Bad Boys for Life a második előzetesben

Yes! No!!

Új előzetes a januárban érkező Bad Boys folytatáshoz, amiben még egy munka adódik, mielőtt jön a nyugdíj. Legalábbis Marcus számára.

Minden robban, és minden kicsit olcsóbbnak néz ki, mint egy igazi Bay filmben. Konkrétan pár helyen a színek… a Gemini Mant idézik.

15 hozzászólás a “Bad Boys for Life a második előzetesben” bejegyzéshez

  1. Oké az utolsó jeleneten jót derültem. Remélem a helikopteres nem a záró akció lesz (pedig úgy néz ki), annyira szerettem, hogy az első kettőben a lezáró akció nappal volt és tökös volt és volt ritmusa. A kupolára zuhanó helikopterek renderét anno biztos leértékelve lehetett kapni a CGI diszkontban ezért minden stúdió betárolt belőle, hogy majd jó lesz még valamire.

  2. Utoljára a Die Hard 5-ben volt ilyen gagyi helikopter zuhanás. Mert a látvány az kell bele, csak pont hogy az nem néz ki jól. A humor mentheti csak meg ezt a részt. Nem tűnik közepesnél jobbnak, de nyilván meg fogom nézni.

  3. Ezek az előzetesek mintha valami zs filmhez készülnének eskü. Ezt még szerintem itthon se fogom megnézni annyira gagyinak tűnik.

  4. Ez az ország tele van látnokkal és/vagy jövőbe utazóval….el ne mondjátok itt a végét,én még meg akarom nézni moziban!
    Minden poszt erről szól lassan…..ez szar lesz,tuti nem nézős,a régi jobb volt!Sírás,picsogás,hisztizés….
    A régi filmek persze hogy jobbak,nem kell ezen lovagolni állandóan!

  5. Hát nemtom, szerintem hiányozni fog ebből Bay bá’. Látszik az igyekezet, de nem kakáltam bokán magam. Izzadságszagú. A főnököt viszont jó volt újralátni :D

  6. Putyesz! Hány példát kérsz azokra a filmekre, ahol már a trailer előrevetítette a minőséget, mert reggelig tudnám sorolni.
    Ami közepesnek tűnik már a trailerekből, az az is lesz, jobb esetben, de inkább még rosszabb.

  7. sejtettem, hogy Bay nélkül nem lesz az igazi. ingyér azért mindenképp beadom majd, ha moziban tán nem is

  8. nem egy Bay rendezés, de ha már egy közepest vagy annál jobbat hoz én már örülni fogok neki :)

    Maga a trailer valóban nem valami nagy kedvcsináló, de a színészek és a frenchise engem már trailer nélkül is megvett :)

  9. @herceg – azért, mert Mustsng hangot szerettek volna, de a Ferrari effekt kit most 50% engedménnyel volt :)

  10. Egyébként meg az idő szépíti meg, az első kettő se nagy durranás.
    ML akár már némi átöltözéssel alakíthatja a gagyi mamit, nem kell rá túl sok extra háj.
    Will utoljára a MIB3-ban tetszett.

  11. Egyébként valóban. Így előzetes alapján (oké pár CGI robbanást és a tényleg gagyi helikopteres zuhánást leszámítva) nem tűnik rosszabbnak mint az előző kettő. Persze Bay(ham) az hiányozni fog, bár ha azt vesszük hogy pl. a második részben a kubai domboldalon legurulást a Police Storyból nyúlta egy az egyben (bár annak a jelenetnek a végét meg a Tango és Cash nyúlta le, amikor Jackie tárat cserél és a buszra lövöldöz, mint Stallone a kamionra), khm… jó mondjuk tisztelgett előtte. :)

    Nemtom, nekem nem tűnik rossznak, persze én pl. megtanultam helyén kezelni, amikor valami “klasszikushoz” nyúlnak hozzá.
    Mikor jön a Pusztító 2, amiben Pheonix DNS-ét klónozzák és Spartannak ismét hadrendbe kell állnia Vegán-földön?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.