Az Empire meg a Jokerrel jött

Borító, meg két kép is van innen. Itt pedig egy sztori, miszerint Todd Philips teljesen azt pitchelte, amit mindannyian szerettünk volna: ‘csináljuk azt, amit a Marvel nem tehet meg, 30 milliós CGI nélküli rendezői víziókat a DC Black égisze alatt’.

human
írta
2019. 07. 11. 04:14
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Az Empire meg a Jokerrel jött” bejegyzéshez

  1. Eleinte nagyon vártam, de minnel többet olvasok róla, annál kevésbé.
    Bevallottan rlszakadnak teljesen a kanontol, így hiányozni fog a joker lényege.
    Meg ugye Batman nélkül nincs Joker…

  2. A rendező mondta, hogy a Komédia királyából merített. Megnéztem a filmet és lehet, hogy a 80as években ütött, de engem nem fogott meg így elsőre semmi, viszont hasonlót tudok elképzelni ebben a filmben csak R besorolással.

    SPOILER?

    Kiöregedett ember mindig is azt hitte magáról, hogy jó. A vicceit a saját nyomorúságos életéből meríti és szeretné megmutatni a nagyvilágnak. Maga a személy nagyon kedves úriember, de amikor a bálványozott show-manje, akinek köszönheti fanatizmusát megígéri neki, hogy berakja a műsorába ám többet nem veszi fel neki a telefont az emberünk egyre durvábban lép be a magánéletébe még el is rabolja és ha nem adják le a showt amit csinál és megtervezett több éve, akkor megöli a show-mant. Leadják végül és elsöprő sikernek örvend, majd börtönbe rakják 7 évre, majd amikor kiszabadul nagy sztár. Rengeteg ponton egyezik, szóval szerintem totál ugyanez a szitu lesz itt is.

  3. Nem értem én ezt az egészet. Nyíltan kijelentik, hogy semmi köze nem lesz a képregényes Joker-hez. Akkor meg minek? Ki a célközönség? A bóhóc rajongók? Joaquin Phoenix egy nagyon jó színész, lehet, hogy a film is jó lesz, de akkor miért Joker a címe? Azért Todd Philips a Másnaposok filmjeivel nem akkora név, hogy rohanjak a filmjére.

    Komolyan nem értem, hogy mire megy ki ez az egész. Nem is fogom moziban nézni. Lehet jobb lett volna ezt inkább a Netflix-re vinni..

  4. Én is agyaltam, hogy így mi értelme van Jokernek hívni a filmet. Valószínűleg annyi, hogy így több ember tud a filmről, nagyobb sajtót kap. Ezen kívűl 0. Ennyi erővel lehetne ez egy Superman film, és a főszereplő mindig Piros, kéket hordana.

  5. engem rohadtul nem érdekel, hogy most így képregény-úgy képregény. legyen egy kurvajó film, egy óriási alakítással (ami valószínűleg lesz is Phoenix papától), és akkor én happy vagyok. nem tudom vártam-e már filmet ennyire mint ezt. kidobhatnának egy második trailert lassan :D

  6. Gyerekek ébresztő már! Nolanes Jokernek volt köze a képregényekhez? Aligha. Akkor most mit picsogtok már? Egyébként is teljesen jogos döntés. Van több száz féle Joker a képregényekben. Láttuk mi történt mikor a DC megpróbálta adaptálni az egyiket, lásd Leto, mindenki nézett mi az a tetkós gengszter pedig eléggé képregényhű volt az a 2 perc amit kapott. :D

    Joker meg igen is van Batman nélkül is az hogy ti nem láttátok még nélküle az nem jelent semmit. Nem mellesleg halkan jegyzem meg hogy az egész MCU-nek halványan van csak köze a képregényekhez mégis sikeresek. Akik a filmeket nézik a többségük nem is ismerik a képregényeket. Jokert az emberek 80%-a minimum a filmekből vagy animációk ismeri. Ezért is rinyál ennyi ember hogy: “De hát Joker nem is ilyen.” mert ők nem ismerik csak láttak egy-két változatot belőle és azt hiszik csak olyan létezik.

    Ergo tök logikus lépés a rendezőtől hogy próbál saját változatot alkotni és nem próbálkozni megfelelni pár nyavalygónak hogy adaptál egy már ismert sztorit.

    Végezetül, akik nem vettek észre semmi Jokerest az előzetesben anno azok egyáltalán nem is ismerik Jokert. Egyébként neki mai napig nincs hivatalos eredetsztorija csak mondom még neve se nagyon van.

  7. Darkeagle
    Én nemtudom neked, higy sikerült ennyire elvigulta válj a Dc felé, meg, higy jön ide most a Marvel?
    Meg ki mondta, hogy a Nolanes jokert mindenki szerette? Én picsogok emiatt, meg amiatt is. Sőt a Nolnos Batman miatt is. Mert gagyi. Ezek nem Batman karakterek. És nem nincs Joker Batman nélkül, soha nem is volt. Alapvetoen szerepet játszik Batman, Joker keletkezeseben.
    Ez így nem.

  8. Szerintem ha valami nem képregényhű, attól még lehet jó film. Én ugyanis egyetlen DC vagy Marvel képregényt se olvastam, mégis láttam már jó Batman meg Ironman filmet…

  9. Még egy olyan sztorinál, ami egyfajta verziós valami, pl The Kitchen a maga 6 rövid fejezetével, azért helyénvalóbb képregényhűségben reménykedni, bár valamennyi változtatás mindegyikben elfogadható és szükséges. Pl a The Walking Dead esetében én is nagyot csalódtam anno, lehetett volna feszesebben, hűségesebben követni, dehát akkor hogy lenne fogalmamsincs hányévados fejős tehén? :/
    Viszont mikor karaktereknek van már sok sok éves történelme és sok verziója akkor a mittudonén 32. mellé miért fáj egy 33.? Ezt sose fogom megérteni, mikor minden újabb verzióban ott a lehetőség, hogy a kedvence legyen vkinek.
    Szerintem azért bőven rávarrható erre a címen kívül, hogy Joker, nem az IT Chapter 2 lett átnevezve…

    Amúgy meg amit ez megindíthat filmes téren már azért egyedül megérné a támogatást nekem.

  10. Ha a trailer nem is különösebben rántott be, viszont Phoenix neve biztositék nekem, hogy látnom kell ezt a filmet.

  11. Én egy pszichopata embert várok, aki szép lassan bedurvul, gyilkol, röhög. Nem érdekel a batman se ebben a filmben.

  12. Fölösleges arról beszélni b van e Joker Batman nélkül egy filmmel kapcsolatban aminek semmi koze egyikhez sem

    A rendező nyilatkozta hogy semmilyen képregényt nem vettek figyelembe az írásakor és forgataskor

    Ergo ez nem egy dc comic hoz tartozó joker film hanem egy egyszerű film amit a francia kártya extra lapjarol neveztek el, a város nevét meg copyrightra fittyet hányva elloptka a Batman vilagbol

  13. Nem olvastam sok képregényt,de az animated series-es Joker az egyik egyik kedvencem,és nem hinném hogy ő benne lett volna a képregényekben koppra,csak pár tulajdonságát vették át, mégis szerintem vicces és egyedi.
    Vagy ne felejtsük el a DC egyik legnagyobb ütőkártyáját,Harleen Quinzel-t,a Batman:AS-ig nem is létezett,SS kijövetelekor meg minden csaj annak öltözött.

    Nem muszáj képregényből meríteni a történetet,ha van egy jó ötlet, és meg tudja ragadni a karakter lényegét az író/rendező.
    Nolan is így tett,be is jött, hátha most is sikerül,én szurkolok neki.

    Amúgy meg a rendezőknek annyira lehet hinni,hogy semennyire, Nolan is mondta,hogy nem lesz Robin,mert az milyen gagyi már,aztán meg kell nézni a TDKR végét.

  14. Joker mítoszának Batman elengedhetetlen eleme, de ettől a film lehet jó. Van értelme szerintem bemutatni egy karaktert teljesen más szemszögből mint amit a többség ismer, fentebb is írták, hogy Jokerből van sok változat, én erre a koncepcióra is kiváncsi vagyok maxamimum egyszer nézős lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.