Ad Astra-előzetes: na ez HOLY SHIT

Brad Pitt megy az űrbe, keresi az apját, aki mintha felelős lenne az emberiség hatalmas kríziséjért. És ez az új trailer valami iszonyat hangulatos lett, sokkal jobb, mint az első teaser.

Az a felvetés nagyon tetszik, hogy a rendező az Apocalypse Now!-szerű űrfilmet akart csinálni. Csak most nem hajózás a sötétségbe, hanem repülés.

Végre újra erős őszi sci-fit kapunk.

human
írta
2019. 07. 18. 18:04
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Ad Astra-előzetes: na ez HOLY SHIT” bejegyzéshez

  1. Space Cowboys 2 grittyben? 😁

    Ez baromi jónak tűnik. Ha már a nyarat önhibámon kívül kb. skippelem, ősszel tuti lesz mozi.

  2. hát én még most sem tudom, hová tegyem ezt a filmet. mindegy, a moziban kiderül, erre nem sajnálom a pénzt. (aztán a végén majd…)

  3. Még mindig langyosvíz nálam. Remélem nem fog ez is egy csöpögős családi melodrámába torkollani, aminek a sci-fi csak a körítést adja. Ha a kritikák jó lesznek megnézem moziban, de addig tartom a három lépést inkább.

  4. Á, bepisiltem! :D Premieres megnézés, iszonyat ki vagyok éhezve egy jó kis igazi sci-fi-re. És az a színészgárda… Megvettek, na.

  5. Na erre befizetek :)
    Végre Brad is visszatért,és ráadásul egy jó scifiben.

  6. Teljesen Interstellar feeling az egész, de ezt most jó értelemben mondom. város.

  7. Az első trailer nekem nem adta, de ez nagyon hangulatos lett. Így már várom is.

  8. Mindenképp mozis lesz, de valahogy nem érzem, hogy mindent és mindenkit le fog tarolni. Több lesz a dráma, mint a sci-fis jelenet

  9. Brad Pitt,Sutherland bácsi és egy gyönyörűen fényképezett scifi,mi kell még?! :D

  10. Tudja az okát valaki ennek a nagy hájpnak? Jó, érdekes és szépen összerakott sci-fi-nek tűnik, de mi van benne, amitől annyira különleges lesz?

  11. 15: Két szó: Brad Pitt.
    Manapság ennyi elég a hájphoz. Azért ő nem egy kis zs kategóriás senki, “most jöttem Hollywood-ba meghódítani a világot” cetlivel a homlokán. (Tudnék tehetségesebb színészt is mondani, de) ő elvileg még nagy névnek számít kint (is). Függetlenül attól, hogy a magánélete sajnos nagyobb port kavart az utóbbi időben, mint a szerepei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.