13 hozzászólás a “Kocsi, pálmafák, fegyverek” bejegyzéshez

  1. Mindent ellőttek az előzetesben,januári premier-csupa rossz jel,de nincs az az isten,hogy kihagyjam moziban.

  2. Kiskoromban rongyosra nèztem kazettàn az első kettőt… A trailer alapjàn inkàbb egy utànzat lesz ez is, de ez az a film, amit semmikèpp nem hagynèk ki moziban. A humoràt nagyon nehèz lesz mellèlőni, ez a kèt nigger forgatókönyv nèlkül is simàn hozza a formàt, inkàbb a sztori ès a többi szereplő miatt aggódok kicsit. Ja meg a besorolàs, ma màr tuti nem fognak annyit fekàzni ès meztelen, nagycsöcsű hulla mellett fetrengeni a hullahàzban :D
    Ja meg az akciók, na azon sok fog múlni, remèlem, hogy nem 99% CGI…

  3. Volt anno egy cikk itt a filmbuzin hogy miért van az hogy fordítva van kb minden poszteren a név és a képen lévő színész(ek).
    De nem emlékszem és még mindig nem értem.

  4. Tommy

    A nagyobb húzónevet teszik előre és utána ugye balról jobbra haladva pedig a kissebb neveket. Ezzel nincs is baj, azt viszont én se értem, hogy akkor az arcokat miért nem igazítják hozzá?! Amikor elkezdik megtervezni a koncepciót, akkor balra Smith jobbra Lawrence és kész. Minden mást ehhez igazítani.

  5. mert a nevek kb. fizetési sorrendben vannak, míg a képeket a marketing dönti el, hogy miképp lehet jól eladni a filmet. eskü továbbra sem értem, hogy miért akad ki _mindig_ valaki rajta.

  6. Érdekes, akkor anno Martin menőbb lehetett. Mert az 1. és a 2. rész plakátján is ő volt az első, nem Will Smith.

  7. simán lehet, hogy Martin kapott több pénzt akkor, főleg az első résznél, hiszen Will utána lett világsztár (a futással). De a múltkor valami színészes beszélgetős podcastban is hallottam, hogy a nevek tényleg a fizetési sorrendben vannak. Lehet van eltérés néha, főleg ha az első kettő egyforma pénzt kap akkor megy az egóméregetés mással.

  8. 2006 ban. A Sziget után ha összerakja Bay.. mega költségvetéssel, a Legenda vagyok előtt, utáni Willel. Ugyanúgy véresen. Megalomán módon.. egy 160 perces akció őrületben. Akkor lett volna tökéletes trilógia.

  9. Egyszeruen nem ertem, hogy meg mindig vannak, akik kiakadnak, hogy hol a szinesz es hol a nev a poszteren. Miert???? Nem tok mindegy. Tudod ki a will smith es ki a martin lawrence, akkor csak nem zavar ossze hogy hol az az istenverte nev:DDD

  10. Mondjuk azért kaphatott több pénzt Martin mert ő hozta be smith-tég az elején, meg hát nagyobb húzónév volt akkor mint Smith.
    Szerintem most sem kap kevesebbet mint Smith, hiszen nélküle meg már nem lenne Bad Boys.
    Ui.: ez biztos jobb lesz mint a Skywalker kora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.