Alita: anime vs. mozifilm

Mivel kijött az Alita, így végre teljes összehasonlító videók is érkezhetnek, amikben az anime változatot vetik össze a februárban látott mozifilmmel. Mellesleg ha valakit érdekel a történet folytatása, akkor errefelé nézelődjön?

human
írta
2019. 07. 15. 03:06
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Alita: anime vs. mozifilm” bejegyzéshez

  1. Hát igen, azért odatették az adaptálást rendesen. Akit a történet folytatása érdekel az Mangát olvasson mert az anime csak 2 részes és azt a film gyakorlatilag fel is dolgozta teljesen ahogy a videóban is látszik. Bár én ajánlom az animét ismert sokkal brutálisabb és hát szerintem kötelező darab annak ellenére is hogy elég sok dologban eltér a Mangától.

  2. Nagyon remélem, hogy lesz folytatása, mert az év egyik legjobb filmje!

    Sok helyen lehúzták – itt is -, de mióta most “kijött”, már háromszor megnéztem (három egymást követő napon). Gyönyörű, nagyon látványos, a sztori sem ül le, végig feszes, kellően drámai, de nem túl nyálas, szóval legalább akkora élmény volt, mint – hogy a rendezőnél maradjak – a Sin City anno.

    Szóval remélem, hogy Cameron az Avatarért “cserébe” kihajtja a Disney-ből ezt is. ;)

  3. 2. Láthatóan értékelődik fel a közvélekedésben a film, nem egy rossz előjel, talán eljut a kult státuszig, amire már mernek építeni egy folytatást. De szerintem ez nem mostanában lesz :(

  4. szerintem nem fog oda jutni. maximum annyi lesz később, hogy az egyik legszebb cyberpunk film “de a forgatókönyve rossz”. Mint a Silent Hill.

  5. Én azért nem nevezném rossznak a forgatókönyvet, az ilyen jelzőt az Alkonyatok érdemlik ki. Ennek a forgatókönyve inkább túl egyszerű és gyors. 3 órás filmben fel lehetett volna építeni a karakter drámákat jobban.

  6. A történetmesélése szájbarágós, lapos. A néző azt kapja, amit vár. Ti nem azt kívántátok nagyon erősen, hogy öngyógyító legyen a lány robotteste, amikor súlyosan megsebesült az oldalán? Mert én igen. És megkaptam. A látványvilága is csak elmegy, ennyi pénzből…! Mintha csak a technikai dolgokra figyelték volna oda, mint a mostani számítógépes játékokban, amik szépek, de uncsik.

  7. 6.:

    Ha ironikusan érted, akkor csak bólogatni tudok. Igen, pont az hiányzott, már épp kezdtem volna aggódni a csajért a film alatt először. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.