7 hozzászólás a “Godzilla: King of the Monsters őszintén” bejegyzéshez

  1. Nekem a “flopbuster” tetszett a “RedLetterMedia”-s srácoktól. Ebben legalább nem csak mellékszereplő volt Godzi, mint az előzőben…

  2. Valahogy még is súlytalanabb és infantilisebb volt mint az első rész. Engem nagyon fáraszt ha egy filmben mindenkinek kötelezően idiótának kell lennie.

  3. megnéztem a lepkés filmet és öcsém. SEMMIRE nem emlékszem belőle. egyáltalán, semmire, fogalmam sincs, mi volt a történek, kik voltak a szereplők – ja de, Ken Watanabe és a döbbenetesen idegesítő és ostoba tudós nő megvan – de ennyi. elképesztő az egész, döbbenetesen súlytalan, nem értem.

  4. Nekem a Honest trailerekben a “Stare” running joke tetszik a legjobban a saját zenéjével :-))) És most nem csak Watanabe hozza

  5. A magam szemponjából nézve kifelyezetten jó. A film volt a hátulütőlye a 2018-ban elkezdett túl reklámozása.A karakterek valamovel elviselhetőbbek voltak mint a 2014-godzilla vagy a 2017-es kongé,de hát ez egy szörnyes film kit érdekelmek az embri karakterek?A műfaj szerelmeseinek csak ajánlani tudom !!!

  6. Korrekt szörnyfilm volt ,kár rugdosni. Pláne a jelenkori filmes képregény szutyok felhozatalból nem lógott ki logika-történet-mondanivaló szinten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.