A Beverly Hills Cop 4 a Netflixre megy

Most akkor Eddie Murphy le van égve, vagy fél attól, hogy végleg eltűnik a popkultúrás társalgásokból? Pedig még mindig nagy név, akármi van, hiszen a Netflix még standupjaiért is rohadt sokat fizetett.

Arról nem is beszélve, hogy a Beverly Hills Cop 4. része is a Netflixnél köt ki végül (meg ott volt a Dolemite is). Továbbra is tartom, hogy ez nem gyalázat, hiszen a 3. rész… is volt. Talán a felesleges jelzőt lehetne használni.

Egyelőre még csak az van meg, hogy Bruckheimer producer, meg hát Murphy visszatér Axel Foleyként.

11 hozzászólás a “A Beverly Hills Cop 4 a Netflixre megy” bejegyzéshez

  1. Jöhet, szeretem a régieket. És ha hasonlóan jól megcsinálják mint a Halálos Fegyver 4-et, akkor külön örülni fogok.

  2. Úgy volt hogy a Bad Boys 3 rendezői készíthetik el. Ezt azóta kukázták? Gondolom biztosabb választ a januári premier után kapunk. Valahogy nem várom ezt a negyedik részt. Semmi szükségét nem érzem. Ha már szóba került inkább egy Lethal Weapon 5.

  3. Misi85

    Én akkor nem várnám, h a BB3 rendezői készítenék.
    Így adok neki egy esélyt, csak térjen vissza Billy és Taggart, és ne az legyen, hogy valami fiatal ficsúrt kap maga mellé, aki széttrolkodja a filmet. Legyenek benn tökös beszólások, csínytevések, a klasszikus zene, és ne a látványra és dedóságra menjen a pénz.

  4. Azért jól el volt tűnve egy ideig az öreg, a Netflix és Murphy is jól jár ezzel, főleg hogy a Dolemite-ban akkorát játszik mint kb 20 éve nem, ha azt a szintet hozzák jöhet nagyon is.

  5. Így hogy nem moziba fog menni, szerintem nagyobb az esélye, hogy hasonlóan káromkodós vígjáték lesz mint az első részek.
    Moziba olyanokat már nemnagyon mernek küldeni, félek is Bad Boys 3-tól.

  6. Az akkori poénok már nem fognak ütni a mai hiperérzékeny blackwashed/pc/metoo világban.
    Ahogyan esélyes, hogy a káromkodást sem vállalják be a producerek.
    Talán a Netflix miatt kicsit nyersebb lesz, de azért nekik is számít a bevétel.
    Részemről attól még várós, főleg, hogy a 3. rész max. kiherélt tv pilotként működött és egy méltóbb lezárás nem árthat.

  7. A Netflixen szerintem pont, hogy simán engedni fogják káromkodással, akér R-ként is. De ha csak káromkodás, és azt is megodják limitáltan/kreatívan, akkor lehet, hogy nem is R. A BHZs azért sosem volt egy 48 óra ilyen szempontból :D

  8. Carnahant bírom az A-Team óta, szóval jöhetne tőle. Egyébként meg várom. Remélem jók lesznek a szövegek és kevésbé lesz kilúgozva. De hát majd látjuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.