8 percben működik a Jurassic World koncepciója

Kijött a Colin Trevorrow által rendezett, Jurassic World világban játszódó kisfilm, ami tulajdonképpen csak bemutatja, hogy elszaporodtak a dinoszauruszok az emberek lakta területen is. Végre, ennyi film után a világban élnek, és ezt le kell majd reagálni az embereknek.

Szóval tulajdonképpen a Jurassic World 2-t folytatja az alábbi rövidfilm:

A végefőcímet nézzétek meg!

15 hozzászólás a “8 percben működik a Jurassic World koncepciója” bejegyzéshez

  1. nem is tudtam hogy a jw2 vegen ezek kiszabadultak :O

    a vegen meg megprobalom megnezni ujra azt a filmet…

  2. Mate : Az Allosaurus kiszabadult de akkor még fiatal volt azóta nőtt egy csöppet.
    A növényevő sose volt az Ingen listán és a Nublaron se élt , őket vélhetőleg már Lockwood birtokon történtek után hozták létre.

    Gyerekhez: Mind a könyvekben mind a filmekben ez egy alap dolog. Plusz Spielberg öröksége.

  3. Örökség vagy nem örökség, de nekem borzasztóan zavaró, hogy semmi eredeti ötletet nem tudnak belerakni. Síró gyerek, felboruló jármű, utolsó pillanatban menekülés, mesterlövész 4 éves stb. Nulla eredetiség és nulla kreativitás.

  4. DnP Gyerekek ember, mit vársz, maradjanak higgadtak? Egy család van a lakóbuszban, igen vannak gyerekeik is. Mit szeretnél látni? Egy meleg párt meg egy kiskutyát?
    Csak hogy a kisfilmeől is mondjak valamit.
    Elég sötét volt ez a 8 perc és valahogy hiányzott a hangulat. JW2 kimaradt, nem tervezem megnézni az 1 után.

  5. Mondjuk ha nem család lett volna a lakokocsiban, hanem egy fiatalokból álló társaság, akkor nem lett volna ez a gyerek probléma. Vicc, hogy a végén a kiscsaj megsorozza nyílpuskával. Ott vártam volna, hogy megjelenik egy vadász banda vagy valami befogó csapat akik vadásszák le ezeket a dinókat, de nem bazd+ egy kislány tolja az akcióhőst. És jó lett volna ha legalább apukát vagy anyukát kettéharapja az Allosaurus, hogy kapjunk egy kis drámát is.

  6. Nekem is az jutott eszembe, hogy a World még tetszett, mert szerintem jó volt a történetmesélés.
    De a fallen erőltetett volt, mintha nem tudták volna mi lenne jó. Ez meg ilyen tipikus nesze semmi, fog meg jól kategória. Dinók nem valók emberek közé… és ezt épp elég film fel is dolgozta… láttunk mindent… találjanak ki valami alternatív sztorit.

  7. Csak, hogy legyen minimális ellentábor is. Nem tudom mi az oka, biztos az a fajta elfogultság, hogy a Jurassic Park volt az első film, amit moziban láttam és hát….olyan volt, mint a heroin :D
    Azóta is ezt a WoW! effektet keresem minden Blockbusterben. :)
    Nekem tetszettek a Jurassic World-ök, de inkább rebootnak éltem meg mind a kettőt.
    Nem tudom tartogat e még bármit is ennek a franchisenak a jövő, de érdemesebb lenne elgondolkozni egy kreatív váratlan dolgokat is bátrabban meghúzó sorozaton. A mai TV show költségvetések világába simán beleférne már és még jó is lehetne. Rá tapintott a lényegre human azzal, hogy így, kissebb adagokban tálalva jobban működne az egész. Szerintem…

  8. “Azóta is ezt a WoW! effektet keresem minden Blockbusterben. :)”

    Komedias: Öööö…mert 8 évesen még könnyebb volt lenyűgözni, mint most 30-asként?(csak tippelek a korordat illetően). Akkoriban blockbusterből volt évente 1, ma meg havonta 2-3 is jut. Persze, hogy nehéz ugyanazt átélni. Hogy a saját példámmal éljek, én nagyon vártam, hogy lássak végre “dínós” filmet, na hát az első JP traumatizált a következő 2 évre. :D Azóta is az van, hogy a Trónok harcát, a Walking Deadet meg a Chernobil-t szemrebbenés nélkül nézem, de a dinókat csak az ujjaim rése között (najó, azért nem ).

    Nekem kifejezetten bejött a kisfilm. Még azt is életszerűnek találtam, hogy a szülők inkább kockáztatták, hogy az alloszaurusz megegye az egész családot, mintsem hogy a gyámügy bántalmazásért elvegye a kisbabájukat. Azt gondolná az ember, hogy ennyire senki le lehet önsorsrontó, pedig de…

  9. Még nem néztem meg, de a kiszabaduló 1-1 példányok (ugye pl. a raptor vagy a t-rex) mégis hogyan szaporodtak el? Kettéhasadással? Vagy szűznemzéssel? :)

  10. Kifejezetten hangulatos volt, de leginkabb az end creditek alatti found footage klippek inditottak be a fantaziamat! Amennyire verszegeny volt a FK, az otletben, hogy a vilagunkban megjelennek a vadon elo dinoszauruszok, van boven lehetoseg egy tenylegesen jo filmre…

  11. A T-rex meg a raptor úgy fog szaporodni, hogy az InGen klónozásos eljárását is eladták meg a DNS-t is. Így mindenki majd klónozza ellenőrzés nélkül az állatokat.

    Az alternatív sztori meg itt van. Nincs sziget hanem a Föld maga van és az együttélés.

  12. 14: Ayrons hiába véded ez rém gyenge sztori. Mi az, hogy mindenki klónoz? Kik? És miért engednék ki őket a szabadba. Irgalmatlan nagyon faszság ez a sztori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.