Don’t Call Me Angel

Öszejött pár popdíva a Charlie’s Angels betétdalához, szóval lássuk Ariana Grande, Miley Cyrus és Lana Del Rey milyen girlpowert hozott össze a filmhez.

10 hozzászólás a “Don’t Call Me Angel” bejegyzéshez

  1. Lana Del Rey nem lóg ki rohadtul ebből?
    Amúgy meg ez egy borzalom. Elég elcseszett korszaka van a popzenének.

  2. Én se vágom mit keres egy olyan tehetség mint Lana ebben ezzel a két hülyével pláne Miley-val. Meg alapból minek promótál egy gagyi filmet. :D

  3. Azért vannak olyan filmek amiknél lehet látni hogy szar lesz vagy sem. És most nem azért mondom ezt mert Charlie nő lett hanem egyszerűen nincs benne jó casting sem talán csak az Aladdinos csajt kivéve és a sztori se tűnik jónak. Egyébként a régi filmek sem a kedvenceim szóval. De ők legalább kedvelhető nők voltak.

  4. Nem akarok védeni Disney sztárocskákat, de Grande kisasszony korunk egyik legtehetségesebb énekesnője. Az már más kérdés, hogy kb. az összes sajátjának számító szerzemény botrányosan igénytelen popgiccs’.
    Csak egy kis idézet a wikipédia oldaláról:
    “Ariana négy oktáv-szoprán hangtartománnyal és a legmagasabb nyilvántartott emberi hanggal (Whistle register – “síp regiszter”) rendelkezik.”

  5. V1haR: Konkrétan egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány olyan esetre emlékszem, ahol egy ótvar szar trailert egy elfogadható film követett. Annyira egy kezemen, hogy így hirtelenjében csak a Vikander féle TR ugrik be.
    Szóval igen valószínűtlen, hogy ebből a filmből bármi értékelhető keveredjen ki.

    A szám meg egy rakás szar. Most komoly, hogy ilyen beszólogatós(nak szánt) szöveget egy ilyen zenével párosítanak össze? Értem én, hogy a popzene nem az én világom, na de ha keménységet akartak mutatni, akkor miért nem olyan énekesnőket vontak be, akik… tudjátok, kemények, vagy legalább a zenéjük az (pl Lzzy Hale, Elize Ryd, Maria Brink, vagy Taylor Momsen ha ragaszkodunk a fiatalabb korosztályhoz) Vagy a hangjukban van erő (pl Christina Aguilera). Egy rakás olyan előadónőt fel tudnék sorolni, akik alkalmasak lettek volna egy TÉNYLEGESEN keménységet sugárzó dal megírására/előadására. Na, a fenti három nem tartozik közéjük. “Habosbabos vagyok, meg rinyáló hangon beszélek, de vegyél komolyan” Ez aztán a girlpower dal, mondhatom.

  6. vzsryl: Nekem nem is a hangjukkal van bajom Miley és Ariana is tehetséges de engem mint emberi lények taszítanak pláne Miley. Annyira próbál kikecmeregni a Disney énjéből hogy lassan már pornót is forgat. Mondjuk felesleges mert már mindent láttunk belőle. :D Ariana meg hiába tehetséges ha nincs egy értelmes száma sem. Ezért is mondtam hogy nem értem mit keres itt Lana mikor ő korunk egyik igazi nagy pop tehetsége és ő valóban jó zenét is csinál nem csak jó a hangja.

    De amúgy én is mondhattam volna azokat akiket sgtGiggsy sorolt fel bár sok értelme nem lenne elvégre mindegyik rock/lightosabb metal énekes. Egyedül talán Elize Ryd aki elmenne mint pop énekes. De ezek a nők túl tehetségesen egy ilyenre.

  7. “miért nem olyan énekesnőket vontak be, akik… tudjátok, kemények, vagy legalább a zenéjük az”
    Szerintem ezt anno kikaxolták a lady marmalade-del:D

  8. @sgtGiggsy: Az általad felsorolt énekesnők nyilván jobban passzolnának egy ilyen témához, de messze nem annyira ismertek, mint Grandéék (persze simán lehetne találni alkalmasabb világszátokat még). Itt meg a marketing dönt, hogy kivel lehet eladni jól a számot és azzal a filmet. Tippre a dal szerzője sem feltétlenül nekik írta a számot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.