X-Men: Dark Phoenix őszintén

Úgy tűnik amikor a Honest Traileresek nem félnek a negatív következményektől, itt például a Disney tuti nem haragszik meg, akkor jobban el merik magukat engedni. És a Dark Phoenixre van mit önteni.

human
írta
2019. 09. 18. 04:00
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “X-Men: Dark Phoenix őszintén” bejegyzéshez

  1. Egy hete volt szerencsém megnézni a filmet, hát egy borzalom. Mondom ezt úgy, hogy a szuperhősök közül az X-Menek a kedvenceim, de itt pont felrúg minden fizikát, logikát, hogy gagyi látványfilm legyen.

  2. Talán kérdésem naiv, de a Disney mit tehetne, ha megharagszik? Úgy értem, a YouTube-on és egyéb social-médián elkövetett kontent gyártás szubjektív véleményt dolgoz fel.. ami elvileg szabad. Nem egy kritikus tiporta már sárba a Főnixet, youtube-on is.
    Tudom, hogy a Disney hatalmas a filmgyártás világában, de a Youtubon történő szórakoztatás ellen ők mit és miért tennének bármit is? Esetleg, ha szponzorálva vannak tőlük. Bár hogy ez visszavegyen valaki kreativitásából… szomorú. Mivel a Screen junkies hatalmas rajongótáborral is bír, szóval ha csak nem kapnak milliókat egy cégtől, úgy gondolom, jól elvannak ők.

    Szóval egy produkciós cégtől tényleg tartania kell egy szabad véleményt formáló online “szórakoztató iparnak” olyannyira, hogy az látszólag limitálja a kreativitást?

  3. @Wolfwings

    Minden vélemény szubjektív. Ez különbözteti meg a tényeket a véleménytől.

    A Screenjunkies a Fandom Entertainment tulajdona. Ami pedig a Wikia tulajdona. Ezer szál fűzi az összes nagy médiaipari szereplőhöz. Főleg az egyik legnagyobbhoz a Disney-hez. Igenis rájuk szólnak ha Disney terméket fikáznak úgy hogy az hatással lehet a bevételekre.

    Elég ha rákeresel a collideres disney shill botrányra.

    Kurvára nem mondahatnak akármit. Kellenek nekik a premier előtti bemutatóra jegyek, interjú lehetőségek sztárokkal, rendezőket és színészekkel is együtt dolgoznak meg stúdiókkal. Universal, Dwayne Johnson, Ryan Reynolds. Igenis segget kell nyalniuk. Ezért is nem olyan vicces már az honest trailers.

    Hasonlítsd össze egy red letter mediaval aki a screenjunkies-hoz hasonló nerd crew-kat figurázza ki.

  4. Szerintem nem volt rossz, csak éppen jó sem. Abszolút semmilyen, felejthető film, semmi érzelmet nem váltott ki belőlem miközben vagy miután megnéztem, de el sem aludtam közben. Ajánlani nem merném, mert csak az idejét rabolnám másnak is.

  5. Én is minap lattam. Ami feltunt,h mennyire rossz a szgárda egy jo nagy része. Azt viszont nem tudom mondani, h nézhetetlen. Atlag marvel film szint.

  6. Wolfwings: Csak simán letiltatja a videóidat. Youtube meg nagyon nem szokott vacakolni azon, hogy utána nézzenek a jelentés okának.

  7. kovezzetek meg de nekem sokkal jobban bejott mint amit vartam tole. en elore temettem mert annyira elbaszodott az elmult par evben az xmen franchise (kiveve a days of the future past ami szerintem a legjobb X-men filmek egyike)

    es ehhez kepest tok pozitivan csalodtam. semmikepp se mondanam hogy remek film volt, de job volt mint amire szamitottam!

    jo volt latni nightcrawlert verge kesekkel ugrabugralni

    jo volt latni Xaviert akcioban (konkretan most eloszor miota vannak xmen filmek..)

    osszessegeben nem csalodtam

  8. Wolfwings: nem adnak accest dolgokhoz, sajtómeghívó megvonása, ilyesmi, mint az a csávó a múltkor aki nem mehetett az új Disney látványosságra, pedig ha te hozod le a videót az elején akkor több a nézettséged. sőt, ugye a hirdetés is, mostanában a Honest Trailert pl támogatta az Amazon a Boys premierjekor, lehet félnek, hogy lecsúsznak a Mandalorian hasonló kampányáról. Ilyesmiket tehet egy cég. És ugye itt azért nem filmkritikáról van szó, a szó szoros értelmében, szóval enyhítéssel nem a hírnevüket ássák alá, mert ez paródia, nem az új Rogert Ebert.

  9. Nem érdemli meg azt az utálatot a film mint amit kap. Sokkal rosszabbra számítottam a sok negatív kritika miatt. Ennek ellennére élveztem és jobban tetszett mint az Apokalipszis.

  10. Nem értem ezt a negatív zuhatagot amit a film kap, kiváló effektek, bitang jó zene (Zimmer oda_asz), ha csak 1 percig is de végre egy bad ass magneto (hogy kell egy idegenekkel teli vagont összegyúrni).

  11. Én nekem is jobban bejött, mint az Apokalipszis.

    Annyira nem volt rossz, mint amilyennek lehordták. Egyszer nézhető.

    Persze, az Elsőköz és az Eljövendő múlt napjaihoz képest gyenge, de hát az a két film a legjobb az X-men univerzumban.

  12. pedig nem nehéz érteni, szar a film, és még akik pozitívak róla azok is “hát nem volt olyan rossz” szemszögből kezdik, ami azt jelenti, hogy 6/10-nek tar4tják 1-2 jó mozzanattal.

  13. Nem volt rossz. Jobb mint a híre. Bár a főcsajtól egy jobbat is lelhettek volna. Tipikus pesti irodista fej. Nem csunya csak hiteltelen a regi Jeanhez képest.
    (érdekes, h valakinek a future past az egyik legjobb x film. Sztem az egyik legrosszabb.)

  14. Érdektelen és unalmas alkotás amin még az is átérződött,hogy maguk a színészek is unták miközben csinálták!
    Méltatlan lezárása egy X-men korszaknak…

  15. Human – szarnak semmikepp se mondanam. Még az apokalipszis se volt szar. Csak nem volt nagyon jo sem :D de a szartol messze volt. Ez meg pláne
    Volt benne par emlekezetes jelenet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.