Most rendesen kapnak majd szerepet a Jurassic World 3-ban

Mármint hivatalosan is bejelentették, hogy Alan Grant, Ellie Sattler és Ian Malcom karaktere visszatér a 2021-ben érkező új Jurassic World-ben. Azt ugye tudjuk, hogy elvileg a dinók elszabadultak a Földön közben.

Elvileg Colin Trevorrow visszatér rendezni (NEE), és nyilván Pratt meg a többiek sem maradhatnak ki. Money finds a way.

18 hozzászólás a “Most rendesen kapnak majd szerepet a Jurassic World 3-ban” bejegyzéshez

  1. Már látom lelki szemeim előtt, ahogy Chris Pratt ledöfi Goldblumot egy drámai jelenetben, amit a többiek hátradőlve néznek mielőtt felrobbantják a halálcs… ja várj. Viccet félretéve remélem, hogy őket nem azért hozzák vissza, hogy egy rész után kinyírják őket.

  2. Remélem a dínók győznek… aztán jöhet a planet of the ap… dinos. És akkor lesz egy ilyen kopaszodó T-Rex, ami heróikusan elterel egy meteort ami megint kipusztítaná őket…

    De viccet félretéve kb ez lesz a forgatókönyv:
    – gonosz állam vadássza gondolkodás nélkül az ártatlan dínókat, de lesznek geci dínók amik vadásszák az ártatlan embereket.
    – a dínókat megint a kihalás fenyegeti, szóval a csipetcsapat próbálja Noé bárkája módon ismét összeterelni őket (mert ilyen még nem volt) és egy új szigetre menteni őket. Közben pár statiszta meg város elpusztul, a végén a főgeci dínót kinyirja a T-Rex, azt mindenki boldog…

  3. Az első résznek volt egy bája ami szvsz a könyvben sem volt meg, nekem a 2-3 is tetszett a színészek és a dzsungel miatt. A négy csak idegesítő volt pár fasza jelenettel, az 5 az csak simán sz@r. Most már se báj, se dzsungel, Goldblum se lesz már az a Malcolm. Sajnos a fenti Star Wars érzés helytállónak látszik, csak ez sajnos nem jó.

  4. eddig minden új Jurassic film rosszabb volt mint az előző. A legutóbbi után fel kell kötnie Trevoronak a gatyát, hogy ne törje meg ezt a szériát.

  5. Jobban örültem volna Hammond felnőtt unokáinak. Mégis mit akarnak a három paleontológustól? Sopánkodnak vagy szakértenek a sajtónak?

    Önmagában butaság, hogy pár egyed kapásból el tud szaporodni. Az első részben még hihető is lett volna a nemváltó béka DNS, de az nem jelenti azt, hogy az összes mesterségesen visszahozott dínófajnál megtörténik. Egyszerűen a genetika nem így működik, hogy minden faj átesik egyszerre ezen a mutációs eseményen, majd még a szigeten is beállt az ökoszisztéma, ahelyett hogy valamelyik csúcsragadozó “túlvadászta” volna magát és ezzel megpecsételte volna a saját jövőjét. Arról már nem is beszélve, hogy pár egyedtől származó utódoknál hamar genetikai defekt jöhet ki, hiszen nincs változatosság.

    Arról nem is beszélve, hogy több száz vagy ezer ismert dínó faj után nekik be kellett mesélni egy hibridet, mert a “sima” dínók uncsik voltak. Pfff….

  6. A dino apocalypse sztori egy faszság de ennek a hírnek örülök. Az új SW-nél szarabb nem lehet.

  7. Platschu: A regényben úgy volt, hogy csak azok a fajok tudtak szaporodni, amiknél béka DNS-t használtak a rekonstrukció során (pl. a raptorok vagy a kompik ilyenek voltak), és ezek közül többen meg is léptek a szigetről. (Pl. a 2. film első jelenete, amikor a kislányt betámadják a kompik a regényben már a szárazföldön játszódik, nem a szigeten.)

    Szóval a dinók a szárazföldön nem olyan nagy hülyeség, azaz nem lenne, ha normálisan felépítették volna a dolgot, hogy maguktól léptek meg a sziget(ek)ről, és azóta adaptálódtak, jól elszaporodtak, és ezért nem lehet őket csak úgy kiirtani. Mert most őszintén, nehogy már a mai technológiával 20 db dinoszauruszt, ami megszökött a legutóbbi film végén ne tudjanak már kilőni 1-2 nap alatt.

  8. inkább DEEE, bár a kettő akkora kula volt, hogy hiába volt szórakoztató az 1, ezt már csak akkor nézem meg ingyér, ha nagyon nagyon nagyon unatkozni fogok. de lehet inkább akkor sem.

  9. “Ah ah ah, you didn’t say the magic word!”
    “Spared no expense”
    Az első film, akármekkora fässág, epic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.