, hiszen elég nagy dolgot tettek le az asztalra, ami itt ért be. :)

  22. Az igaz, hogy az Avatar is a Disney-é már, de amikor a rekodott felállitotta, akkor még FOX volt. Szóval rekordot még a FOX tartja. Ezen akar változtatni a Disney bármi áron.

  23. Szerintem tök normális dolog hogy hajtanak az első helyre. Nincs ezzel semmi baj.
    Nem értem a fikázókat nekik miért fáj ez …

    Akik meg már össze pakolták a bevétel 99%-át úgy is kikerül youtubra vetítés után pár nappal a plusz jelenet úgyhogy ők sem maradnak le róla.

    Plusz ott van az is amit Human korábban már említett, hogy annak idején se a Titanic se az Avatar nem versenyeztek olyan filmekkel mint pl
    MIB 4, Godzilla 2, Aladdin, John Wick3, X-Men sokadik … stb stb stb

    Jah és azt már meg sem említem hogy az Avatar is már minimum egyszer újra moziba volt küldve, a Titanic legalább 2szer…

  24. Nem láttam az összes Marvel filmet, de ennél unalmasabbat viszont nem láttam.
    Kizárt hogy mégegyszer végigkínlódjam.

  25. turrican: Hát itt már nem lehetett csak agyatlan akciózni, kellett némi mélyítés és szál elvarrás és utalgatások a régi filmekre, ami lelassította azt a tempót, amit sokan vártak tőle, meg hát a 3 óra is soknak tűnhetett. Én nem éreztem hosszúnak, sem unalmasnak sem. A lassú részek is jók voltak és kellően informatívak és bele tudtam kicsit élni magam.

  26. 36: Én nem sok mélységet fedeztem fel a filmben. Üres fan service-t meg érthetetlen time travel hablatyot annál inkább.

  27. Azért baromi nagy különbség van a valamit visszahoznak a moziba évekkel később és a még ki sem kopott a mozikból és megnyomjuk +7 perccel hogy ezzel még idén első helyre nyomhassák. Egyébként szerintem enélkül is meglenne az Avatar.

  28. nekem akkor is az eddigi legtöbbet megnézett filmem 4 mozi … és ha kijön az extra akkor az 5. is, és nem azért hogy a bevételt toljam, hanem mert ennyire tetszett.
    Persze oké nem infinity war ami kb végig zúzda, de pont ezért jó és pont így egészíti ki egymást a két film …

    a mélységet meg igazán elfelejthetnénk, mert képregényfilm olyan mély mint ez még nem volt szerintem … de ez már egy újabb vita lesz … :S

  29. van aki már 130x megnézte, basszus ha nekem ennyi fölös pénzem lenne nem valami gagyi rekordra hajtanék, hanem rég sugar mami lennék :D
    na most lehetőségük van tovább nyomni a rekordjukat kicsit
    Még Don Cheadle is mondta nekik, hogy köszi, de nem kéne már inkább másik filmet nézni? De aztán jó gyorsan törölte is a tweetet :D Amúgy ezek így kifizetik és belógnak másra? Mert akkor kapják be de erősen, nem tudom elképzelni, hogy bármit egy huzamban megnézzek ennyiszer.

  30. “a mélységet meg igazán elfelejthetnénk, mert képregényfilm olyan mély mint ez még nem volt szerintem”

    Meg is van a hét vicce!

  31. A Big Bang Theoryban volt egy rész, amikor Sheldonék szaladtak a moziba, mert az Indiana Jones valamelyik részéhez kijött egy új 21 másodperccel hosszabb változat. Na az jut eszembe erről. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.