The Woman in the Window-előzetes: Amy Adams van az ablakban

Joe Wrigh adaptálja a  The Woman in the Window könyvet, ami A.J. Finn bestsellere. Jóvő májusban nézzük Amy Adams és Gary Oldman főszereplésével.

Egy mindenféle fóbiás gyerekpszichológus összebarátkozik a szembeszomszédjával, és amikor az eltűnik, akkor ő bűnesetre gyanakszik, mivel… Áh, a trailerben érdekes az első fordulat, mivel az “eltűnt” nőt mintha valakivel helyettesítené annak férje. Újabb nyomozós, thrilleres film moziban? Jöhet!

8 hozzászólás a “The Woman in the Window-előzetes: Amy Adams van az ablakban” bejegyzéshez

  1. Bizony bizony végre eljutottunk egy előzetesig. Kicsit meglepődtem, mert a film forgatókönyvíróját Trace Letts-et nem is jelzi a szereplők közt. Lehet uncredited lesz majd. Ne felejtsük el, hogy idén októberről pakolták át mert a tesztvetítésen nem szerepelt jól. Pár napja olvastam, hogy a pót forgatások miatt a forgatókönyv átírással eléggé megizzadt emberünk. Szóval van bennem kis aggódás, ugyanakkor nagyon várós! A poszter nekem gyenge, a Lie szójáték tetszik, de pont pár hónapja lőtték el az Eli előzetesénél.

  2. A könyvet nem olvastam,de a fenti leírásból egyből Hitchcock Hátsó ablak című műve ugrott be!

  3. Ez eléggé faszának tűnik. Remélem az is lesz és nem csak az előzetest vágták össze jól.

  4. Wow. Épp tegnap fejeztem be a Sharp Objects sorozatot, Amy Adams abban is nagyon odatette a saját pszichés poklában vergődő figurát. Jól fekszik ez neki. Már csak miatta is nagyon várom ezt a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.