Kecsap: Mátrix 4, Home Alone, Guardians vol. 3, Mester és Margarita, Shut In, Cinderella, Thor, Lego, The Hitman’s Wife’s Bodyguard, The Hawkline Monster, The Legend of Cocaine Island, Rabbids, Lovecraft, The Dark Half, Abra, Wonder Woman spinoff, Possessor

Jonathan Groff (Mindhunter) is érkezik a Mátrix 4-be, ahogy Toby Onwumere is.

A Disney+-ra érkező Home Alone aloneba érkezik: Archie Yates, Ellie Kemper & Rob Delaney

Baz Luhrmann az Elvis filmje után elvileg a Mester és Margarita adaptálásába kezd.

A Warner nem meglepő módon szeretne Wonder Woman spinoffokat, amik Themyscira-ról szólnának. Csak a tervről van szó, nincs konkrétum még.

James Gunn az mondja, hogy a Guardians 3 forgatókönyvén nem kell változtatnia az Endgame miatt. Bár apróbb változásokat mindig ejt a munkáján a forgatás előtt, de tudta, hogy mi lesz az Endgame-ben (nézdmár, ilyet is tud a Disney, előre tervezni?) mielőtt nekiállt a Guardiansnak, szóval olyan nagyszabású átírás nem kell.

Jason Bateman rendezi a Shut In-t a New Line stúdiónak. Egy thrillerről van szó, ami a Panic Roomra hasonlít. Egy anya mindent megtesz, hogy megóvja két gyermekét, akiket fogva tart az erőszakos ex-pasija.

Pierce Brosnan érkezik a Cinderella musicalbe.

Képek a Brandon Cronenberg által rendezett Possessorból. Csak úgy. A film egy ügynökről szó, akik agybaültetős technológiával veszik át emberek teste fölött az irányítást, és így követnek el bérgyilkosságokat.

A következő Thor-film a Tagnarök “reboot” hangulatát folytatja Waititi szerint. A kalandfilmes jelleget ragadják meg, és azt viszik tovább. bigger, bolder and brighter. There’s just gonna be some really crazy stuff in the film.

A LEGO filmjogok a Warnertől átmennek az Universalhoz. Az utóbbi két Lego-film bevétele alapján nem meglepő, hogy Warner nem erőlteti tovább?

A The Hitman’s Wife’s Bodyguard 2020 augusztus 28-án érkezik.

Hollywood nagyjából a megjelenése óta próbálja adaptálni a The Hawkline Monster könyvet. Volt olyan változat, amiben még Clint Eastwood és Jack Nicholson szerepelt volna. Ezúttal a New Regency tárgyal Yorgos Lanthimos-szal. A western-gótikus könyvben egy lány felfogad két fegyverforgatót, hogy öljék meg a Miss Hawkline háza alatti jégbarlangban élő szörnyet.

A The Legend of Cocaine Island című Netflixes dokumentumfilmből rendes film lesz. Egy családos ember azt hallja, hogy 2 milliót érő kokain van a Karib szigeten valahol, így verbuvál egy csapatot, hogy megszerezze. Főszerepben Will Ferrell.

Az Ubisoft által készített Rabbids játékból is élőszereplős-animációs keverékű film lesz.

A Lovecraft című képregényből mindenki kedvenc duója, David Benioff & D.B. Weiss akar filmet csinálni. Elvileg az a koncepció, hogy “mi lenne, ha Lovecraft valójban az igazat írta volna a szörnyekről.”

Alex Ross (Her Smell) adaptálja Kingtől a The Dark Halfot. Egy jelképesen eltemeti a kitalált álnevét, de a ceremónia után elkezdenek hullani a barátai, mivel az egy testben feléledt, és körbejár.

Mike Flanagan szeretne Abra karakterére építeni egy Doctor Sleep folytatást.

Hidden Life és Gentlemen részlet, mert a mixelés az élet sava-borsa.

7 hozzászólás a “Kecsap: Mátrix 4, Home Alone, Guardians vol. 3, Mester és Margarita, Shut In, Cinderella, Thor, Lego, The Hitman’s Wife’s Bodyguard, The Hawkline Monster, The Legend of Cocaine Island, Rabbids, Lovecraft, The Dark Half, Abra, Wonder Woman spinoff, Possessor” bejegyzéshez

  1. (nézdmár, ilyet is tud a Disney, előre tervezni?)

    marmint a ceg aki azzal irt filmmuveszeti tortenelmet hogy hosszu evekre elore tervezve minden lepest, felepitettek a legnagyobb filmes univerzumot amit eddig barki latott?
    valoban meglepo hogy terveznek

  2. that’s the joke…hogy a Marvelben mi mindent előre terveztek így a Star Wars “trilógia” után.

  3. Szerintem Máténak nem esett le, hogy a SW is dizni. :)

    “that’s the joke…”

    Két értelemben is. :)

  4. az hogy az SW Disney az ttudtam, szimplan cask nem esett le. (nem lattam meg a 9.ediket)
    pedig hatalmas poen volt tenyleg

  5. Lovecraftra nekem is felcsillant a szemem…csak készüljön is el, nem ám ebből is kifarolnak..

  6. The hitman’s wife bodyguard hazai bemutatót jegelték, dátum nélkülire módosult. Free Guy lehet mégis bekavar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.