Todd Phillips tisztázza a Joker helyzetet

Mármint a THR által tegnap felröppent, hogy már volt egy találkozó a Joker folytatásáról Todd Phillips és a Warneres Toby Emmerich között. Ezt mondjuk már éjjel aláásta a Deadline, bár tudjuk ez egy jó kis kattintásvadászatot sem akadályozott meg délelőtt. Viszont ha Deadline-nak nem hiszünk, akkor mostanra már a rendező, akiről a sztori szól, is beszélt a Joker 2-meeting és a többiről. Amit tudni kell hozzá, hogy elvileg az volt a tegnapi hír, hogy több DC gonosz eredettörténetet is fejleszt a Warner számára.

First of all, if you know me and my career, that’s not my style. I made a huge comedy at Warner Bros., The Hangover, and I didn’t suddenly become a comedy factory producer, like, oh, let’s just churn out movies. Bradley [Cooper] and I have a production company at Warners. I’ve been at Warners for 15, 16 years. We have two things in development at all times, not 40 things like some people. I’m not the kind of guy who goes marching in saying I want these 40 titles. I just don’t have the energy.

Na most azt mondja, hogy egyszerre maximum 2 dolgot szokott fejleszteni, ahogy eddig tette. Avagy nemhogy a meeting nem volt, de olyasmi még ott sem merült volna fel, hogy ennél több film kapcsán szóba kerüljön a neve.

Az is tegnapi hír volt, hogy még a Joker bemutatója előtt beszélt a Warnerrel DC Black Labelről, de azt anno leintették.

Here’s the real truth about a sequel, While Joaquin and I have talked about it, and while touring the world with Warner Bros executives — going to Toronto, and Venice, and other places — of course, we’re sitting at dinner and they’re saying, ‘So, have you thought about…?’ But, talking about contracts, there’s not a contract for us to even write a sequel, we’ve never approached Joaquin to be in a sequel. Will that happen? Again, I just think the article was anticipatory at best.

Itt pedig azt emlegeti, hogy persze a sajtókörúton ötleteltek, de semmifélre szerződés nincs a folytatásnak még csak a megírásáról sem. És Phoenixet aztán főleg nem keresték meg semmivel. Előfordulhat egy folytatás szerinte, de ha jóindulatúan tekint a cikkre, akkor is csak feltételezésnek veheti a benne foglaltakat.

human
írta
2019. 11. 21. 19:08
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Todd Phillips tisztázza a Joker helyzetet” bejegyzéshez

  1. Annyira jó lenne több ilyen viszonylag low budget DC karakter filmeket látni.
    Ha a Joker sikere nem volt elég nagy jelzés a WB-nek, akkor nem tudom mi lenne az…

  2. Nem lepődnék meg, ha az Oscar ceremónia után jönne egy hír a Joker sequel-ről. Ami ekkora sikert ér el, ott már szó kell legyen a folytatásról vagy arról, hogy innen most akkor merre. A THR meg szerintem nem egy We Got This Covered. Kell, hogy legyen valami alapja annak, amit írtak.

  3. repeater: hát nem tudom, mert konkrétan azt írták h volt az a találkozó, most meg a rendező és előtte a deadline azt mondja, hogy nem, szal kicsit tényleg csalódás a THR. Még ha tuti mindenki a folytatáson gondolkodik már.

  4. Bevétel és lényegében borítékolható díjak után az lenne a legtökösebb, ha nem folytatnák.

  5. Szerintem csinálnak egy Mr. Freeze filmet. Most öt nyomja a black label épp. És valószínűleg nem véletlen. Sőt a fő sodorban is több füzetben felbukkant.

    Ha van eszük lassan kinyomnqk pár ilyen filmet és ha mind siker, akkor bumm hirtelen osszefuzik és mindenki örül. Ha meg vmi nem jön be azt kihagyjak

  6. Én inkább egy folytatást néznék meg, teljesen elborult bohóccal meg Barbara tolószékbe küldésével.

  7. Ez a tokeletes alkalom lenne, hogy a Warner ralepjen a sajat utjara ezen a szuperhos piacon. Megprobaltak masolni a Marvelt, nem sikerult (Batman, Superman, stb.), belevagtak egy teljesen mas megkozelitesbe es bankot meg dijesot robbantottak (Joker) — ha ezek utan ok meg mindig univerzumot meg folytatasokat akarnak epiteni akkor tenyleg nem tanulnak a hibaikbol es megerdemlik a sorsukat
    Elkepeszto meno lenne ha jonnenek az univerzumok a Marveltol, a DC/Warner-tol pedig ezek az egyszeri, eros, karakterdramak — mindket studio meglovagolhatna a maga modjan ezt a szuperhos-lovat rendesen

  8. “Megprobaltak masolni a Marvelt, nem sikerult (Batman, Superman, stb.), belevagtak egy teljesen mas megkozelitesbe es bankot meg dijesot robbantottak (Joker)”

    közben a Marvelt másoló Aquaman is siker azért

  9. Másolják is meg nem. Ide oda kapkodás az egész. Persze próbálom azt hinni, hogy kísérletezés

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.