Tom Cruise. Top Gun 2. Maverick.

Itt az új előzetes. Ennyi? Érzem a vágyat a sebességre. Öregember nem vénember, csak ki kell képeznie egy csomó fiatalt a repülőgépes harcra.

Teljes nosztalgiajárat ez az új előzetes, persze az új látványt is mutatják, de vigyorogtam, hogy még röpi is lesz benne narancssárga fényben fociznak a homokban? Vajon lehet 2020-ban nem önironikus filmet csinálni ebben a témában, vagy már elszállt fölötte az idő?

human
írta
2019. 12. 16. 14:24
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Tom Cruise. Top Gun 2. Maverick.” bejegyzéshez

  1. Maverickről nekem mindig Mel Gibson jut eszembe :-)
    Mozis lesz ez is. Tom Cruise filmekkel amúgy is pozitív a saját mérlegem.

  2. Jó lesz ez, de hol van Iceman? A végén az az ufó meg mi volt? Gondolom dogfight lesz az egész film, mert a BVR harc nem igazán látványos.

  3. Iceman nettó 5 percet ha kap. Az első se nagy kedvenc, nekem ez sem adja. Marad az otthoni megtekintés ha nagyon nincs más. Sok országgal együtt mi is csak 3 héttel USA premier után kapjuk moziba így aki kritikák alapján döntené el beüljön rá az bőven tud majd olvasgatni róla.

  4. Nekem már a nosztalgia elviszi. Cruise filmek be szoktak jönni. Joseph Kosinski miatt pedig audio/vizuálissan biztos(remélem) rendben lesz.

  5. Szuper. Láthatjuk az első film sztoriját megint csak annyi a csavar, hogy ezúttal Maverick lesz az oktató. :D

  6. ha egy félig értelmes sztorit tudnának kalapálni alá, már jó lenne. mióta vége a hidegháborúnak, nem nagyon van olyan konfliktus, ahol hihető lenne az ilyen éles dogfight. esetleg Észak-Korea?

  7. Malachi, nem kell olyan messzire menni. Még a magyar Gripenek is kergették egymást az oroszokkal a Baltic Air Policing alatt idén nyáron. Van azért pár konfliktus amibe könnyű beírni egy dogfoght-ot.
    Amúgy hangulatos a trailer, de ezzel a zenével még a telefonkönyv is érdekes lesz. :)

  8. Kar, hogy nem volt benne az a jelenet a trailerben, amikor Maverick lecsereli a Taiwan zaszlos felvarrot a kabatjan piros piramisosra.

  9. @Malachi: Én az F-14 miatt Iránt tippelem.

    @asa matatus: LOL XD Elég gáz amúgy, de hát a kínai pénznek nincs szaga.

  10. @asa matatus: Ez nem az eredeti dzsekije. Az eredeti mar elrongyolodott, es az Aliexpressrol rendelt ujat, ilyet kuldtek.

  11. A motorozás eléggé Mission Impossiblet idézte. A meghallgatásos kiszólás is aranyos volt tőle. A filmnek jónak ígérkezik, ahol gondolom képesek lettek volna még vadászrepülőpilótának is kiképezni Tomot. Bár egy párszor biztos felvitték másodpilótaként. Gondolom lesz valami elszabadult, új, szupertitkos technológia amerikai/orosz oldalról, ahol az újoncokat a veterán az ösztöneik felébresztésevel beavatja a harcmodor magasabb szintjére. Közben persze lesz egy kis macho kakaskodás, de aztán a haza, a szolgálat, a gép-ember kapcsolat némi amerikai sziruppal leöntve csak fontosabb lesz.

  12. Én ezt kihagyom. Az első annak a korszaknak egy jelentős képviselője volt, de ez csak nosztalgia.
    A jenkik 30 éve nem találkoztak olyan ellenféllel, amelynek akárcsak esélye lenne felvenni a versenyt az amerikai légierővel. Így az esetleges feszültséges és a teher amit majd a filmben a pilótákra tesznek abszolút hiteltelen lesz.

  13. Platschu úgy rémlik, hogy a motorozásos jelenet már az első Top Gunban is volt hasonló,ami jóval az első MI előtt is volt. Ide vele most azonnal!

  14. “A filmnek jónak ígérkezik, ahol gondolom képesek lettek volna még vadászrepülőpilótának is kiképezni Tomot.”
    HA jól olvastam ki is képezték. Vezet a filmben vadászgépet. :) Ez amúgy baromi cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.