Superman: Red Son-előzetes

A DC tovább folytatja a viszonylag olcsó animációs filmjeinek sorát. Ezúttal a Red Son képregényt dolgozzák fel. Ez az amiben Superman űrhajója az oroszoknál csapódik be, ott nő fel a kölyök, ami nyilván más gondolkodást eredményez.

10 hozzászólás a “Superman: Red Son-előzetes” bejegyzéshez

  1. Most tényleg? Azért szovjet batman mert van rajta az az orosz sapka?xD
    Sokkal jobb történetet is kitalálhattak volna, minthogy a szovjetunióban van minden szuperhős.
    Pl lehetett volna csak superman orosz.
    Teljesen kihaltam az orosz batman-en …

  2. jesustomer:
    Jobb történetet is kitalálhattak volna?
    Egyáltalán olvastad a képregényt, hogy ilyeneket mondasz?

  3. Egyik legjobb képregény szóval én nagyon várom. DC tényleg tarol animációs fronton. A legutóbbi Superman Halála és annak folytatása a Reign of the Supermen is remek lett. Meg nekem az új Harley sori nagyon bejön. :D

  4. Hú hatalmas tarolás, az összes animációs filmmel nem kerestek annyit mint egy mozifilmel, kiegészítő aprópénz ez a stúdiónak. Egyébként nem értem egy felnőtt ember h lehet annyira infantilis h az ilyen és ehhez hasonló végtelenül egyszerű, komolytalan, gyerekes meséket élvezi!? Amikről süt az olcsóság meg gagyiság, es igen ezek mesék gyerekeknek, nem pedig felnőtteknek szóló animációs. Bármennyire is szeretnék ezt hinni páran.

  5. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mennyire fogja követni az eredeti képregényt történetét. Remélem ez nem fog áldozatává válni a 52-es újra gondolásos feldolgozási áradatnak.

  6. Fizdale – én 31 éves fejjel több DC animációs filmet is élvezettel néztem végig. Ha kijon majd a marvel és What if az is érdekelni fog. Az tény hogy a jelenlegi, főleg 10-12 éveseknek szánt Marvel meséket nem bírnám megnezni, de a legtöbb egész estés DC animációs film igenis felnőtteknek szól inkább és nem feltétlen a vér meg az erőszak látványa, hanem inkább a témák és azok fejtegetese miatt.

    Aztán izlesek és pofonok…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.