Disney’s Mulan-előzetes

Na végre valaki elmeséli ezt az “igaz” történetet, igazi színészekkel. Na jó, viccelek itt, de ezúttal legalább a live action tényleg azt jelenti, élőszereplős filmben láthatjuk, ahogy egy lány férfinak adja ki magát, hogy hadba vonuljon az apja helyett.

A poszter alatt ott az előzetes.

13 hozzászólás a “Disney’s Mulan-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nagyon remélem hogy nem lesz benne dalolás mert ez baromi jónak tűnik és a kis sárkányból ha jól értem főnix lett amivel engem meg is vettek. Tényleg baromi jónak tűnik a casting is remek és a zenétől kirázott a hideg. Végre egy Disney live amit nagyon várok. Bár a Szépség a és Szörnyeteg, a Demóna meg anno a Hamupipőke is jók voltak de eddig ez tűnik a legjobbnak.

  2. Hmm… Semmire nem számítottam, de ez sokkal jobbnak tűnik, mint a szokásos élőszereplős változatok. Talán azért, mert el mer rugaszkodni és filmszerűbb ezáltal. Nekem bejött, hangulatos előzetes volt, váltott ki belőlem érzelmeket. :D Nemsemmi.

  3. Amúgy tényleg jónak tűnik. Pedig kb. semennyire nem tudott eddig érdekelni, de ha jókat írnak róla, akkor ezt érdemes lesz megnézni.

  4. Ez így a klasszikus dalok nélkül cswk egy random Kínában játszódó kalandfilm lett. Tuti kasszasiker lesz ott, de szerintem sokan csalódni fognak, mert minimális köze lesz a klasszikus meséhez.

    Ami mindig zavar az ilyen kosztümös filmekben, hogy a jelmezeknek annyira élénkek a színei. Nincsenek hordva, nincsenek megkoptatva, hogy egy kicsit viselt hatásuk legyen.

  5. Gondolom közelebb akarják hozni a klasszikus legendákhoz. Kicsit realisztikusabb mint a rajzfim, de azért át van szőve mesével, misztikummal, mégis csak családi és nem háborús vagy akció film. És hát kapunk eredeti, kemény, harcos női hőst, akinek az eredete olyan ősi, hogy nem kell senkihez hasonlítania, saját jogán lett népszerű.
    A mesét szerettük, azon ritka Disney mesékhez tartozik, amikben a dalok még magyarul sem irritálóak.
    Az előzetest megnéztük a lányaimmal és imádták, bár Mushu-t kicsit hiányolták, mozis lesz, mindenképp.

  6. Vessenek a mókusok elé..de tetszik..bár a főgonosz embere/nője/..úgy néz ki mint az Empire of the Sun énekese..:)))

  7. A karate-do, aiki-do, bushi-do és egyéb harcművészetek valamint életfilozófiák után most láthatjuk majd, milyen a Mulan-do….

    Amúgy Kínában készült pár éve egy elég nagy költségvetésűnek tűnő filmfeldolgozás, valamelyik tv adó szokta is adni.

  8. egy biztos, anyagi bukta nem lesz.

    a másik, amin én is meglepődtem, hogy nagyon jónak tűnik a casting, ami egy full kínai szereplőgárdánál azért nem kis szó.

  9. A mesét nem láttam és nem is érdekelt, ahogy valamiért kb 1 disney mesét se láttam, világ életembe gagyinak tartottam őket… Én cartoon networkon nőttem fel! :) Viszont ezt a fimet nagyon várom, csak ne legyen benne ének, mert akkor azonnal kimegyek a moziból!

  10. Nézős, mesét imádom, de nem értem, van benne főnix, van benne boszorkány, de miért nincsen sárkány???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.