Mark Hamill ellőtte

Azt hiszem az öreg Luke már teljesen kiégett. Az AP kérdezte tőle, hogy a Rise of the Skywalker lesz-e az utolsó Jedi kalandja, amire azt válaszolta, hogy nagyon reméli. A gyász állomásait végigkövethetjük Hamill utóbbi évén, “hála” a The Last Jedi-nak. Volt már ideges meg minden, mostanra meg talán a beletörődésnél tart.

I sure hope so… I had closure in the last one. The fact that I’m involved in any capacity is only because of that peculiar aspect of the Star Wars mythology where if you’re a Jedi you get to come back and make a curtain call as a Force ghost.

Mark Hamill

Konkrétan azt mondta, hogy erő-szellemként visszatér, de ennyi.

human
írta
2019. 06. 21. 19:57
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Mark Hamill ellőtte” bejegyzéshez

  1. Szerencsétlen. Össze van vágva a jútúbon, hogy próbált figyelmeztetni, de le lett állítva. Kurva rian.

  2. Szerintem kifejezetten sok jó színész, kreatív alkotó van, aki színészként jobban érti néha a karaktert, valahogy jobban ráérez, hogy mit fogadnának el tőle az emberek, mint az írók-rendezők, van ilyen. A fickót sajnálom, főleg mert nagy visszatérésnek tűnt a lehetőség, és lett belőle egy SPOILER Han Solo drámai kiírása, Leia lebegése, Luke értetlensége, és ennyi. Biodíszlettől pár centire végezte a szerepe (a Last Jedi szerintem tényleg értelmetlen lett sok helyen), én sem szívesen zárnám így gyakorlatilag a karrierem elejét és valószínűleg érdemben a végét jelentő filmjeim ívét.

  3. Mark Hamill címeres troll.
    És ezt nem fikázásnak írom. Imádom a csávót, de vagy igazat mond, vagy nem. Majd meglátjuk a filmben, hogy tényleg csak kékben lesz -e jelen :D (vagy az x-edik előzetesben amiben már mindent ellőnek).

  4. A Last Jedi-ban is meglehetősen karakter idegen volt Luke. Danca-nak igaza van, Hamill über troll, nem szabad teljesen komolyan venni azt, amit mond.

  5. érdemes megnézni a szöveg mellett a videót is, mert ahogy a kollégák az előbbiekben bölcsen megjegyezték, ennek a palinak a szeme sem áll jól.. :)

  6. Hamill kapott tízórányi kárpótlást a Knightfallban az HBO-s srácoktól. Ott hagyták neki, hogy kedvére játszhassa azt a Jedit, amit a Disney elvett tőle.
    Azt gondoltam volna, hogy azért ez jobb kedvre deríti majd és a LJ-fiaskót sem látja majd ennyire sötéten.

  7. Az hogy neki is ez lesz az utolsó az eddig is nyilvánvaló volt már nem azért. Tudtuk hogy a SAGA lezárul és vége a Skywalkereknek. Szóval mégha szellemként is jön vissza az sem jelentené hogy bármikor visszahozhatják mert csak akkor lenne értelme ha visszajönne ha olyan miatt tenné akit ismer. A következő részekben pedig nem igazán lesz olyan gondolom akik ebből a trilógiából ismerhetőek. Főleg mivel csak Kylo-nak vagy Reynek jelenhet meg. Foyltatás meg ki tudja mikor lesz mert ugye most egy előzmény készülget KOTOR.

    Amúgy amit mondott az nyilván trollkodás. Ő ilyen.

  8. Tök mindegy, hogy Mark bácsi, igazat mond-e vagy trollkodik, a tényállás az, hogy a Disney visszacsábította ebbe a SW-nek nevezett valamibe, hogy majd milyen fontos szerepe lesz, meg muszáj, hogy a régi karakterek is benne legyenek az új trilógiába.

    Aztán nézőként azt látjuk, hogy lófüttyre sincs hatásuk, elbagatellizálták a karakterüket és hagy ne soroljam tovább.

    Szóval megértem a csávót. Ilyen előzmények után meg pláne.

  9. Sose fogom megérteni, hogy ha Disney egy kerek egész 3-trilógás film sorozatot akart, ami ugye a Skywalkerekről szólt és amit a 9. résszel mindenképpen le akart zárni, akkor miért kezdett el teljesen új karaktereket “fejleszteni”? Minek, ha úgyse róluk kellett volna szólnia az új filmeknek? Néha az ember azt képzeli, hogy egy ekkora világcégnél a legmagasabb pozícióban lévő emberek olyan kibaszott okosak, hogy ők tuti nem hibáznak. Aztán kiderül, hogy kisóvodásként basszák el az egészet.
    Ez az, amikor nincs koncepció valahol.

  10. Én meg tőletek égek ki, esküszöm most már adakozni fogok arra az újraforgatásra, ahol Mark, Harrison és a CGI Carrie trabival rongyolnak a kerekesszékes Palpatine nyomába. Csak hogy megkapjátok végre, amit akartok. De csak természetesen a régi szereplőkkel újraforgatott Szellemírtók után. Hogy legyen mire izgulni egy Golden girls matiné után. :D

  11. Kisaaame
    Te csak kiforgatod mások szavait és így gyúrod bele a gúnyos véleményed. Fail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.