Itt a Fast 9 előzetese

Na lássuk, hogy mit kezdenek a Rock nélkül. Igazi régi Fast and Furious hangulat Diesellel és a többiekkel? Előbbi családapaként már nem mentegetheti a világot, de aztán csak visszahúzzák. Vagyis utoléri Dom-ot a múltja.

Valaki épp most látta a TDK-t?

Bra-bra brarabra, és még Theron is visszatér, hogy John Cenaval közösen nyomják le a kopaszt.

Ja amúgy úristen milyen elszállt jelenetek lesznek ebben.

Bónusz kép:

56 hozzászólás a “Itt a Fast 9 előzetese” bejegyzéshez

  1. És még mindig tudnak elszáltabb jelenetet nyomatni mint az előző. Hihetetlen. Végén az a Batwing vagy mi a f@szom :D. Meg amikor a kötél beakad a kerékbe hát behaltam. Han visszahozására kíváncsi vagyok. + az a japán pali is aki mutatja a rakéta autót a 3. Részben volt benne segített Shawnak vagy kinek. Az a kamion felborulás tiszta Deadpool 2.

  2. Elmennek ezek a faszomba a sok lehetetlen cgi akcióval.Már a Hobbs and Shaw-t se tudtam végig nézni, ez meg már végképp felejtős…

  3. Holvan a Rock?
    Holvan Statham?

    Csípem Cena-t, szóval valszeg megnézem filmet egyszer talán, de akkor is…

  4. Mindig azt hiszem,hogy az agyament akciókat nem lehet már fokozni, de tessék.

    Ez már tényleg NAGYON gáz.
    Remélem a végén a tuningolt traktorral lenyom mindenkit :-)

  5. Hát eddig se a realizmusról volt hires ez a sorozat de a köteles jelenetnél a legmasszívabb futómű is úgy ugrott volna ki az alváz alól mint a sicc :D

  6. A nép kajálni fogja ezt is.
    Hol van az 1. Beepulos kis rendőr, illegális gyorsulás.
    Itt már a kokain szív téged

  7. Mintha egy 5 éves szerda délutáni matchbox-ozása lenne, és ezzel még csak bajom sincs, jó nekik, hogy elszórakoznak ezzel.

  8. Azon a vége köteles jeleneten én is néztem, hogy WTF? Mondjuk az utóbbi 4 rész mindegyikébe volt legalább egy olyan jelenet, amin pislogtam, hogy ez mi a fasz… Az utolsó részben meg az apja lesz a főellenség? Hant meg minek kellett vissza hozni? Gisele is fel fog vajon támadni?

    Itthon egynek majd elmegy…

  9. Lehet én vagyok a hülye, de nekem tetszik eddig, Hannak pedig kifejezetten örülök. Nem érdekel mennyire elszállt, és irreális. Nem egy dokumentum vagy életrajzi filmet nézünk. És ahogy GZoli is írta, egy képregényfilmben is van ennyi bullshit.

  10. GZoli: a képregényfilmeknél azzal kezdik, hogy van ez a szuperrépát evő srác, és most nézzük mire képes. Itt ki a szuper képességű, az alváz, vagy esetleg Dom testvére kapott egy nanorobot beöntést? Részben jogos amit írsz, de a kábeles résznél nem azt mondták, hogy na, van egy titánium autónk, hanem, hát, pont elkapta a kábelt kerékkel, mert azt is tud ez a kocsi. Bucky robotikus keze, vagy a Kapitány széruma legalább csak bölény erőssé tette az ütésük, nem hirtelen tudott lézerpajzs is lenni, és egyébként vállrakéta is. Sikerült szerintem megtalálniuk a határt.

  11. Az epuleteken atlott kabel is TDK. Amugy a jelenetek a mese kategoriba itt is belefernek… Vagy vki azt hitte ez igaz tortenet???

  12. @cherockee: persze, de ott az alapkoncepció sokkal jobban elrugaszkodott a földtől mint itt, ha elfogadod az ottani alapvetést, hogy vannak ilyen szuperképességekkel rendelkező egyének, akkor itt is tehetnének páran ilyet. Ha szőrszál hasogatni akarnánk, itt egy alváz, ott egy gépészmérnök egy este megoldja az időutazást, amott egy detektiv ninja lenyom egy földönkívüli istent, lehetne ezeket sorolni naphosszát. Nincs probléma azzal, ha valaki szerint ez a széria hulladék, mert nyilván nem mindenkinek ugyanolyan az ízlése. De szerintem akinél belefér más helyen a bullshit, az itt ne ezen akadjon fel.

  13. Egyébként megvan hogy jön vissza Han. Kitaláltam. Jött a szikra. Stathem és a Rock távozása a fő szériából akkora csapás, hogy felszakította a tér-idő kontinuumot és ez alternatív idővonalat hozott létre, amiben Stathem nem ölte meg Hant. Ez peding nem más, mint a Han-idővonal…

    A képregény filmek vs. FF széria bullshitségei közötti hasonlóságok és különbségek, és ha már az egyiket, akkor a másikat is el kéne fogadni érvelések ott buknak, hogy az FF sose volt sci-fi vagy fantasztikus, sokkal inkább akció, míg a képregényfilmeket inkább a sci-fi és fantasztaikus kategóriába lehet sorolni. Az FF nem így indult, egy sokkal földhöz ragadtabb és reálisabb vmi volt, míg egy képregényfilmnél már az alapvetésnél ránkdobják, hogy akkor itt ez a fickó, ő kurva okos meg ügyes, szóval ilyen zseni és összerak magának egy repülő páncélt, mert ő kurva okos meg ügyes. De az összes képregény filmnél ezek a bullshit jelenségek bele vannak építve a sztoriba, fel vannak építve, van nekik alapjuk.
    Az FF-ből ez hiányzik. Az FF-nél csak szimplán telibeszarják a fizikát, hogy vmi cool dolgot mutassanak, de ezek a nem-realisztikus dolgok nem képezik a világ részét, nincsenek beleszőve az FF univerzumába, csak rá vannak dobva a nézőre, hogy: “nézd, akkor most az a kocsi repül. Hogy miért? Csak mert, bazd meg. Faszt kérdezősködsz…??!!!”

    Ettől még szórakoztató, meg el lehet vonatkoztatni, meg igazából ha képes vagy elfogadni és úgy döntesz, hogy helyén kezeld a korábbi részek tapasztalatai alapján és csak megvonod a vállad, akkor nem fog zavarni, itt ezek a bullshit dolgok nincsenek felépítve, nem részei a világnak csak úgy random felbukkannak. Ezzel szemben a képregényfilmekben a szuperképességek meg ilyenek a világ szerves részét képezik.

    Nekem már túltolt az FF, szórakoztató, de túl sok. Vhol a 6-dik rész hidas jelenete (vagy az még az 5-dikben volt?) volt az a pont, de még inkább a sportkocsikkal az Antonovot visszakormányozzuk a talajra a végetérhetetlen kifutópályán jelenetnél veszített el a széria. Még szórakoztat vhol, de leginkább a Stathem-Rock duó vitte el a hátán a cuccot, ezért is volt gáz, hogy a kettejük filmje foss lett összességében. Ott is kellett a tsalád, csak minek…

  14. Gáz vagy sem, nekem ez tetszik. Amúgy én nem akadok fenn a fantasztikus dolgokon sem itt, sem a képregégy filmeknél. De tény, hogy most ezt jobban várom, mint a következő Marvel/DC filmet.

  15. Erre a trailerre még az agyhalott is felriad hogy a korházi ágyán “What???” felkiáltással.

  16. @Tyberiua06, csak par gondolat meg ehhez a vonalhoz. Az FF a reboot ota (4v5) resz valtozott, azota el van engedve a fizika, sztem ezt reg lehet tudni. De hogy fel vannak epitve a kepregenyfilmek? Stark az elso reszben gepeszmernokkent a garazsban jo sokat szoszol egy AIvel hogy osszehozza az elso pancelt, majd innentol kezdve mindent megold (nanotechnika/idoutazas) egy csuklomozdulattal mert meno. Szamomra ez nem felepitett, oke h okos meg minden de ennyi? Minden tudos mindenhez is ert? Lehet mar nagyon off ez, ha igy van sorry Human.

  17. Sikerült “élőben” elkapni a pillanatot. Ludacris hyperspace feliratú felsőben, Diesel meg beszélni sem tudott. Minőségi műsornak tűnt… ja nem.

    Az FF az egyetlen agyatlan szórakoztató franchise amit elnézegetek elengedve a fizika törvényeket és túltolt akciókat… de csak egy határig! Bíztam a rendezőben, de ez az előzetes elég gyatra. Ütemtelen, a CGI egyszerűen szar. A sokak által kedvelt 5. részben is repült kocsi szakadékról a vízbe na de az úgy is nézett ki. A váratlan csavarok mintha a személyes kedvenc Prison Break-ből lopták volna át, itt egyszerűen nem ülnek. Ráadásul a tesós témát már ellőtték Shaw esetén. A legendás TDK jelenethez meg muszáj mindig hozzátennem, hogy volt egy bizonyos darusautó borítás a terminátor 3ban. De itt inkább a Deadpool 2-t akarták másolni. Hamarosan fejre állíthatnának egy tízkocsis metrószerelvényt is nem? Mirrent is Shawék nélkül minek kellett belegyömöszölni? Legalább Rooker-t szépen rejtegetik. Remélem a film maga jobb lesz mint az előzetese.

  18. Én magasról teszek és eddig is tettem a fizikára. Aki azt hiszi hogy 10 részen keresztül majd sima autóversenyzés lesz az nem tudom hol élt. Nyilván már rég abba kellett volna hagyni pláne Paul halála után de erről szól Hollywood. Dobálózhatunk itt érvekkel hogy mi jogos mi nem, mi hülyeség mi nem, vagy hogy a képregény filmek, sci-fik mennyivel elfogadhatóbbak. Blockbuster az összes és egyiknek sincs több lényege mint a másiknak. Ez alól egyetlen egy blockbuster sem kivétel. Az vesse rájuk az első követ aki nem sajtolna ki minden pénzt a szériából. Ráadásul azt se mondhatjátok hogy azért nézik az emberek mert egy elszállt hülyeségre vágynak mert azért elég komoly rajongó táboruk van. Simán van akkora kb mint egy MCU tábor. Lehet hogy nagyot mondok de az MCU-t nem sok franchise tudja megszorongatni vagy megközelíteni és a Fast saga köztük van.

    Igen a “család” sok mém melegágya de legalább szól valamiről még ha nem is nagy dologról. A család fontos, akárki akármit mond és azért ha másra nem is erre megtanítja az embert a széria hogy nem számít ki vagy, honnan jöttél része lehetsz egy családnak akkor is ha nem vagy vérrokon. Nyálas? Igen. De valóságos épp ezért tud ennyi ember rezonálni vele és nem csak azért mert menő kocsik, dögös csajok meg sok akció van benne. Az meg van ezer másik blockbusterben is de a 90%-uk még a ráfordított pénzt se hozza vissza nem hogy milliárdokat.

    Egyébként Hannak én is nagyon örülök mert nagy kedvencem volt és nyilván majd kimagyarázzák hogy nem halt meg mert időben kimászott a kocsiból csak el kellett bújnia Statham miatt. Ráadásul ahogy láttam hozza a komplett Tokyo bandát mert az ottani főszereplő srác is benne volt az előzetesben.

    Egyébként nem lepne meg ha az a DeLorean hasonmás hozná vissza Hant a múltból. :D

  19. Neil Degrassi emiatt a film miatt alszik nyugtalanul. Mert a gravitációt kihagyták a filmből :D

  20. Nem igazán tudtam mire számítsak az előzetessel kapcsolatban és miközben ment és ahogy utaltak ‘rá’ basszus kitaláltam hogy Dom-nak van egy tesója. Hát mondom ezt nem hiszem el, egy ennyire gagyi fordulatot bedobi. A másik meg hogy nincs Rock és Statham, hozzuk vissza Han-t. Már előre félek milyen bullshit szöveget nyomnak le a torkunkon, hogy miért nem halt meg. Sőt, ez nem is Han hanem az ikertestvére. Hiszen ebben a szériában mindenkinek van egy eltitkolt testvére. Komolyan mondom már nem is a fizika hiánya a fájó, hanem ezek a forgatókönyv írói, szappanoperába illő fordulatok.

  21. A trailer felénél még nagyon szimpatikus volt, sőt, nem akartam elhinni, hogy kvázi amatőrökkel milyen látványos bunyókat csináltak, míg Statham és Rock filmjében a profikkal egy rakás kakát. Erre a végére sikerült totál semmissé degradálniuk azzal a repülős, köteles hülyeséggel ami még borzasztóan is néz ki. :/

  22. en szorakoztam a traileren, de oszinten szolva nalam ez a film tipik fuves film. anelkul tul sok kerdes merul fel az emberben…

    de cask hogy vmi tema indito is legyen:

    cask en ereztem ugy hogy kb mindent tudok a film sztorijarol egy trailer utan? 4 percben (!) kb az osszes csavart lelottek.
    pl Hant miert kellett megmutatni? tenyleg felnek hogy anelkul nem jonnek el a vetitetesekre ? nem lett volna nagyobb pofon ha ott a moziban kapod ezt meg? na mindegy

    kepregeny filmekhez hasonlitani meg abszurd, mert ez egy realis ,,illegalis autoversenyzok koze beepulo” zsarus akcio filmnek indult, amibol mara az lett ami
    a kepregeny filmek legalabb az elso perctol elborultak :D

  23. Amíg van rá igény, csinálják, miért ne tennék? Sz#rja a pénzt minden rész, hülyék lesznek abbahagyni!
    A 12 éves énem valószínűleg oda és vissza lett volna mindegyik elszállt trükktől, hiszen gyerekként pont így játszottunk: matchboxok, repülők, helikopterek, tankok, ugratókat és versenypályákat építettünk az ágyakra, a tévé tetejére és minden összeütközött mindennel is! :)
    A bemutató alá vágott zene katasztrófa, elengedhetnék már ezeket a modern gagyi nyomi szégyenrap zenéket, annyi jó instrumentális kész dal van az ilyen célokra, mégis erőltetik az autotune feka dumál miközben a basszus le-föl megy szennyeket…
    Jó, hogy kihagyták a két kopasz golyszit, mert három dudás nem fér meg egy csárdában, így megint Diesel lehet az ARC (azért kicsit kib#szhatta volna magát, elég malacpofinak tűnik).
    Han-t biztosan meghansolozták (lefagyasztották) vagy betették a fejét egy olyan halálbólvisszahozó-szerkezetbe, mint ami a Kingsman 2-ben volt… :)
    Gal Gadot-ot szívesebben vettem volna, az ő végtelenül szép arcát és egész estét betöltő lábait bármikor megnézem! :)
    A kamionos jelenetet már ellőtték a Deadpool 2-ben, komolyan nem volt jobb ötletük? Elfogyott a cucc a forgatókönyv írás (hogy, mi?!) közben? :D

  24. 33 – érthetetlen, hogy ez a hozzáállás a nagy frachise-oknál miért van jelen. Ha már képregényről volt szó, a Polgárháborúban Parker feltűnése mennyivel ütősebb lett volna, ha előre nem lövik le a trailerben. Pedig nem hiszem, hogy ettől kevesebb ember ment volna el rá moziba, vagy épp erre a förmedvényre.

  25. JKJ – haaaat en nagyon partoloja vagyok a legalizalasnak, de azert remelem ha egy napon verge az egesz vilag civilizaltan viselkedik es nem hurcol meg senkit novenyek fogyasztasaert, az meg nem fogja azt jelenteni hogy megtobb ilyen film keszul :D ennyi boven eleg

  26. En vmelyik kozepso resszel kezdtem talan a 6al. Akkor utaltam gagyi bugyuta es idegesito volt nekem. Aztan haverom meggyozott h nezzem meg a kovit vele moziban. Kb semmi kedvem nem volt. Erre egesz jol szorakoztam. Ha olyan hangulatban vagyok akkor siman mukodik nalam mint egy over the top akciofilm. Trailer nagyon tetszik es persze nagyon buta es lehetetlen de nem érdekel moziban nezem. :D

  27. Régen az akciófilmekben a 60-as évekbeli kocsi ugratott 20m-t és leérkezéskor semmi baja nem volt és továbbment…
    Átugrott egy hídon, aminek minden pontja egy magasságban volt….
    Nekiütközött a kocsi bárminek is az tuti felrobbant….

    Akció film…. El kell fogadni és nem fizika könyvekkel magyarázkodni. Ez a lényegük ezeknek. Hiába mondod, hogy a mi világunkba játszódnak és nincsenek szuperképességek, itt szuperül vezet mindenki és mindent tud és akciózik. Senki nem mondta, hogy a mi világunkban játszódik, csak azért mert te jobban magadénak érzed, mint Asgard utcáit! :D

    Amúgy meg minden egyes résznél megy ez a fizika fika és minden egyes új résznél azt várják, hogy majd megváltozik a dolog???? :/

  28. Oké elszállt meg minden ahogy vártam.A 4. rész tartálykocsis nyitányától kezdve ez az irány.Erre licitálnak rá minden részben.
    Az első film versenyzős beépülős sztorija nem tartott volna ki eddig.Nem olyan sok nagyköltségvetésű autós franchise van.Kb. ez az egy.Évente egy ilyenbe nem fáradok bele.

  29. Tudom, hogy létezik ez a sorozat, de egy részt sem láttam, és most úgy alakult, hogy a kommentek hatására megnéztem a trailert (trailert sem láttam még, nem érdekel az autós műfaj).
    Ezzel a szemlélettel: a zene pocsék, az akciók pedig simán beleillenek a nagyobbat, látványosabbat trendbe legyen szó üldözésekről, vagy más filmekben a verekedős jelenetekről, stb. Főleg ha már filmsorozatról beszélünk, amikor minden egyes rész próbálja felülmúlni az előzőt.

  30. Rock miért nem lesz benne?
    (láttam az előző részeket és a Hobbs & Shawt… de a tököm emlékszik.. :D

  31. Soldierdsgn:
    Én szeretem az akciófilmeket emiatt sok dolgot el is engedek, de azért baromi nagy különbség van mondjuk egy kilőnek köteleket egy buszra és lerobbantják a hátulját jelenet és a mostani pókembert/tarzant megszégyenítő röppenés között.

  32. Szerintem pocsék filmek az FF részei.
    De nagyon jól szórakozom rajtuk.
    S ezen is jól fogok 😁😁😁

  33. Én még mindig azt nem értem, hogy Theront hogy sikerült ebbe belerángatni. Most meg vissza.

  34. mag is van a következő rész alapja, Cena átáll a tesóhoz, hogy egy még veszedelmesebb ellenfelet közösen nyomjanak le ;)

  35. en mindig a kommentek es sosem a kritika alapjan valasztok filmet, minel tobben szarozzatok a kommentekben, altalaban annal jobban tetszik nekem (meg annak az X embernek aki azt a par milliard $-t osszeszenvedte a franchise-ra, de ez nyilvaan mellekes)

  36. A legnagyobb baj ezzel, hogy ha megnéztél egyet az előző 4 rész közül, akkor ezt is láttad. Nem képesek megújulni semmiben. Ráadásul a forgatókönyv is trágya, összevisszaság az egész, ha egyáltalán van.. Pedig az első pár részt szerettem, de ezek az újak már ‘csak ha nincs más’ kategóriák.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.