Megvan az Ant-Man 3 rendezője

Peyton Reed! Ki? Pontosan. Ami jó hír, hogy Reed lezárhatja az Ant-Man trilógiáját, hiszen az első két részt is ő rendezte. De persze felmerül a kérdés, hogy miféle trilógiát, mivel a film nem igazán voltak egy nagy ívre felfűzve. Jogos.

A lényeg, hogy akinek tetszett az előző két film, az megnyugodhat. És persze Rudd is várható.

human
írta
2019. 11. 03. 03:14
megjelenés
21
hozzászolás


21 hozzászólás a “Megvan az Ant-Man 3 rendezője” bejegyzéshez

  1. Ant-Man első része máig ott van kedvenc Marvel filmjeim között, vhol holtversenyben a Thor: Ragnörökkel (az első Avengers film meg holtversenyzik az első Galaxis Örzőivel nálam az első helyéért). A második rész is bejött, és simán várom a 3-dikat. Az egyik legszórakoztatóbb karakter, annyire jó, hogy semmi igazi felelősség nincs a karakteren és a film simán lehet csak fun. Ezt valahogy nem éreztem a legtöbb újabb Marvel filmnél (Thor 3 mondjuk lehet kivétel itt).

  2. Jó hír! Vártam már ezt a bejelentést. Bírom a karaktert, Paul Rudd is nagyszerű a szerepben. Remélem a többi főszereplő is visszatér.

  3. na vegre! az elso Marvel film ami mert igazan batrakat huzni (a vonatos harc jelenet a vegen a mai napig a legviccesebb dolog a Marveltol) azzal hogy a humorra koncentral es nem a vilagmegmentesre

    Paul Rudd pedig a legjobb arc az MCUnal (Tom Hollanddel es Ruffaloval vallvetve ha mar toplistazunk :D )

  4. Teljesen korrekt volt az előző két rész, úgyhogy felőlem jöhet a harmadik felvonás! :)

  5. Elso simán gyenge film. Masodik nézhetetlenül unalmas, Nem is tudtam végignézni. Kb mint a Ragnarok. Az is egy rakás szar.

  6. @Catch def:

    Nyilván ízlések és pofonok, de a Ragnarök a legjobb Marvel filmek között van. Egyedi megközelítés, új látásmód, nem az a tökunalmas sablon sztori.

  7. @Catch def: szerintem ez meg mindig izlesek es pofonok kerdese

    a Ragnarok szerintem tobb embernek tetszet mint ahanyan utaltak
    (azert az is sokat elmond a dologrol hogy ezzel let biztositva az elso 4. epizod vkihez az MCUban)

  8. Mate4182:
    Tehat ha sikeres egy film anyagilag akkor az = jó film is? Mindegy. Biztos vannak olyanok akinek szórakoztató ha Hulk csapkod valakit totálisan súlytalanul, tét nélkül. Lehet csak öreg vagyok

  9. @Catch def:

    nem, attól, hogy valami sikeres, attól még nem jó. Pld. az Age of Ultron vagy a Civil War elég pocsék volt, pedig anyagilag sikeresek voltak. Vagy lehet még említeni a Captain Marvelt, a megúszó középszerűség mintapéldányát, vagy a Far from Home-ot, ami nagyjából Chevy Chase Európai vakációját idézte, bár nem annak szánták.
    Mindegyik sok pénzt termelt, de a Marvel filmek fele tök középszerű, nulla kockázatvállalással. A Ragnarök eltért ettől, az adott keretek mellett igyekezett saját utat járni, és saját hangot keresni, ami valószínűleg nem kicsit volt köszönhető a rendezőnek.

  10. @Ytsz

    Bár a középszerűséggel sok esetben egyet értek (Age of Ultron, Captain Marvel), de azért a Civil Wart nem sorolnám azok közé, kritikai szempontból sem pocsék. Bár a vélemény szubjektív persze. Ezt nem szabad elfelejteni.

  11. Catch def – ebbol latom hogy teljesen mindegy mit mondok, de megvetesig utalod ezeket a filmeket. foloslegesnek erzem hogy megprobaljam elmagyarazni mi a kulonbseg akozott amit en irtam meg amit te akartal belelatni ugyhogy tovabbi szep napot :)

  12. Thor Ragnarok egy tipikus Marvel film. Egy rossz vicc az egész.
    Marvel Humor és hulk rombolása mi kell más egy Marvel rajongónak? A Thort meg próbálták úgy beállítani a Marvelnel mint ha ő lenne a Superman, de masodik résznel láttak, hogy ez nem fog működni, így csinaltak egy “Forest Gumpot” belőle, lásd End Game.
    Visza a témára:Ant Man első része nagyon tetszett, de a második rész után egyszerűen ertelmetlen az egesz, szegeny Paul többet erdemelne.
    Nincs bajom a Marvelel, inkább a rajongókat, akik igenytelen filmekkel mennek be többször a moziba, így ők hozzak a bevételt, az egesz film ipar “elmarveloskodik”, lásd DC, Warner, Terminator filmek, Predators, stb, mindenhol megtalálható a Marvel idióta humora, vagy a stabutani jelenet, vagy a tipikus akcióhos jelenet.

  13. @Wolfwings:

    A Civil Warban teljesen súlytalan volt a két “csapatvezér” küzdelme, teljesen ki volt lúgozva az egész film. A reptéri csatában pedig a két csapat egymás felé rohanása pedig hatásosnak szánt, de nevetség volt. (ugyanez igaz a többi filmre, ahol többszáz méterről rohannak egymás felé értelmetlenül)

  14. Ytsz says:
    “A Civil Warban teljesen súlytalan volt a két “csapatvezér” küzdelme…stb”

    Mit vártál? Hogy megölik egymást?
    Nekem pl. nagyon tetszett kifejezetten üdítő volt az age of ultron után, hogy egészen emberi problémák miatt harcolnak egymással.

    És akkor sem önszántukból, hanem utasításra… nyilván nem volt célja egyik csapatnak sem hogy megölje a másikat … na mindegy.

  15. Szórakoztó volt az első második rész jöhet a harmadik is. Az elsőben a miniatűr leszámolás a játékok között nagyon ütős volt.

  16. Catch def: Miért kell, hogy minden egyes jelentnek vagy szituációnak súlya legyen??? Egy Hulk Vs Thor filmnél is mit lehet várni, hogy kinyírja az egyik a másikat? World War Hulkot sem lehetett, ha még akarnak valamit kezdeni a szereplőkkel.

    Az egymás felé futás/repüléshez, meg hát ilyenek a csaták többsége. :D Az meg ,hogy ebből akarnak szép beállításokat és team up képeket kihozni, hát ez már régóta így van… Minden részben kb :D

    Visszatérve a Hangyára, jöhet, én örülök neki, csak azok a fizikai dolgok még mindig zavarnak, bár tudom, hogy szuperhősös filmeknél ez belefér. Mondhatni, hogy hangyányi probléma csak. :D

  17. Na vééééééééégre. Helyes!! MCU-n belül az egyik legjobb karakter és történet. Az első rész nagyon erős és igazából a 2. is elég jó volt. Érdekes lesz hogy innen hova viszik tovább a történetet.

  18. Kedvenc MCU karakterem mindenképpen a hangya. Kiskoromban is vonzóttam az óriás karakterekhez (tudom fura voltam) . A hangya és darázs-t vagy 15ször megnéztem (ha nem többször). Nem azt momdom hogy a legjobb film hanem csak NEKEM egyik kedvenc. És most tudom hogy mindenképp lesz 3. Hangya film kisseb szívrohamot kaptam. Az összes Marvel filmet szeretem és SZERINTEM mindegyik jó. Szóval nekem ez örömhír volt.

  19. Evangeline Lilly meg éppen ekkor tolja le a haját majdnem tar kopaszra… Instáján büszkélkedik a séróval. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.