Good Morning, Midnight Clooneytól

Egy 2016-os sci-firől van szó, aminek az adaptációját George Clooney rendezi, és ő lesz a főszereplő is benne. A forgatókönyvet Mark L. Smith (The Revenant) készíti. A projekt a Netflix pénzéből valósulhat meg.

A történet két valószínűleg összefüggő szálon zajlik. Az egyikben, Clooney-éban egy csillagász az Antarktiszon vizsgálja az eget, amikor egy katasztrófa miatt a társai elhagyják a kutatóállomást. De feltűnik egy rejtélyes kislány. A másik vonalon pedig a Jupitertől visszatérő űrhajósokat látjuk, akik elvesztik a kapcsolatot a Földdel, és elkezdenek kételkedni a sikeres visszatérésükben. Köztük van Sullivan, aki a házasságát és a lányát hagyta hátra a bevetésért.

9 hozzászólás a “Good Morning, Midnight Clooneytól” bejegyzéshez

  1. Ha Clooney és scifi a téma, sajnos mindig a szégyenteljes amerikai Solaris feldolgozás ugrik be. Itt az ideje valami jót is összehozni :)

  2. A Solaris egy nagyon jó film, ereszd el, hogy miből készül, a könyvet magában értékeld, a filmet is. A zenéjét külön is ajánlom hallgatásra.

    A filmet várom.

  3. Sci-fi és egyebek mindig jöhetnek. Valamint eddig bejöttek Clooney űr “tevékenységei” (Gravity, Solaris)

  4. cherockee: wow, egyetértünk valamiben? :D bár lehet csak rosszul emlékszem mennyire ellentétesek szoktunk lenni. A Solaris könyv, régi film, új film, mind jó, és mind más.

  5. @Puffin:

    Olvasd el a könyvet, és akkor láthatod, hogy az orosz verzió is hát izé na, minden csak nem remekmű, én amúgy sem tartom annak, érdekes, érdekes, de ennyire az amerikai is jó, csak más. Szerintem ráadásul előny, hogy követhető a története, gondolatmenete. (Az amerikai nem tudom, hogy a könyvet, vagy az oroszt akarta feldolgozni.)

    @human:

    Volt már egy rakás dolog amiben egyet értettünk, csak nem írtam, mert minek helyeselni, az nem sok értéket ad hozzá az írásodhoz. És volt sok eset, ahol sikerült kiegészíteni, egy jut eszembe (de csak rövid az emlékezetem), a Prospect-nél sikerült eltalálnom, hogy a Stalker-t kerested az emlékeidben :). (Alapvetően amúgy is azt követem, hogy ha nem kiírt vagy kialakult szavazás, akkor nem írom le amit már más is írt, hanme amilyen szemszögből még nem nézte senki, onnan írok egy jó sarkosat.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.