18 hozzászólás a “Ride Together. Bomb Together?” bejegyzéshez

  1. Nem fog bukni. Nem értem miért kell előre temetni?! Igaz, nincs Bay, de talán még megvan a stílus és a viccek. Azért nem egy Tarkovsky szintű rendezés az eddigi két film, így nem érzem megugorhatatlan szintnek azokat.

    Szerintem vállalható lesz ez is.

    Jó példa erre a Karib-tenger ötödik része, ami kisebb nevű rendezőkkel sokkal jobb lett, mint a nagynevű rendezős negyedik.

  2. Egyetértek Humannal. A minőségtől függetlenül ez ordas bukta lesz szerintem. Nemtom mekkora a költségvetése, de az első az 19 millából csinált 65-öt amcsiknál 1995-ben, míg a második 130-ból 138-at 2003-ban.
    Nah most 2020-ban egy laza 150-200 költségvetés mellett 16 év után ez a film szerintem kb talán hozza a százast. Minőségtől függetlenül.
    Én várom, remélem jó lesz, de hogy sikeres nem lesz az szinte garantált.

  3. @Zoli
    Egyáltalán nem jó példa a Karib-tenger. Lehet neked jobban tettszett az 5. rész, de minden nagyobb értékelő portál ellentmond ennek. Metascore – rosszabb, rotten tomatoes – rosszabb, Imdb- ugyanannyi. Arról nem is beszélve hogy mindkét film értékelése a béka feneke alatt van.

    A bad Boys kapcsán viszont én is azt gondolom hogy nem néz ez ki rosszabbnak mint az első kettő. Nekem kifejezetten tettszik hogy felcsavarták a színgépet a maximumra. Ha a két “öreg” között működik a kémia akkor nem lesz ezzel komoly baj.

    bukni persze bukhat.

  4. Túl sok év telt el a 2 és a 3 között ez a film megkésett szóval bukni fog mint a szemét és a photoshop látom dolgozik keményen mert Lawrence nem így néz ki a film trailerjeiben :D

  5. Szerintem az elsőt is kínos végig nézni manapság. Régen jó volt, de már elmúlt :(
    Nem várós!

  6. Itt nem is a szinészeken fog elbukni( bár Smith olyan mintha rossz filmválasztási szériában lenne) ha a forgatókönyv és a párbeszédek poénok jók lesznek akkor van csak esélye szvsz.

  7. @Gekko Én tegnap este néztem meg és még mindig ugyanúgy tetszett, mint amikor középiskolásként láttam.
    @Tyberius06 A második azért nem hozott többet a konyhára, mert bár ugyanúgy R besorolást kapott, mint az első, de a sokkal durvább jelenetek rengeteg galamblelkű nézőt kiakasztottak.
    A főszereplők is ismeretek lettek addigra (8 év telt el a kettő között), megnőtt a gázsijuk és kiment a divatból a véres felnőtt akciófilm.
    Addigra Bay is túl volt a giganyálas Armageddon-on és Pearl Harbor-on, azok a rajongók pedig másra számítottak (és jól pofára estek a tökös brutális rossz fiúkon).
    Világszinten szerintem nem lesz bukta, Smith és Lawrence karrierje is mélyen van, tuti nem kerültek sokba.
    És aki az első két részt szerette, az be fog ülni rá, már csak a nosztalgia kedvéért is.

  8. Miből gondolod hogy Will Smith karrierje mélyen van? Abból, hogy neked nem tetszett az utolsó pár filmje? 2001 óta kb minden filmjéért 20 millió dolláros gázsit kap.

  9. Smith filmjei sorra csalódást okoznak, ahol húzónév lenne, kaphat nagy gázsit, de lejtőn van egy ideje – az Aladdin nem rajta múlt.

    Aki szerint meg nem bukik a BB3 , az nem nagyon követi a filmes trendeket. Abszolút semmi esélye nincs. Feltámasztották a sorozatot, hogy pont ez a rész nyírja ki végleg (mint a Terminator nem rég, csak azt később előveszik majd még)

  10. 11. aközött. hogy mennyi pénzt kap meg a filmek minősége között 0 összefüggés van.

  11. @Danca
    Nem azt írtam, hogy nem tetszett az utolsó pár filmje, pedig nagyrészt igaz. :)
    De ez a lista nem arról árulkodik, hogy Will ma is megéri az árát (akkor sem, ha a stúdiók vagy a Netflix kifizetik):

    2014 Téli mese
    2015 Focus: A látszat csal
    2015 Sérülés
    2016 Suicide Squad – Öngyilkos osztag
    2016 Váratlan szépség
    2017 Bright
    2019 Aladdin
    2019 Gemini Man

    A Bad Boys for Life gázsijai:
    Martin Lawrence – $6 million (Bad Boys For Life)
    Will Smith $17 million (Bad Boys For Life)
    Szóval összesen 20 millába kerültek, a költségvetés kb. 60-70 millió körül lesz (az első 23, a második 130 volt, ez valahol a kettő között megáll, biztosan nem szánnak rá többet).

    @abelh
    A Gemini Man is keresett világszerte 171 milliót, szerintem a BB3 hozni fogja a költségeket, ha nem is lesz nyereséges.
    Főleg, hogy már bejelentették a 4. részt is. :)
    Én ott leszek a moziban!

  12. Gemini man 138 millióba került (gyártás) és a 170ből 48-at hozott Amerikából. Simán az év és Will egyik legnagyobb zakója.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.