SDCC: megvolt a hatalmas Marvel bejelentés

Ugye most zajlik a legnagyobb amerikai Comic Con San Diego-ban. Erről szól pár poszt címében az SDCC kezdés. De nem is ez a lényeg, hanem sok képregényfilmeket is gyártó stúdió visszalépett az idei megjelenéstől, mert… látszólag átengedték a mozis terepet a Marvelnek.

Mindenki tudta, hogy a Far From Home-mal lezárult a Phase 3, így a Marvel nyilván a folytatással jön. És megtették, itt a Phase 4, és még egy hatalmas meglepetés is van a végén. Nem teszem tovább mögé, ez nem az a site, de kicsit görgetnetek kell.

Ez lenne a Phase 4. Meg a már bejelentett, épp ráérő rendezők, színészek a színpadon. Ami egyértelmű, hogy vége a játéknak, innentől a Marvel teljesen számít a sorozatokra, sokkal jobban kánonban lesznek, mint egy Agents of SHIELD valaha is volt. Hogy a Netflixesekről, vagy a Legionről ne is beszéljünk.

Na de lássuk az a felhozatalt.

A Black Widow adott, már forog, a Taskmaster lesz benne a főellenség, aki amúgy az Avengers egyik bevált gonosza. A szereplőgárda: Scarlett Johansson, David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle, Rachel Weisz; a rendező pedig Cate Shortland (első teljesen női rendezős MCU-film, kicsit lemaradtak itt:).

A The Falcon and the Winter Soldier a Disney+ sorozata, látjátok kikkel. A mozis színészek alakítanak majd benne. Daniel Brühl is benne lesz.

Az Eternals szereplőgárdája: Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh, Don Lee. A rendező: Chloé Zhao.

Ha jól látom ebben feltűnik majd az igazi Mandarin. Ugye az Iron Man 3 viccet űzött a karakterből, de most rendbe teszik. A szereplők: Simu Liu, Awkwafina, Tony Leung, a rendező pedig Destin Daniel Cretton.

Disney+ sorozat, amiben a Scarlett Witch és Vision szerepel, méghozzá a mozis színészekkel: Elizabeth Olsen, Paul Bettany, és Teyonah Parris. Ami lényeges, hogy a Witch bizony szerepel a következő képen láthatóban is, így teljesen azt vezeti fel a sorozat.

Gótikus horror-szerűséget akarnak csinálni, csak persze a PG-13 keretein belül. Benedict Cumberbatch és Elizabeth Olsen a két eddig bejelentett szereplő, és Scott Derrickson visszatér rendezőnek.

Disney+ sorozat, amiben Tom Hiddleston visszatér. Az elhangzottak alapján az Endgame egyik timelineján megszökő Lokiról szól majd, nem a tudjátok hogy elhalálozott éled fel.

Ennek az animált Disney+ sorozatnak pont az a lényege, hogy nem kánon, hanem azzal játszik, hogy mi lett volna ha bizonyos helyzetekben más kimenetel történik a már ismert Marvel sztorikban. Mittomén, nem konkrét példa: Iron Man tényleg feláldozza magát az Iron Man 1 végén.

Disney+, amiben Jeremy Renner szerepel. Elvileg az lesz benne, hogy Hawkeye megtanít valaki mást is a szupererő nélküli szuperhősködésre. Vagyis feltűnik Kate Bishop karaktere.

Ez lesz a legmegosztóbb hír! Egyrészt visszatér Chris Hemsworth, Tessa Thompson, és Natalie Portman. Na meg rendezőnek Taika Waititi. És olyanokat mondtak, hogy Valkyrie most hogy uralkodó lett, keres magának egy királynőt. Plusz Portman lesz Lady Thor. Egyszerű az előbbi két mondat képlete.

Amúgy a képregényben elvileg egy nagyon népszerű történet a női Thor, vagyis hivatalosan The Mighty Thor, sokan szerették, legalábbis ahogy láttam a visszajelzéseket rengetegen megörültek.

És akkor a meglepetés a végén?

Főszerepben Mahershala Ali!

Amúgy bejelentették, hogy tényleg jönnek, amikről már tudtunk: Captain Marvel 2, Black Panther 2, Guardians of the Galaxy vol 3, érkezik majd valamikor a Fantastic Four, és jönnek a mutánsok is. De ezekre még nincsenek konkrét tervek, legalábbis bejelenthetőek. Akik még mindig töretlenül Marvel fanok, azokra durva 2 év vár!

Bónusznak pedig itt egy felvétel, amikor Ali feltűnt…

human
írta
2019. 07. 21. 04:49
megjelenés
64
hozzászolás


64 hozzászólás a “SDCC: megvolt a hatalmas Marvel bejelentés” bejegyzéshez

  1. A sorozatoknak nem látom értelmét, nem érdekelnek, a filmek közül egyenlőre a Fekete özvegy és a Doctor Strange 2, de basszus, Pengével megleptek. Most akkor ő is az MCU része lesz pg13-ban vagy hogy képzelték?

  2. Nem igazán csípem a disneyt meg ezeket a futószalagon készülő marvel limonádékat, de a Blade érdekel, feltéve ha R rated lesz. Színésznek biztos jó ez a csávó is, bár egy Michael Kenneth Williamset szivesen elnéztem volna a szerepben.

  3. Valamivel el kell adni a ‘Disney+‘t. Nekem kicsit kezd sok lenni az egész Marvel studiozosdi ^^

  4. Mivel Marvel Studios alatt fog kijönni a Blade, szerintem elfelejthetjük az R-t.

  5. Ez elég langyos, semmi extra. Valami ütősebbre számítottam, pl. Titkos Háború, habár az lehet még túl korai lenne.
    Jönnek a mutánsok azt jelenti az X-ek visszakerülnek a Marvelhez? Az lenne az igazán nagy húzás.

  6. Rated a marvelnél? Ez nem az a buli. Itt a biztos nyereség fontosabb annál mintsem Rated filmekkel kísérletezgessenek.

  7. Nem tűnt fel, hogy Pengéhez nincs dátum? Tuti a Hulura vagy a D+ra megy egy korhatáros film neki.

  8. miről beszélsz te szerencsétlen?
    a PG13 is egy rating tehát azok a filmek is “RATED”
    ha lehagyod az R-t attól nem marad ugyanaz a jelentése….

  9. Soldierdsgn:
    Az Blade eltitkolt ikertestvére volt. Blade a vámpír vírust örökölte, a tesója pedig marha jól zongorázott. Kinek mi jutott… :)

  10. Menthetetlenül megöregedtem, egyszerűen nem tudok mit kezdeni a Marvel jelenséggel és a filmjeikkel. És nem a műfajjal van bajom, az Alitát pl. imádtam, én egyszerűen nem látom többnek ezeket a filmeket mint szappanopera részeknek, ahol mindig ugyanazok a problémakörök reciklálnak 365 részen keresztül. Az első párat megnéztem (akárcsak az első szappanoperákat) aztán csömör, és köszönöm szépen, ez nekem nem hoz már semmilyen élményt. Ezt hiányolom a Marvelből, az újdonságérzést, hogy valami érdekes vár, valami olyan ami meglep, vagy csak a szám tátom, de számomra még a látvány is annyira reciklált, unalmas, újdonságok nélküli, hogy abban sem tudom örömömet lelni. És azt látom, hogy továbbra is ugyanez az irány, a bejáratott témák pörgetése a bejáratott sablonokkal. Sablonsztorira húzott sablonlátvány, és szerintem kb. ugyanolyan hatásmechanizmus láncolja magához a tömegeket, ami anyósomat is mindig tévé elé parancsolja ha kezdődik a szent Barátok közt. Ez valamilyen addikció, kötődés, amit nehéz lerázni ha már berántott, még akkor is ha tudod, hogy valójában az egész már maximum a középszert éri el jobb pillanatiban.

  11. @totoro: Nem vagy egyedül, üdv. a klubban! :)
    Én már kb. az 5. film után ezt gondoltam, és már akkor is jól látszott, hogy nem fog változni az irány. Nem is változott azóta sem. :)
    Rég nem nézem már egyiket sem.

  12. David Harbour rendes filmben, és itt véget is ért az ováció. A Thor-ral én sem tudok mit kezdeni. Pont elég volt az univerzumukból, ez már csak időpazarlás lesz.

  13. de azert csak jottok igy 7-8 ev utan is frissibe kommentelni mennyire gagyi a marvell :D

  14. totoro +1 szívemből szóltál, nem is fűzök hozzá egyebet.
    Najó annyit, hogy Mahershala Ali érdekes választás a Blade-re, de ha nem R-es, teljesen fölösleges bőrlehúzás

  15. Ali és a Blade az egyetlen érdekes hír számomra is, a többibe ne menjünk bele.

  16. amugy komoly felhozatal nem mondom…

    a filmek kozul a Black Widow hidegen hagy, akarcsak az Eternels (bar az Angelina cast elegge wtf), a Dr Strange 2 varos!, akarcsak a sorozatok kozul a Winter Soldier es Falcon, a tobbi egyaltalan nem erdekel, se loki, se a vandavisionbaromsag

    a what if lenne a legerdekesebb ha elo szereplos lenne. az animacio nem erdekel.

    es a ket wtf hir: Blade es Thor 4 :D

    A bladenek orulnek, de Ali hiaba jo szinesz, tartok tole hogy cask egy modern Wesley Snipes hasonlat erzeset fogja kelteni

    a Thor 4 viszont nalam mostanra az ev hire kategoria :D

    Waititi, Portman, Hemsworth nekem ez igy eleg :D

  17. Elég gyér felhozatal ez igazából. Mondjuk ki nyíltan szerintem a panel lényegét. Bejelentették amit eddig is tudtunk meg hozzácsaptak egy Blade-et és hergelték a népet F4-el meg az X-ekkel. Mindezt nyilván azért hogy eladhassák még jobban a Disney+ streaminget. De most komolyan van itt valaki aki elhiszi hogy tényleg komolyan össze lesz kötve az MCU a sorozatokkal? Majd lesz bennük 1-1 említés azt szevasz hiszen miért is várhatnák el hogy minden egyes ember aki moziba megy megnézze a sorozatokat is. Eléggé irreális elvárás. Tipikus kamu Marvel.

    Arra inkább nem mondok semmit amit a Thor 4-ről gondolok. Ebből is látszik hogy ki irányít az MCU-ban. Fanok leszbi párost akartak Marvel-ből és Valkyre-ből és meg is kapják nyilván. Npi Thor meg sose volt híres képregényben sem igen hamar elkaszálták. Mondjuk Marvel képregényeknél ez nem újdonság kb havi szinten rebootolják a sztorikat. :D

    Szóval ja innen egyedül a Blade érdekel meg ha tényleg lesz F4 és X-Men de azok is csak azért hogy mit akarnak velük és kikkel. Ja meg a Doctor Strange de csak a multiverzum miatt meg azért mert az volt kb az egyetlen értékelhető MCU film ami nem középsze(a)r volt. Viszont a Blade is csak akkor érdekel ha R-rated lesz és Snipes is visszatér valahogy. Nem érdekel változtassák meg a képregényt legyen Ali a fia a lánya helyett de legyen benne az öreg mert megérdemli! Elvégre az MCU neki köszönheti a sikerét.

  18. Mate4182 : Persze, hiszen filmbuzi vagyok magam is, így a verőéren rajta van az ujjam folyamatosan. Mi ebben a baj? Vagy te csak a Marveles témákat olvasod és kommenteled? Ezek a filmek akkora súlyt képviselnek a filmiparban, hogy lehetetlen nem bevonódni valamilyen szinten, tessék elfogadni, hogy nem csak a rajongóknak van véleményük.

  19. Ebből ami érdekel az Eternals meg az új Blade, az első talán mozi is lesz. A többi elég lesz a D+ streamingen. Abban meg csak reménykedni tudok, hogy a többi stúdió szállit majd valami értelmes blockbustereket a következő években, mert ez így elég siralmasan fest számomra.

  20. Ha eszi a nép, etetik őket. Nincs ezzel gond. Ettől függetlenül remélem, hogy azért lesz 1-2 valódi film is egy évben amiért érdemes moziba menni.

  21. Szerintem Kevinék az Ali castinggal egyértelműsítették ,hogy a Netflix sorozatai egy másik univerzumban vannak.

  22. totoro. – nem cask a marveles hireket olvasom, de ha van olyan filmkategoria ami nem erdekel, sot mondjuk ki mar irrital is, akkor azt nem olvasom el de plane nem olvasom el azert hogy elsok kozott jelezhessem: en mar tulnottem ezen a konformista birka baromsagon

    kicsit olyan ez mint amikor a sorozatjunkien valaki (direct nem irok nevet) ujra meg ujra azert jar egy adott sorozathoz kommentelni hogy kifejtse mennyire gagyi az adott sorozat

  23. Eternal, meg Shang Chi, ezek szerintem annyira feleslegesek. Már a Fantastic 4-nek kellene jönni, Loki helyett Doom lehetne a Marvel fő szarkeverője. A Multiverse of Madness meg nagyon ütős cím lett :)
    Portmant szerintem sikeresen kihagyták az eddigi Thor filmekből, minek kell most megint? Elrontja az egészet, Lady Thor egy szők istennő, nem egy portman.
    BLADE viszont nagyon király! Mai napig imádom az első részt. Jöhet most azonnal!

  24. Én meg mindegyik filmnek örülök. Szeretem az univerzumot, a GoG Vol. 2. kivételével az összes filmjük tetszik. Van pár amiért kifejezetten rajongok. (Iron Man 1, CA-Civil War, Avengers, Infinity War, End Game, Strange, C. Marvel…)

    Ha 47 évig folytatják ezt, nekem simán jöhet :)

    Nem látok bele többet ebbe és nem is várok el többet, mint ami. Tök jól kinéző, szórakoztató, képregényeken alapuló filmek, amik azoknak készülnek akik csípik az ilyesmit és tudják értékelni.

    Ahogy egy Pacific Rim-től vagy egy Godzilla-tól sem várok el túl sokat…óriás robotos és szörnyes romboláspornó 2 órában, hogy ledobja az agyamat.

    Ha már nem lesz elég ennyi, azonnali mód abbahagyom az ilyen filmek nézését, mert onnantól nem fognak tudni lekötni és szórakoztatni.

    Ha többre vágyom, nézek Tarantino-t, Scorsese-t vagy Nolan-t…

  25. jó lesz ez a színész, a luke cage-ben is ellopta a show Gyapottszájként, csak így akkor ezzel közvetetten azt is bejelentették, hogy soha a büdös életben nem fog kapcsolódni az MCU a netflixes marvel sorozatokhoz (még így se, hogy ott elkaszálták mindet), amit kicsit sajnálok.

  26. Semmit nem jelentettek be ezuel. A Luke Cage sorozatbak kinyírták a karaktert, illetve ugyanezen sorozatból volt benne a nő a Polgárhábprúban, illetve ugyanebből a Venomban. Mellékszereplőkkel nem kell így foglalkozni, onnan elegek a hősök. Vagy a Bosszúállókban a rendőr volt a Carter ügynökös Sousa ügynök stb..

  27. Leányom Pókembert hiányolja, én meg a csapatjátékot. Vagy valami elkerülte a figyelmemet?

  28. poki mellett erdekes meg, hogy hol lesz hulk a kovetkezo x evben? (meg esetleg ant-man)

  29. tegnap csak a 2020 és ’21-re vonatkozólag fedték fel a terveket, illetve belengettek pár upcoming dolgot is ahogy human írja a cikk végén. de már 2022-re is vannal konkrét idok.

    állítólag augusztusban D23-on újabb berendelesek várhatók, de ez csak pletyka eddig.

    pókember kapcsán pedig bonyolultabb a szitu a Sony miatt, abban se vagyok biztos h egy ilyen eseményen a Marvel bejelenthetne-e új önálló Pókember filmet.

  30. DarkEagle: konkrétan kiemelték, hogy a WandaVision eseményei összefüggnek a Strange-dzsel.

  31. sőt a Lumiére fivérek is legyenek benne a Penge filmben mert ag MCU igazából nekik köszönheti a sikerét!!!!

  32. Pókembert hiányolom, reméltem 21-ben nézhetjük, pláne egy ilyen befejezés után.

    A sorozatok nem igazán érdekelnek, de ha minik lesznek, akkor végül is egyszer beleférnek majd.

  33. Portman kicsit fura számomra. Eddig teljesen elhidegült az MCU-tol most meg hirtelen egyből kapva kap érte. Tény, hogy mostanában nem volt erős szerepe, gondolom egy kis penz jol jön, csak ez picit képmutatás.Viszont félek, hogy a PC-t túl fogjak tolni, mint a Cpt.Marvelben (szint hánytam tőle ami ott ment). Majd lefut lassan ez a lezbi őrület is (lásd Valkur)

    Blade viszont hajraa csak ne legyen PG-13.

  34. Én nem értem ezt a Cpt Marvel őrületet. Szerintem semmi zavaró nem volt benne. Oké a sztori nem volt erős, de ez a feminista meg PC maszlag, amivel mindenki szapulja a filmet abszolút nem jött át nálam. Vagy csak én vagyok extra toleráns és fel se tűnnek ezek a dolgok. Ami feltűnt az a Girl Power az Endgame-ben. Nah azon visítottam a röhögéstől. Nah a Cpt Marvelben én nem éreztem olyan szintű durvulást. És még az Endgame-ben sem zavart, csak észrevettem…

    Egyébként a sorozatos cuccok érdekelnek, Thor 4 jöhet, Guardians 3 is, Strange-t meg fogom nézni, de nem hiányzik ugyanez érvényes a Black Pantherra és a CM 2-re. Antman 3 nem lesz? Pedig az volt az utóbbi idők egyik legszórakoztatóbb karaktere.
    Blade, ha nem Rated R lesz, totál nem érdekel. Vannak ezek a darkosabb karakterek, mint Blade, DeadPool, Ghostrider, The Punisher… Ezeket nem annyira erőltetném a mainstreamben.

  35. Na hát azt történt, amit vártam. Az Endgame-el lőttek az egésznek és egyik film se tud lázba hozni. Az Eternals-t meg a Doctor Strange-t talán majd később megnézem, ha jó kritikát kapnak, de moziban egyik filmért sem rohannék.
    Sőt igazából magát a Disney-t is bojkottolnám, mert egyre szarabb filmeket gyártanak, de akkor azt hiszem maradna a művészmozi.

  36. Anthony
    Hónapok óta lehet tudni, hogy a mutánsok csatlakoznak az MCU-hoz.

  37. azert vices hogy most mindenki elore temeti az eternalst meg a shangchit de erdemes lenne elovenni az elso kommenteket amikor kozoltek hogy az uj filmben less egy humanoid fa meg egy beszelo mosomedve …

    11 ev alatt megtanulhattatok volna hogyha a Marvel fantaziat lat az Eternalsben akkor egy olyan filmet fognak lerakni az asztalra ami jo less

    dehogy leaz itt bukta … mire kijon a film mar a fel vilag imadni fogja elore, es ha jol sikerul akkor siman lehet akkora hypeja mint a GoG-nak anno

    btw: nem az volt hogy a vandavision a multban jatszodik?

  38. Mate4182: Megint nem érted. Már miért ne érdekelne minden film? Érdekel engem a Marvel is ha jó, és azért olvastam ez ezt a cikket is, hogy lássam merre lépnek. Erre reagáltam, hogy kb. a nagy semmit jelntették be – számomra. Neked ezek nagy hírek, nekem nem hírek. Ez nem egy fun club, próbáld felfogni, és elfogadni. Ha csupa hozzád hasonló lelkes egyénre vágysz látogass rajongói kubbokat.

  39. Sablonsztorira húzott sablonlátvány, és szerintem kb. ugyanolyan hatásmechanizmus láncolja magához a tömegeket, ami anyósomat is mindig tévé elé parancsolja ha kezdődik a szent Barátok közt.

    Az első párat megnéztem (akárcsak az első szappanoperákat) aztán csömör, és köszönöm szépen, ez nekem nem hoz már semmilyen élményt.

    de aztan arrol papolsz hogy te nem egybol elutasitod hanem teged erdkeel minden film es hogy … jaj hagyjuk mar

    szallj le a magas lorol. elhisszuk hogy neked a 3 orias plakat volt 2 eve A BLOCKBUSTER es hogy cask azert nem vallalnal munkat az MCU=nal mert te cask ingyen vagy dolgozni a szebb jovo erdekeben.

    tudod hulyet kapok a fajtadtol aki azt hiszi hogy attol less erdekes hogy szembe megy a mainstream-el…

  40. “Na így kell elintézni, hogy egyre ritkábban járjak moziba.”

    ezt nem értem, konkrétan kevesebb lesz a Marvel film, mint eddig volt, hiszen mostanában már évi 3-at hoztak itt pedig 2 évre van 5 összesen bejelentve. 104 mozihétvégéből 5-ben lesz Marvel film.

    Persze a Disney-Marvelnek van köze hozzá kulturálisan, de szerintem nem onnan vezetted le.

  41. Nem ismerrm a képregényeket, nem tudom milyen sztori várhat a végtelen kövek után, de félek h vasember a cap, és egy huszonvalahany részes sztori után nem fogják megugrani a lécet. Egyik uj film se mozgat meg, egyedül a blade, de az hol van még. Hogy lesz ebből újra fasza bosszúállók mozi? A mitansokat is behozzák, de úgy érzem lerágott csont.

  42. na persze, biztos nézem majd a sorozatokat. itt vesztettél el marvel, ez kifújt. de jó volt, amíg tartott.

  43. 2. Rész: azt tartom még hatalmas baromságnak, h kiirnak egy hőst, de hamarosan felveszi a szérepét valaki , lásd női thor, cap helyett falcon…. stb.

  44. Mate neked ennyire fáj, ha valakinek nem jön be a Marvel? :D
    Részemről az első Iron Man, a harmadik Thor és az első Guardians volt értékelhető, a többi kuka pedig a nagyját láttam, de semmi újat nem tudtak mutatni, fogadd el, van ilyen is :D

  45. @ Mate4182:
    “de azert csak jottok igy 7-8 ev utan is frissibe kommentelni mennyire gagyi a marvell :D”

    Egyetlen Marvel filmet se kommentáltam soha, sehol, de erre a hírre, miszerint a következő években újabb tucatnyival árasztanak el bennünket ezekből, már én sem bírtam magammal. Egy szóval se mondtam, hogy gagyik lennének, mert az látszik, hogy rengeteg munka van mögöttük, remek alkotógárdák és nagyszerű színészek, csak éppen mindegyik film ugyanazt az élményt nyújtja újra, meg újra. :)
    Ízlésről vitatkozni meddő dolog, de azt gondolom, hogy mindenkinek joga van a saját véleményéhez. Részemről a tiédet is tiszteletben tartom – bármit is gondolok róla -, ezért talán okkal várom el, hogy te is tiszteletben tartsd az enyémet. :)

  46. A Blade érdekel, talán a Loki még, de amúgy eléggé kezdem feleslegesnek érezni ezeket a filmeket..

  47. utoljara kommentelek ezzel kapcsolatban:

    nem vagyok elhivatott rajongoja a marvelnek, tobb filmjuk van amig nem birtam vegignezni cask sokadjara (black panther, captain marvel) van amit meg sokadjara se (thor 2) csak attol kapok agyfaszt amikor valaki nezi az osszes blockbustert hogy aztan menjen jatszani a muveszfilmes artistot a comment szekcioban hogy ezek mekkora fos filmek es hogy csak ezek jonnek ujra es ujra (de azert megnezi mindet)

    ez ugyanaz amikor valaki jatsza a kultursznobot hogy ValoVilagot csak a primitiv barmok neznek, de kozben minden este VV vezetknevu emberekkel uvoltozik a tv elott ulve

  48. Hát ezek nem nagyon hoztak lázba. Félre ne értsetek, nem fikázok én ezidáig is a gyerekeim miatt kísértem figyelemmel a Marvel-t :) igaz én is jól szoktam szórakozni a filmeken, amikor nézem a fiaimmal. Sajnos nem sok fogalmam van a fenti listáról ….. mármint ok Blade jöhet (kár, hogy nem Wesley Snipes csinálta meg korábban) ha R besorolású lesz. Black Widow nekem unszimpatikus karakter nem nagyon foglalkoztat. Wanda semleges számomra, az eddigi filmekeben kicsit szürke egér volt nekem – nem jut eszembe sok emlékezetes jelenete. Eternals – nem ismerem, Shang -chi – nem ismerem, Doctor Strange – bírom a humorát úgyhogy jöhet, Thor- ha már láttam az előző 3.-at akkor ezt is megnézem , nincs elvárásom. Loki – tetszik a karakter, kifejezetten bírtam az eddigiekben. Kérdeztem a srácokat is, de ők sem ismerik a Shang-chit és az Eternals-t ….. azt hiszem utána olvasok, hogy nagyjából képben legyek.

  49. Black Widow- hoz még csak annyit, hogy számomra mindig is kilógott a Bosszúállók közül , akárcsak Sólyomszem. Kb. mintha a Shelby GT500-ok közé betennének két Trabantot …… és elhiszem, hogy a két legjobb, legprofibb tuningolt 90 lóerős Trabant, de akkor sem valóak a 800 lóerős autók közé ( igen az erőviszonyokra céloztam eme autós hasonlattal :D )
    De persze, maga a karakter jól működhet egy kiegyensúlyozottabb, földhöz ragadtabb forgatókönyvvel.

  50. Véleményem szerint nem hülyék ülnek ott a Marvelnél meg a Disneynél.
    Biztosan figyelik a különböző netes fórumokat, és amikor látják az előjeleket a kifáradásra, akkor váltanak.
    A Thor 2-ig az összes Marvel film ugyanaz volt a Bosszúállók 1-gyel együtt. Utána jött a Winter Soldier (ami szerintem a legjobb MCU film) meg Guardian, amik sokban különböztek az addigi Marveltől.
    Tippre azt mondom, hogy 2022-ig nem univerzum építés lesz, és kevésbé fognak kapcsolódni egymáshoz a filmek. Inkább a kisérletezésen lesz a hangsúly. Majd az 5. fázissal elkezdik építeni a következő főgonoszt.

  51. Mélységesen elszomorít, hogy ez a cég, ez a “márka” jelenti ma a mozizást. Írnám, hogy kizárólag, de biztos sokan lehurrognának, pedig…

    Mahershala Ali mekkorát alakította a Green Book-ban?! Zseniális volt. Most meg beáll Pengének. Áhh. Persze bírom a karaktert, de ez akkora csalódás nekem, mint mikor Benedict Cumberbatch is beállt a “sorba”.

    Azt gondolom (nyilván tévesen), hogy a színészek is beletojnak már az egészbe, mert ha pénzt akarnak keresni, akkor csak is ezekkel a filmekkel lehet. És nyilván pénzből élnek, de ugyanakkor valahogy sarokba is vannak szorítva.

    Folyamatosan olyan filmek vannak amikről már rosszul vagyok. Marvel filmeket szarabbnál szarabbnak látom. Persze én vagyok a hülye, én vagyok a kisebbség. Aztán mi van azok mellett? F&F filmek, Disney féle SW, Warner erőlködései DC témában, Monster univerzum..

    Már tényleg ott tartok, hogy tudok lelkesedni egy Netflix féle Mute-ért, The Highwayman-ért stb stb. Pedig nem igazán jó filmek azok. De legalább nem a futószalagon gyártott Disney f*s ömlik rám. Tegnap is újranéztem inkább a Drive-ot..

    Tudom, széllel szembe ***lok, de ez van. Remélem megfolytja magát és a mozi élményt a Disney pár éven belül.

  52. Vajon Portman karakterével fel tudnának építeni egy hihető románcot Valkyrie-vel, mert Thor arcát megnézném, amikor meglátja őket, két volt nője egymással. Úgyis divat most az írók részéről alázni őt, tuti nőne rajta még két pocak :-D Bár Jane karakterétől elég idegen, és a ‘rajongók’ is gyalázkodnának egy sort. Talán pont ezért kéne megpróbálni, rombolni kicsit a soviniszta idegződéseket, minél jobban fáj, annál jobb.

  53. Meowing: Thor tök sokat fejlődött a filmek során, semmi komoly baja nem lenne vele. Nem növesztene pocakot. Sőt, a rengeteg trauma után egyáltalán nem alázás, hogy az Endgameben pocakja volt.

  54. human:

    PTSD Thorban szerintem lenne lehetőség, de az, ahogyan az Endgame-ben hozzáálltak a karakteréhez, ő saját magához, és a többiek őhozzá – 15-20 percenként egy böfögős / alkoholista Marvel-féle erőltetett vicc elsütésével – szerintem sokat rontott a karakteren. A jellemfejlődése pedig lassan eléri a Resident Evil filmek szintjét, ahol úgy tesznek, mintha az előzőek nem történtek volna meg, gyorsan bevágnak valalmi új, és meghökkentő valamit, és nesze, egyétek. Szerintem totál gáz lett tőle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.