14 hozzászólás a “Az állatok és a hangjaik” bejegyzéshez

  1. Ezt nem értem minek kell… Ha az adott filmhez nem adják az arcukat a színészek, akkor mi értelme van az arcukkal promózni a filmet. Ja mert így lehet veretni a mellüket a vállalatnál, hogy ők alkalmaznak fekete színészeket? Eddig senkit se érdekelt, hogy kik adják a hangukat a filmhez, lehetett volna akár E.T. vagy a Nagylábú is a stábban.

  2. csomó animációs filmnél reklámoznak a hangot adó színészekkel, semmi köze a bőrszínhez ennek.

  3. Mondjuk az ilyen promók engem hidegen hagynak, mivel soha nem nézek animációs filmet moziban magyar szinnkron nélkül. Ott meg ugye nem számít, hogy melyik amcsi adta hozzá a hangját.

    1 valami hibádzik: a sakálok az eredetiben nem mind hímek? Mert ide sikerült bekasztingolni női hangot is, mintha nőstény is lenne közöttük.

  4. @human: csomó animációs filmnél maximum egy nevet biggyesztenek oda vagy esetleg letolnak pár interjút a színészekkel, nem gyártanak le külön promóciós képeket a színészekkel, akármennyire olcsó megoldás, vagy csak nekem hagy ki az emlékezetem…

  5. @tükör, talán azért, mert a világ egyik legsikeresebb és legmeghatározóbb animációs filmjének remake-jéről van szó.
    Az eredetinek a hangja is nagyon feltette a lécet, elhozta a legjobb zenét és eredeti dalt Oscaron és Golden Globe-on.
    Szerintem nincs ezzel semmi gond.

  6. tükör: a dreamworks mindig a hangjaira veri, sokszor van videó is a stúdióban levő színészekről, legalábbis nekem tisztán él az emlékezetemben jack black még a kung fu panda miatt.

  7. @Wittgen:
    Az egyik hiéna nőstény volt. Egy másik pedig fogyatékos, ő nem is beszélt, csak vihogott meg vonyított…

  8. @human: Én amúgy nem szoktam gyakran dobálni a blackwashing meg PC kártyát és furcsa, hogy mások kidobják az asztalra már akkor is, ha nem full árja a stáb, de amikor egy animációs filmnél ennyire az arcába lökik az embernek, ahol igazából tényleg nem tudom elképzelni, hogy kit érdekelhet, hogy a cgi állatot ki szinkronizálja, az azért eléggé egyértelmű.

    A Dzsungel könyvénél rémlik, hogy ott toltak interjúkat meg egyéb videókat a hangjukat adó színészekkel és a videós behind the scenes dolgokkal nekem sincs semmi bajom, de ezek nem csak úgy fél percen belül összerántott képeknek tűnnek, hanem mintha külön behívták volna az összes színészt egy órákig tartó fotózásra a képek miatt, majd még a grafikust is ráeresztették a témára hetekig, de minek.

  9. tükör: Álljál már le. Attól h téged nem érdekel h egy egy filmben ki kit szinkronizál valakinek fontos. Az meg engettessék már meg a film készítőinek, hogy a szinkronhangokkal reklámozzák a filmet… pár promóképen lamentálsz itt napok óta. Nyugodj meg a mozi folyosóján nem ezeket fogod látni…

  10. Félreértés, engem is érdekel, miután láttam a filmet és utána akarok nézni, hogy kinek ki volt a hangja és milyen egyéb munkái vannak, de ennél a filmnél feleslegesnek érzem ezt a típusú reklámot. Ha csak a logót kitennék egy fekete poszterre, akkor se mennének kevesebben a moziban, mint így, hiszen direkt ezért szoktak remakelni, rebootolni a szakmában, nem kell felfuttatni semmit már.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.