The Last Full Measure-előzetes

Háborús dráma Sebastian Stan főszereplésével jöhet? Ha nem, akkor is leforgatták azért. Igaz történeten alapul, azt meséli el, ahogy a halála után próbálták kiharcolni a becsületrendet William H. Pitsenbargernek. Egy szanitécről van szó, aki Vietnámban több, mint 60 embert mentett meg az egyik legvéresebb csatában.

A januári premier alapján olyasmi kétes végeredmény is benne van, mint a 12 Strong volt, hiába az ismert nevek a poszteren, na meg a trailerben.

5 hozzászólás a “The Last Full Measure-előzetes” bejegyzéshez

  1. Régi nevek, eltúlzott, giccses hőskép, melyet a gonosz állam eltusol, mert elcseszett valamit. Zabálni fogják odakinn, ami engem illet egynek jó lesz.

  2. A 80-as években sokkal “jobb” volt a vietnámi háborús filmek hangulata.
    Itt meg túl steril valahogy az egész.

  3. azert a szereposztas nem gyenge. kerdes hogy komoly szerepeket kaptak vagy mindenki cameozik egyet

  4. Amikor a Kingsman premiert elpakolták nem akartam szóba hozni ezt a filmet, mivel nem volt előzetes azt hittem tovább halasztják a bemutatóját. Eredetileg amúgy decemberi volt, nem tudom komolyan gondolták-e ezzel az oszkár főszezont vagy csak véletlenül keveredett oda (és akkor még az 1917 a kanyarban sem volt). Jackson-Harris páros ránézésre nettó 15 perc max. Amúgy nem néz ki rosszul. Egy borongós délután ha nincs jobb lehet lecsúszik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.