25 hozzászólás a “Ez is nagy imax experience lesz” bejegyzéshez

  1. Ez a film mindent megtestesít amitől hányingert kapok a mai filmiparban. A tehetségtelenség orgiája.

  2. totoro: “Ez a film mindent megtestesít amitől hányingert kapok a mai filmiparban.”

    Nők…?

  3. totoro …csatlakozom! Ebben a filmben is csak ez a plakát ami ér valamit aztán kb ennyi! Ez is silány,iparosmunka lesz telerakva a mai kor elvárásai szerinti “trendekkel”,ötlettelen és unalmas lesz! Sajnos manapság már nincsenek vagy csak igen ritka az olyan alkotás ami említésre méltó lenne! :( Mondom ezt csak és kizárólagosan,mint film szerető egyszerű földi halandó!

  4. Zombeeka: bármelyik adott évben fel lehet sorolni legalább 10 igazán kiemelkedő, és még húsz említésre méltó alkotást. Csak jó helyen kell keresgélni.

  5. Nem is tudom, hogyan nézhetne ez ki, hogy alapból ne kapjon az ember hányingert a beharangozott megvalósítástól is.

    Stílusos.
    °Ez a plakát egészen kellemes, csak ne láttam volna azokat a szörnyű, agyalágyultan elszabadult előzeteseket, amikből egy “szexi” FF-sorozatot akarnak kihozni, Vin Diesel kecsességével egy miniszoknyában és magas sarkúban.

    Lehetne a ’70-es években hagyni mondjuk a sorozatot, hangulatában és lehetőségeiben is érdekesebb lenne, elvégre ez amolyan magánzsoldos csajcsapat, ami abban a korszakban valahogy máshogy hatna ismert és plasztikusabb keretek között, túlzott kütyühasználat nélkül.

    A nekem jó emlékű Man from UNCLE könnyedsége jobban passzolna az angyalokhoz, mint a futurizmus és techno-vagányság, abban a korban még a feminin áthallások is jobban átjönnének.

    Történet. Karakterek.
    °Az az izzadságszag ami már az előzetesekből árad egy kész rémálom, annak ellenére, hogy ma már a női karakterek virágoznak, ha értően írják meg őket, lásd az legáns Good Wife – éra vagy az Orange majdnem teljes blokkja.

    Minek erőltetik az ügyefogyottságot ilyen szinten, mintha a saját közönségüket néznék le.

    Kíváncsi vagyok a Joker sikere utáni filmek bátrabbak tudnak-e majd lenni a szórakoztatásban.

    Ez a poszter klassz.
    A film nagyon nem lesz az.

  6. anthony711: Idén volt 10 igazán kiemelkedő alkotás? Kíváncsivá tettél, rittyentenél ide egy listát? Mert ha megfeszülök, háromnál tovább nem jutnék. Talán addig sem.

  7. George Crusader:

    Nem sorrendben, csak így hirtelen tíz:

    1. Parasite
    2. Joker
    3. Midsommar
    4. The Farewell
    5. Pain and Glory
    6. Booksmart
    7. Thunder Road
    8. Us
    9. Toy Story 4.
    10. Monos

  8. 12. – akkor igazabol cask az a titkod hogy max 20%ban nezel Hollywoodi filmeket es tobbsegben vannak a delamerikai/azsiai muveszfilmek.

    ne haragudj de ezek izlesek es pofonok kerdese.

    arenakat lehetne megtolteni azokkal akik ugy gondoljak hogy folosleges osszehasonlitani blockbustert muveszfilmekkel.

    melyik a jobb a 3 oriasplakat vagy a Kiraly visszater.
    ostoba kerdes mert a maga modjan mindketto remekmu de osszehasonlitani nem lehet oket.

    ez a szitu is ilyen.
    az emberek nagyresze nem hisz az uj Charlie angyalaiban (es nem, nem himsovinisztak vagyunk hanem tul sok szart neztunk vegig mostanaban) de erre azzal peldazni hogy igenis rengeteg jo film van hiszen az azsiaiak tok jo muveszfilmeket csinalnak .. :D

  9. Mate4182: konkrétan 2 ázsiai filmet említettem, mindkettőért megőrülnek Hollywood-ban is. A listámon van kettő klasszikusabb értelemben is vett hollywoodi mozi (Toy Story 4., Us), és igazán művészfilmnek csak a Midsommart, Monost és a Pain and Glory-t mondanám.

    Szándékosan csak tízet írtam, de írhattam volna még mást is: The Irishman, Marriage Story, The Two Popes, Rocketman, Once Upon a Time in Hollywood, Avengers: Endgame, Shazam, Fighting with My Family, Dolemite is My Name és még mindig nem soroltam fel mindet.

    “melyik a jobb a 3 oriasplakat vagy a Kiraly visszater.
    ostoba kerdes mert a maga modjan mindketto remekmu de osszehasonlitani nem lehet oket.”

    Pontosan jól mondod, nem értem, hogy akkor mi a baj? Nem akartam összehasonlítani művészfilmeket blockbusterekkel. Pusztán leírtam tíz, változatos eredetű, kiemelkedő alkotást idénről, hiszen ezt kérte George Crusader. Az, hogy túl sok szart néztél végig, csak a te hibád, és épp ezt mondtam, hogy ha szar között keresgélsz akkor szart fogsz találni. De filmeket írtam le: legyen az blockbuster, vagy művészfilm. Az pedig, hogy nem lehet jó filmeket találni manapság, mert minden szar, már ne is haragudj, de hatalmas tévedés.

  10. azert nincs bizalma sok embernek ebben a filmben mert az elmult evek/evtized azt mutattja hogy amikor eredeti otlet hijjan leporoljak a regit es vmi ujitonak szant de valojaban cask egy ujra lenyuzott bor stilussal probalkoznak: arra nem vagyunk vevok.

    lasd noi szellemirtok, lasd xxx2, lasd terminator (2 utan barmelyik)

    es keszulhet evente 5000 film azsiatol kezdve europan at amerika deli regioiig, nem valtoztat azon a tenyen hogy ezek a filmek szarok (nagy valoszinuseggel, a remeny mindig ott van!)

    es persze mindig lehet ervelni hogy dehat a vonat butanba annyira jo film. a seggemet torlom a tennyel amikor mar beetettek es bent ulok a moziban a rohadt noi szellemirtokon…

  11. De épp ezt mondom, és éppen ezt nem érted, hogy ha rossz, és már tanultál belőle, akkor ne nézd meg :D Ha folyamat pénzt adsz azért, amivel már volt rossz tapasztalatod, újra, meg újra, meg újra, meg újra, akkor nyilván addig fogják tolni, ameddig 100x is beülsz rá.

    Igen, ezek a filmek szarok, de a listával nem azt próbálom bizonyítani, hogy ez egy JÓ film, és az, hogy ez a film ROSSZ lesz, az még nem azt jelenti, hogy nincsenek kiemelkedő alkotások. Csak megint: rossz. filmre. ültél. be. századjára. is.

  12. ad1.: evi 5 filmnel tobb nekem nem kell (akkorse ha jo)
    ad2.: te megis hogy nezel meg annyi filmet hogy minden evre meglegyen a stabil 10es listad? megnezel mindent? vagy hogy pontosan?
    ad3.: a remeny mindig el hogy talan ezuttal jo filmet kapsz (valoszinuleg nem :D)

  13. ad1.: akkor miről beszélünk?
    ad2.: munkámból eredően évi 4-500 filmet látok, ami korántsem minden, de eléggé nagy rosta. Ebből aztán akad sajnos sokszor pocsék, sokszor közepes, de nagyon sok jó is, és pár must-see is.
    ad3.: megvan a remény, igen. De ez még mindig nem azt jelenti, hogy nincsenek manapság jó filmek, és régen minden jobb volt. Ez a “trend”, amiről beszélünk (női Szellemirtók és társai), csak elenyészően aprócska része a filmiparnak, filmművészetnek.

  14. szoval akkor a 10 elkepeszto es a 20 emlitesre melto film az evi 4-500bol jott ki, de meg mindig nem azt jelenti hogy nincsenep manapsag jo filmek (te szavaid)

    ne haragudj de nincs az a statisztika ahol ez jol hangzik :D

    ezzel is szamomra ez veget is ert :D

  15. Mate4182: most direkt hasogatsz szőrszálakat? mondj 10 elképesztő blockbustert idénről, sőt, mondj ötöt. A 400-ból 30 kurvajó film még mindig jobb arány lenne (bár szerintem csak nem akart tovább sorolni anthony, mert azt hitte elég ennyit megemlíteni), mint amit nyáron láttunk (volt 1-2 ami elment, azt nem vitatom, de nem az a kérdés).

  16. anthony711 , köszi a listát, ebből három film (Pain and Glory, Thunder Road, Monos) érdekel, azokat mindenképp meg fogom nézni. Midsommer és Joker megvoltak. A többi nagyon nem az én világom.

    Amúgy rosszul fogalmaztam meg a kérést, inkább 10 idei blockbustert vagy legalábbis “majdnem-blockbustert” kellett volna kérnem, hiszen akárhogy is, a nagyközönség számára azokon keresztül képződik le a filmipar aktuális minősége és ugye azért jó 15-20 évvel ezelőtt még nem lett volna nagy gond évente felhozni 10 frankó mozifilmet az év végén. Most már az.

    Nagyon zárójeles, kéretik senkinek nem megsértődni és szektaharcba kezdeni: Ja és SZERINTEM (:D) egy képregényfilmet akár csak megemlíteni, mint kiemelkedő (leszámítva a bevételt), szerintem olyan, mintha rászarnánk egy templom oltárára. De persze ez is csak SZERINTEM.

  17. 20. en elengedtem ezt a dolgot mert meg mindig baromsagnak tartom.

    az elso erv az hogy sokkal tobb jo film van mint hinnenk cask nem kell megnezni minden szart
    aztan 3 kommenttel kesobb kiderul hogy az evi 30 filmhez meg kell nezni 500at

    de en vagyok a hulye :D

    oke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.