Beverly Hills Cop 4 jöhetne?

Csak mert Eddie Murhpy azt mondja, hogy a Coming To America 2 után nekiállna.

Yeah that’s what we’re doing after Coming to America 2. We’re doing Beverly Hills Cop and then the plan is to get back on stage and do standup. That’s what I’ll be doing mostly is standup. These movies and Saturday Night Live it’s kind of like…I’m looking at it as a bookend. If I decided I wanted to stay on the couch forever, I ended it on a funny note.

Eddie Murphy

Ugye a standupokért a Netflix vagy 70 milliót fizet közben Murphynek.

A fő kérdéshez hozzászólva: whatever? Az első persze klasszikus, a 2. rész még elment, a harmadikra nem is emlékeztem, hogy létezik, szóval felőlem nyugodtan.

9 hozzászólás a “Beverly Hills Cop 4 jöhetne?” bejegyzéshez

  1. Jöhetne, hogyne! Elegendő számú kurvanyád meg bazmeg esetén, persze. Ja, es mielőtt írni kezdik, győződjenek meg róla, hogy Dörner György ráér-e? :)))

  2. Olyat már nem fognak csinálni mint az 1-2. Inkább olyan lesz mint a harmadik, nincs káromkodás, se erőszak. Pg 13, hogy sok bevétel legyen. Én nem kérem, pedig örülnék, ha R-es lenne.
    Az Amerikába jöttem 2 viszont simán jöhet, azt talán nem basszák el. A sztori? Elvált és új feleség kell?

  3. 2. rész szerintem is jobb bár az első is tetszik. A harmadik sajnos már tényleg PG13 szint lett.
    Jó lenne az 1-2 szellemében csinálni de úgy sem úgy fogják szóval kár érte.

  4. Csatlakozom az előttem szólókhoz, nálam is a 2 felülmúlja az elsőt, de mind2 oltári klasszikus. Valóban, legyen Dörner György és kellő mennyiségű trágárság :D

  5. Az első rész az a film, amit eddigi életem során a legtöbbször láttam, számomra minden mozzanata arany, úgyhogy a folytatásai igazán soha nem is érdekeltek – a másodikat egyszer azért megnéztem, és tényleg nem rossz, de nyomába sem ért az első adta élménynek, úgyhogy a harmadik meg ez a mostani már végképp tök érdektelen.

  6. Én a 3. részből annyira emlékszem, hogy egy jelenetben George Lucas cameozott. Más nem nagyon maradt meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.