Charlie’s Angels-előzetes: girl power?

Mondjuk az tény, hogy most nem egy más franchiset fordítottak át, hanem a Charlie’s Angels mindig a nőkről szól. Viszont ez a trailer szerintem borzasztó. Tudom, hogy kevés a női olvasó, nem 50-50 a megosztás sajnos, de nyilatkozzanak már, hogy ez tényleg erőt ad “yeah” felkiáltásokat meg mindent? Mert nekem például már a zene is borzasztó, a fényképezés a tipikus “házimozis”, szombati RTL Klubbos, nem moziélményes. Konkrétan olyasmi, mint egy sorozatpilot, pl. az LA’s Finest szint.

A történet annyi, hogy pár nő összeáll Charlie irányításával, mivel vannak dolgokat, amiket a hagyományos, lassan kullogó igazságszolgáltatás nem tud megoldani. Kémes, beépülős, akciós.

25 hozzászólás a “Charlie’s Angels-előzetes: girl power?” bejegyzéshez

  1. I’m too old for this shit.

    Igazából nem tudom ki a célközönség. Érzésre, olyan bukta lesz, mint a ghostbusters remake.

  2. Én komolyan nem hiszem el hogy nőknek nem tudnak jó filmet csinálni. Ebben is csak erőlködnek. A zenei felhozatala érdekesebb mint az egész előzetes.

  3. Ez nem nőknek való, hanem tiniknek. Értelmes nők erre nem ülnek be. Évek óta nem volt olyan film a moziba amire egy “csak csajos este” keretében szívesen beültünk volna. És itt jegyezném meg, hogy a fingós, okádós filmek nem számítanak hiába nők a főszereplők. Ha annyira nőknek akarnak akkor valami Holiday szerű kellemes rom-com kellene amitől az agysejtünk sem pusztul. Nyílván túl nagy feladat…

    U.i.: Legközelebb az új Tarantino filmet nézzük majd.

  4. “Konkrétan olyasmi, mint egy sorozatpilot”
    Simán lehet, hogy ez a cél. Pár évadot kihúzhatnak belőle a tv-ben ha ügyesek.

  5. Mikor először megláttam el sem hittem hogy valaki erre képes volt pénzt adni. Remélem valami stúdiómanager elrajzában benne marad, csak hogy ne lehessen ezt büntetlenül megcsinalni.

  6. ez ölég langyos húgy
    Nem vártam tőle sokat mert nem vagyok a franchise nagy rajongója egyébként sem, de ez elég Ghostbusters szintnek tűnik. Az meg nem lett közönség kedvenc.
    Egy női szuper ügynökökről szóló filmben amúgy tényleg szükség volt rá, hogy mindenképpen legyen Bosley is csaj? Ez tényleg ennyire fontos?

  7. biztos velem van a baj, de ez a film qrva gáz ….
    nem lenne ezzel semmi baj ha nem mozi produkcióként promotizálnák, hanem disney channel, mert arra tökéletes …
    de így nagyon gyengus

  8. Misi 85! Mi az hogy nőknek nem tudnak jo filmet csinálni? Miért azert mert női főszereplői vannak csak nőknek készül? Egy férfi nem élvezhet egy női főszereplős filmet? Akkor amiben férfiak a főszereplők azok férfiaknak készülnek, nem szimplán az embereknek? Ez erdekes mert akkor a filmek 80%-at meg se kellene néznie a nőknek hisz nem nekik készül. Kar mert a barátnőm kedvenc filmjeiben is férfi főszereplők vannak, biztos valami tudatzavaros csajom van. Tőlem messze all a (modernkori)feminizmus de ez a szoveg túlzás volt. Egyébként ha akkora Girl Power akkor miért egy férfi a vezetőjük? :D. Kirsten Dunst szexinek szánt tancan majdnem kifolyt a szemem, a zene meg borzalom.

  9. Hogy őszinte legyek, ez kritikán aluli. Végig sem tudtam nézni az előzetest. Még azt sem tudom mondani, hogy kár érte…

  10. Szerintem teljesen korrekt, hangulatos summer popcorn akcio-vigjatek lesz, nekem moziban nezos (mondjuk nekem anno a Barrymore-Diaz-Liu-s verzio is az volt)

  11. Mekkora faszsag. Varosban, forgalomban gepfegyverrel soroz, jarokeloket akarkit siman elkaphat egy golyo, es akkor meg nekik drukkoljak, hogy ok a jok? Ahh de faraszto. De biztos csak en vagyok mar oreg.

  12. Szerintem Banks egy max középszer rendező, de annyiban örülök, hogy kap még munkát, mert a férfi középszerek is kapnak, de ennyi, egyenlőség a középszerben is yay :D valakinek ők is csinálnak filmet

    Részemről, mint a kevés női olvasók egyike, úgy vélem, hogy ez baromira nem nekem való, az első reakcióm ennél keményebb volt, mert kicsúszott a számon, hogy ez egy szar. De van egy bizonyos réteg az ismerőseim között, akiknek ez bejön. Nem kifejezetten azért, mert hú girl power, hanem mert

    – valóban egy fiatalabb korosztály és szimplán mindenben feléjük van célozva, még azzal a Noah Centipedevel is vagy ki az a srác, átlagéletkor tuti (14-22)

    – sokuk gay af..szóval rá vannak cuppanva Stewartra és a másik kettőre. Ezért már az idősebb korosztály kevesebb hévvel megy moziba nem annyira jó filmre, bár mind láttuk az Ocean’s 8-at :DDD szóval azért van egy egységes kanosság mindenkiben.
    Nem is nagyon ítélkezem mert a Cameron Diazos angyal filmeket én baromira élvezem a mai napig

  13. Fizdale: elnézést, nagyon félreérthetően fogalmaztam meg. Természetesen úgy értettem hogy női főszereplőst nem tudnak jót csinálni! Utoljára a Widowsnál éreztem, hogy sikerült. Szóval véletlenül sem úgy hogy csak nőknek szólna, mert ilyen korlátozást nem teszek semelyik produkcióra. És ennél lenne lehetőségük egy nagyot durrantani de a látottak alapján az az érzésem hogy kb Ocean’s 8 szinten fog megrekedni azaz egy közepes, egyszer nézős kutyulmánynak.

  14. Szerintem nem néz ki szarabbul, mint az összes többi idei ‘blockbuster’… Ez egy ilyen fos év, amire azt hiszem már szükség is volt, mert végre a stúdiók is érzik, hogy bármekkora adag fos nem csúszik le a torkunkon.

  15. “…Mert nekem például már a zene is borzasztó, a fényképezés a tipikus “házimozis”, szombati RTL Klubbos, nem moziélményes.”

    Ez tökéletes meghatározás.

  16. “Ha annyira nőknek akarnak akkor valami Holiday szerű kellemes rom-com kellene amitől az agysejtünk sem pusztul.” :

    Irány a moziba a Yestredayre!

  17. LA: 2017 is hasonló volt és mégis itt vagyunk, az akkor indult projektek kb. 2 év alatt valósultak meg…

  18. DH:
    “Varosban, forgalomban gepfegyverrel soroz, jarokeloket akarkit siman elkaphat egy golyo, es akkor meg nekik drukkoljak, hogy ok a jok?”

    Anno Schwarzi, Stallone és Chuck Norris is ugyanezt csinálta a filmjeiben. És mégis nekik drukkolt mindenki.

  19. Egy ilyen filmet (két fokkal komolyabbra véve) akkor néznék meg, ha az angyali leosztás a következő lenne: Michelle Rodriguez, Margot Robbie, Cara Delevingne. Így viszont „kösz-nem-ingyen-sem” kategória. Főleg nem ezzel a rettenetesen buta arcú Kristen Stewarttal.

  20. Nőként egyáltalán nem vonz ez az egész. Főleg ezekkel a csajokkal nem. Inkább John Wick, vagy bármi más értelmes akciófilm. Alapvetően a sztori, látvány, hangulat a lényeg nekem, nem az hogy milyen nemű a gárda összetétele.

  21. Nőként azt mondom, hogy inkább maradok Sarah Connornál…
    Pedig amúgy én bírom Elizabeth Bankst.

    totoro:
    “Ha annyira nőknek akarnak akkor valami Holiday szerű kellemes rom-com kellene amitől az agysejtünk sem pusztul.” :

    Irány a moziba a Yestredayre!

    Egyetértek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.