Downey visszaugrik kicsit az MCU-ba?

Teljesen pletyka besorolás, bár a Deadline hozta, nem a HeroicHollywood. A lényeg, hogy értesüléseik szerint Tony Stark feltűnhet a Black Widow-ban még egy kicsit. Ugye korábbi pletyka az volt, hogy a Scarlettes film a Civil War után, de az Infinity War előtt játszódik, szóval igazából hihetőnek hangzik az elmélet.

human
írta
2019. 09. 17. 03:31
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Downey visszaugrik kicsit az MCU-ba?” bejegyzéshez

  1. Ton Sark :D:D
    valahol azt olvastam, hogy vagy Civil War-ból vagy Infinity War-ból kivágott jeleneteket fognak felhasználni (ha igaz a pletyka). ettől függetlenül nekem a film nem lett várósabb.

  2. Gondolom kompenzálni kell valahogy a Pókemberes botrányt és ezért küldik csatába az MCU legismertebb karakterét. Bár a nézők nélküle is beülnek rá, tehát itt inkább a saját rekordjaik megdöntése a cél. Vagy nem bíznak Natasha szóló filmjében és valahogy át kell passzírozni az 500-700 milliós határon.

  3. na nalam ez most egy otvar nagy minusz pont.

    a legjobb dolog az endgameben az volt hogy meghalt Ton(y) Stark.

    miert nem kepesek elengedni? tenyleg nincs mas akit be lehetne rakni mindenbe?

    tisztazzuk: Birom RDJ-t es Iron MAn karakteret sem utalom (nagyon) viszont 10 eve idegesit hogy a meno beszolasok nagy resze az ove, a meno jelenetek nagyja az ove, a karaktere meno, gazdag stb stb stb, idoutazas egy este alatt, mindenre megoldas egy nap alatt stb stb.

    masok is vannak az mcu-ban es boven vannak masok is a marvel-nel akik szinten kierdemelnenek egy kis screen timet meg figyelmet.

  4. 5.

    anno a homecoming elott is ezt mondtak amikor mindenki felkapta a fejet a kamu jelenetre amikor egyutt ropkodnek a varosban, de remelem neked less igazad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.