A következő Star Wars? És a mostani karakterposzterei!

A THR szerint megvan a 2022-ben érkező Star Wars film rendezője. A projektet januárban fogják bejelenti, a név és akkor derül ki, miután az Episode IX már letarolta a mozikat és felhintette sóval. Meglepő (vagyis “meglepő”) módon ez nem a Rian Johnson által dirigált trilógia kezdődarabja lesz. Mármint annyira egyértelműnek tűnik, hogy Riant már kirúgták egy ideje, csak nyilván nem akarnak ismét negatív sajtót, így hivatalosan nem jelentik be a decemberi premier előtt.

Másrészt pedig itt vannak a Rise of Skywalker karakterposzterei. Főleg a tovább mögött. Bevallom a Mandalorian miatt most jobban várom már a filmet, újra elkapott a Star Wars hangulat.

31 hozzászólás a “A következő Star Wars? És a mostani karakterposzterei!” bejegyzéshez

  1. Én is izgatott vagyok, a Mandalorian a Fallen Orderrel karöltve jól alapozza a hangulatot. Bár nekem alapvetően mozis volt ugye, mert a TFA és a TLJ is nagy kedvenceim, ahogy eddig is hangoztattam.

  2. Annyira de annyira szeretném, ha jó lenne, és kiszolgálná a nézőket. Megint csalódni fogok.

  3. Rám is hatott a csúnya rossz marketing gépezet, ha nincs a Mandalorian és Fallen Order simàn kihagyom.

    De Keri Russell bombateste is kíváncsivà tett.

  4. Biztos bennük van a megfelelési kényszer mivel az utolsó trailer előtt sem tudták eldönteni miről is szóljon a film. Hallgatnak a kritikákra is szerintem. Pl Rose gagyi felszínes karaktere egyből kapott egy fegyvert.

  5. “Mármint annyira egyértelműnek tűnik, hogy Riant már kirúgták egy ideje, csak nyilván nem akarnak ismét negatív sajtót, így hivatalosan nem jelentik be a decemberi premier előtt.”

    *Fingers cross*

    Mandalorian meg kurva jó lett szerintem a disney éra alatt a legjobb sw cucc. Nekem is ez hozta vissza a kedvemet. Dec 23. Mozi jegyek megvéve.

  6. asnnyira remeltme hogy Rose valami rejtelyes modon eltunik a 9. reszre … :D

    na mindegy

    ryan kirugasa az evtized johire, de nekem JJ miatt alapbol van hitem a 9. reszben

    a mandalorian meg fasza :D

  7. 14. Llew – Mert szeressük a háborúzó csillagokat! Always!

    Kivéve a Solo, TFA, Holiday Spec, Bátrak karavánja, Harc az Endor bolygón, Baljós árnyak. És még amit kifelejtettem.

  8. A solo-nál ott volt az utálathullám és a minek ez hozzáállás, de mégis egy jó kalandfilm az univerzumon belül szerintem. El kell engedni, hogy nem Ford CGI volt és ennyi. Baljós Árnyak sem annyira rossz :D

  9. Ezek a poszterek mennyire menők lettek volna a ’80-as években, mint kártyanaptár sorozat. :D Kb. ennyit hozott ki belőlem. ;)

  10. 18. – Háromszor láttam a Solot. Egyszer moziban, kétszer meg társaság miatt TV-ben. Az utóbbi alkalmakkor kifejezetten untam, valahogy olyan semmilyen volt. De távolról sem a színészek zavartak, nem volt semmi bajom a ifjú (Indiana Jonesal) Han Soloval.

    A búvárnyúlhoz (JarJar) meg elég fiatalnak kell lenni, hogy tetszen. Én erről lecsúsztam olyan 20 évvel. :-(

    Persze örülök ha neked tetszett.

    Ebben a részben sok mindenre kíváncsi leszek! Pl az egész csillagromboló flotta ellen harcolnak, vagy csak pár van beüzemelve? (Mondjuk 25ezer romboló talán sok lenne egyszerre.)

  11. A nagy gond az, hogy Rey és Kyo ren karakterén kívül az összes többi totál sekélyes és érdektelen. Solo és Leia kiszállása után csak a két erőhasználó maradt, akiért igazából lehet izgulni, és közöttük is Kylo Ren sorsára szerintem sokkal többen kíváncsiak, mint Rey-ére (bár a gonosz karakterek mindigeleve izgalmasabbak).
    Poe Demeron, Finn, Rose csak kötelező mellékszereplők: a vagány pilóta (korábban Solo és Wedge), az aggodalmaskodó (Finn némileg C3PO szerepét vette át), Rose a romantikus szálhoz kell, mert Rey nem kaphatott férfi rajongót.
    Kíváncsi leszek, hogy fogják a TLJ elvaratlan szálait egyetlen filmben lezárni úgy, hogy ne legyen összegányolva az egész.

  12. Napokban megjelentek pletykák, miszerint a tesztvetítés borzalmasra sikeredett, különös tekintettel a film harmadik felvonása /vége lett a nézők nagy többsége szerint értékelhetetlen.
    Lehet reménykedni hogy tuti kamu, rossz propaganda, meg ilyesmi, de szerintem legbelül sokan tudjuk hogy valószínűleg sajnos igaz.
    Nagyon szeretném hogy ne legyen így

  13. hát, úgy alakult, hogy ezt is a premiernap délelőttjén nézzük, ahogy az új SW éra összes filmjét. ugyanis az előző évekkel ellentétben még egy hete is bőven volt üres hely a teremben, mikor eszembe jutott és elkezdtem jegyet keresgélni valamikor karácsony utánra. nem várok tőle semmit, nem hiszem, hogy bármit ki tudna javítani abból, amit elszúrtak – annak ellenére érzem ezt, hogy nem is vagyok rossz véleménnyel az EP8-ról pl. csak annyit szeretnék, hogy ne tegyék tönkre teljesen azt, ami megmaradt a Skywalker sagából – bár nem is igazán értem, hogy az utolsó hármat miért sorolják abba. teljesen új, más történet, minimális Skywalker jelenléttel. na mindegy.

    én amúgy nem húznék párhuzamot a Mandalorian sorozat és az EP9 közé, a sorozatban a diznihez szokatlan módon szabad kezet kaptak a készítők – a film meg úgy készült, ahogy az eddigiek. mítingeken, kockázatelemző tárgyalások során. ugyanúgy hiányzik majd belőle a lélek, ahogy a 7-8-ból. marad a máz, alatta meg a nagy semmi. legalább vége lesz és jól mutat majd a díszdobozos 4K UHD gyűjtemény a polcon. valaki másén. :D

  14. A mando a 2. reszre egesz jo lett. Nem gondoltam, h a sw még érdekelni tud a sok döbbenetes szemét után. Van benne egy kis plusz ami miatt érdekesnek tűnik. Ellentétben az uj vackokkal amik szimplán a filmipar szégyenei.

  15. @human: Akármit engedek el, a Solo felesleges…
    Hát, ha valami felesleges – a látottak alapján- akkor az a folytatás trilógia.
    Nem tudom miért kell a Solot folyton ócsárolni. Az egy remek szórakoztató kalandfilm és ebben a tekintetében messze felülmúlja az ST-t.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.